Ταρώ Ανατολής 08/04 Πέμπτη

taro-tsigganiki-katastrwsi

Ταρώ Ανατολής 08/04 Πέμπτη .

Ταρώ Ανατολής 08/04 Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

Ο τρελός .

Τολμήστε να κάνετε προγματικότητα τα πιο τρελά σας όνειρα, γιατί τώρα έχετε την τύχη με το μέρος σας. Ειδικά αν μείνατε αδρανείς το τελευταίο διάστημα λόγω κάποιων καταστάσεων, είναι ώρα να πάρετε ξανά στα χέρια σας τον έλεγχο της ζωής σας και να παλέψετε για όσα επιθυμείτε.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

10 των ξιφών

Η ζωή σας τελευταία σας έχει κάνει να αισθάνεστε κουρασμένοι, αλλά σήμερα σηματοδοτείται το τέλος μιας δύσκολης κατάστασης.

Από εδώ και πέρα τα πράγματα μπορούν να γίνουν καλύτερα. Και το σημαντικότερο όλων, δεν θα χρειαστεί να περάσετε ξανά αυτήν την εμπειρία, έχετε ήδη αποκτήσει πολλή σοφία από τους αγώνες σας.

Για να βοηθήσετε επιπλέον το κάρμα σας, μοιραστείτε όλα όσα έχετε μάθει με κάποιον, ώστε να αποφύγει να διασχίσει το ίδιο δύσβατο μονοπάτι.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia

Ταρώ Ανατολής 08/04 Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

Ο Ήλιος

Η ζεστασιά που κρύβετε μέσα σας πρόκειται να μετατραπεί σε ζωτική ενέργεια που θα σας βοηθήσει να ανταπεξέλθετε σε οτιδήποτε παρουσιαστεί τώρα. Είστε έτοιμοι να συμμετέχετε με ζήλο στα αγαπημένα σας έργα, είτε σχετίζονται με την οικογένεια, τα επαγγελματικά, ή ακόμα και με τις καλλιτεχνικές σας ανησυχίες. Η θέλησή σας θα απομακρύνει όλα τα εμπόδια και θα κατορθώσετε αυτά που επιθυμείτε για καιρό.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

9 των ράβδων

Εργαστήκατε τόσο σκληρά για τόσο πολύ καιρό μέχρι τώρα ώστε να έχετε κάτι να επιδείξετε όσον αφορά τη δουλειά σας. Όμως δεν το κάνετε. Σε αυτό το στάδιο που βρίσκεστε, είστε τόσο εξαντλημένοι που θέλετε να τα παρατήσετε όλα. Αλλά θα κάνετε λάθος. Δώστε στον εαυτό σας ένα διάλειμμα για να φορτίσετε τις μπαταρίες σας πριν συνεχίσετε. Θα φτάσετε σύντομα εκεί που θέλετε. Η επιτυχία είναι πιο κοντά από ό, τι νομίζετε.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα HAL 08-11/04 Ο λογισμός σας πάει στα παλιά

zwdia-3-zodia

Ταρώ Ανατολής 08/04 Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

2 των πεντάκτινων

Σας αγχώνει η σκέψη μιας γεμάτης με υποχρεώσεις ημέρας; Ευτυχώς για εσάς, είστε ικανοί να καταφέρετε πολλά πράγματα μαζί τώρα, στα επαγγελματικά και τα προσωπικά σας ζητήματα. Απλά βεβαιωθείτε ότι έχετε τον απαραίτητο χώρο ώστε να βρείτε ισορροπία ανάμεσα στις ευθύνες και τις προσωπικές σας ανάγκες.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

10 των ράβδων

Σε μια προσπάθεια που καταβάλλετε τον τελευταίο καιρό, νιώθετε πως

βρίσκεστε πολύ κοντά στη γραμμή τερματισμού, αλλά ταυτόχρονα και πολύ μακριά από αυτή. Τα καλά νέα είναι πως ένα πολύ κουραστικό έργο είναι σχεδόν έτοιμο να βγεί στον έξω κόσμο. Και τα κακά νέα, πως το υπόλοιπο της εργασίας που απομένει σας αγχώνει ιδιαίτερα. Σε αυτό το στάδιο, καθώς είστε τόσο κουρασμένοι, είναι εύκολο να το βάλετε στα πόδια. Ωστόσο, αυτή δεν είναι λύση. Πάρτε το χρόνο που χρειάζεστε και ολοκληρώστε το.

κρυσταλλομαντείαΔιαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 08/04 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

Η Βασίλισσα των ράβδων

Είναι ώρα να συγκεντρώσετε όλους τους υποψήφιους στη λίστα σας, στους οποίους πρόκειται να απευθυνθείτε για την πολύτιμη για εσάς βοήθεια. Δείξτε τους οτι μπορείτε να είστε εκεί γι’ αυτούς και αν πρόκειται για άτομα εμπιστοσύνης να είστε σίγουροι ότι θα κάνουν το ίδιο. Μην φοβάστε να βασιστείτε για λίγο στους άλλους, δεν είναι εύκολο να τα κάνουμε όλα μόνοι μας.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

Ο θάνατος

Σήμερα είναι η ιδανική μέρα για να πραγματοποιήσετε μια απαραίτητη αλλαγή την οποία επεξεργάζεστε καιρό, μην χάνετε άλλο χρόνο γιατί μόνο μέσω της αλλαγής έρχεται η ανανέωση και η ανάπτυξη. Είτε πρόκειται για ένα προσωπικό ή για κοινό σας θέμα, είναι ώρα να περάσετε στο επόμενο επίπεδο και να αποβάλλετε οτι δεν σας είναι πλέον χρήσιμο.

zodia-zvdia-oroskopio-11

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

8 των ξιφών

Αν αισθάνεστε αδικημένοι από τη ζωή αυτές τις μέρες, το οκτώ των ξιφών σας καλεί να το αντιμετωπίσετε από μια άλλη οπτική. Προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα αντικειμενικά χωρίς να επηρεάζεστε από τα συναισθήματά σας. Ελευθερωθείτε από ό,τι σας δεσμέυει και σας επηρεάζει αρνητικά.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

Ο ιππότης των κυπέλλων

Αξιοποιήστε την σπάνια καλλιτεχνική σας έμπνευση και μπείτε στην διαδικασία της δημιουργίας για να διώξετε μακριά κάθε άσχημη σκέψη που σας απασχολεί. Μέσω της ενασχόλησης με αυτά που σας γεμίζουν θα καταφέρετε να βρείτε ξανά το νήμα στη ζωή και έναν καλό λόγο για να ξυπνάτε με όρεξη και ενθουσιασμό.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα HAL 08-11/04 Ο λογισμός σας πάει στα παλιά

zodia-astra-tarot

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

7 των πεντάκτινων

Η αναμονή είναι το πιο δύσκολο κομμάτι σε ένα έργο. Και αυτή τη στιγμή, βρίσκεστε στη φάση που χρειάζεται να περιμένετε. Η φάση αυτή είναι η λιγότερο διασκεδαστική του κύκλου της δημιουργίας – απαιτεί εμπιστοσύνη πως όλα θα λειτουργήσουν. Η εμφάνιση του επτά των πεντάκτινων υποδηλώνει ότι δεν θα χρειαστεί να περιμενετέ για πολύ ακόμα. Εν τω μεταξύ, βρείτε τρόπους για να φροντίσετε τον εαυτό σας και να γεμίσετε τις μπαταρίες σας.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

Η αυτοκράτειρα

Είτε είστε άντρας είτε γυναίκα, η παρουσία της αυτοκράτειρας υποδηλώνει ότι υπάρχει κάτι στη ζωή σας που σας δίνει χαρά. Μπορεί να είναι κάτι φυσικό ή μεταφορικό. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, αυτό το έργο με το οποίο ασχολείστε με τόσο πάθος τώρα είναι έτοιμο να βγεί στον έξω κόσμο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia Maketa BUDDHA-8065