Ταρώ Ανατολής 08/05 Κυριακή

taro

Ταρώ Ανατολής 08/05 Κυριακή .

Ταρώ Ανατολής 08/05 Κυριακή  Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

Ο άσος των πεντάκτινων .

Ο άσσος των πεντάκτινων σας τονίζει πως πρέπει να εκμεταλλευτείτε την επικοινωνία σας με τους ανθρώπους κατάλληλα ώστε να σας προσφέρουν πληροφορίες που θα προωθήσουν τα επαγγελματικά σας στο επόμενο επίπεδο. Διαφορετικά, εάν περιμένετε κάποιες καθυστερημένες πληρωμές, θα τις λάβετε το συντομότερο δυνατόν.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

10 των ξιφών

Η ζωή σας τελευταία σας έχει κάνει να αισθάνεστε κουρασμένοι, αλλά σήμερα σηματοδοτείται το τέλος μιας δύσκολης κατάστασης.

Από εδώ και πέρα τα πράγματα μπορούν να γίνουν καλύτερα. Και το σημαντικότερο όλων, δεν θα χρειαστεί να περάσετε ξανά αυτήν την εμπειρία, έχετε ήδη αποκτήσει πολλή σοφία από τους αγώνες σας.

Για να βοηθήσετε επιπλέον το κάρμα σας, μοιραστείτε όλα όσα έχετε μάθει με κάποιον, ώστε να αποφύγει να διασχίσει το ίδιο δύσβατο μονοπάτι.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia

Ταρώ Ανατολής 08/05 Κυριακή  Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

4 των ξιφών

Η σημερινή κάρτα σας προειδοποιεί πως χρειάζεστε ένα άμεσο διάλειμμα από την καθημερινότητα για να βρείτε την απαραίτητη ισορροπία ανάμεσα στο μυαλό, το σώμα και την ψυχή σας. Βρείτε τι είναι αυτό που σας εμποδίζει να ζήσετε όπως θέλετε και αποβάλλετέ το από τη ζωή σας.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

5 των κυπέλλων

Είναι εύκολο να παραπονιέστε όταν νιώθετε οτι οι άλλοι σας έχουν απογοητεύσει. Είτε επειδή δεν φέρονται όπως θα περιμένατε από αυτούς, είτε επειδή δεν καταλαβαίνουν τα συναισθήμτά σας. Η σημερινή σας πρόκληση είναι να εξετάσετε αν το ποτήρι που βρίσκεται μπροστά σας είναι μισογεμάτο ή μισοάδειο. Σε κάθε περίπτωση, χρησιμοποιήστε ό, τι υπάρχει μέσα σε αυτό για να ανακάμψετε από τη θλίψη σας. Αλλάξτε την προοπτική σας και θα νιώσετε και πάλι αισιόδοξοι.

Διαβαστε επισης : Λένορμαν χαρτομαντεία  08-10/05 Αντρική παρουσία – Καλός γάμος

zwdia-3-zodia

Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

Ο κόσμος

Η σημερινή μέρα είναι ιδανική για να βγάλετε τα πολυδουλεμένα έργα σας έξω στον κόσμο. Εάν τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως έχετε προγραμματίσει, επικοινωνήστε με ανθρώπους που θα μπορούσαν να βοηθήσουν. Διαφορετικά έχετε πίστη στον εαυτό σας και την γενναιοδωρία του σύμπαντος προς εσάς.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

6 των ράβδων

Μετά από όλη την προσπάθεια που καταβάλλατε το τελευταίο διάστημα, έρχεται η δικαίωσή σας, και η αίσθηση της είναι πολύ γλυκιά. Πρόκειται να λάβετε την αναγνώριση και την εκτίμηση που περιμένατε όλο αυτό τον καιρό, γι’ αυτό απολαύστε το.

zwdia-zodia-33Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 08/05 Κυριακή  Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

6 των ξιφών

Αν αντιμετωπίζετε μια άσχημη κατάσταση προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα από μια νέα οπτική και να ζητήσετε τη γνώμη κάποιου που βρίσκεται έξω από αυτό. Ίσως μεγεθύνετε κάποια πράγματα και επιβαρύνετε τον εαυτό σας ψυχολογικά. Προσπαθήστε να κάνετε πράγματα με τα οποία θα ξεχαστείτε και έπειτα επιστρέψτε ανανεωμένοι.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

9 των πεντάκτινων

Η σημερινή κάρτα σας υπενθυμίζει ότι είναι χρέος σας να δίνετε το απαραίτητο διάλειμμα στον εαυτό σας όταν το χρειάζεται, ώστε να απολαμβάνετε τους καρπούς των προσπαθειών σας. Χαρείτε την άνεση του σπιτιού σας ή βγείτε για μια βόλτα στη φύση, και περάστε χρόνο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

taro-6-9

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

Ο άσος των ξιφών

Σε αυτή τη φάση μπαίνετε σε έναν νέο κύκλο πνευματικής ανάπτυξης και εξέλιξης. Η γνώση είναι δύναμη, και μόνο έτσι θα καταφέρετε να επιτύχετε αυτά που θέλετε. Εναλλακτικά, εάν ερευνάτε μια κατάσταση για πολύ καιρό, χρησιμοποιήστε αυτήν την ενέργεια για να φτάσετε στην αλήθεια.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

Ο ιππότης των ξιφών

Υπάρχει κάτι που έχει μπεί εμπόδιο στο δρόμο σας αυτές τις μέρες; Ένα άλλο άτομο; Μια κατάσταση; Ένα τυχαίο συμβάν; Ό, τι κι αν είναι, υπάρχει τρόπος να τελειώσει σήμερα. Κάντε τις σωστές κινήσεις και βρείτε τα κατάλληλα άτομα ώστε να βγείτε απο τη δύσκολη θέση. Είναι ώρα να χρησιμοποιήσετε το ξίφος σας για να ξεπεράσετε οποιονδήποτε προβληματισμό!

Διαβαστε επισης : Λένορμαν χαρτομαντεία  08-10/05 Αντρική παρουσία – Καλός γάμος

zodia-astra-tarot

Ταρώ Ανατολής 08/05 Κυριακή  Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

Η Βασίλισσα των ράβδων

Σήμερα θα σας προσφερθούν πολλές ευκαιρίες για να δείξετε τις ικανότητές σας ιδιαίτερα στον εργασιακό σας χώρο. Είστε παραπάνω από ικανοί να εντυπωσιάσετε τους προϊσταμένους σας! Κάντε ό, τι μπορείτε για να κερδίσετε την υποστήριξή τους για τους μακροπρόθεσμους στόχους σας. Έτσι θα φτάσετε στο σημείο που επιθυμείτε στο μισό χρόνο.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

2 των ράβδων

Κάντε τα κατάλληλα βήματα για να πραγματοποιήσετε τα σχέδιά σας. Σήμερα είναι η τέλεια στιγμή για να κάνετε την αρχή σε αυτά που σκέφτεστε εδώ και καιρό. Προετοιμαστείτε να δουλέψετε σκληρά ώστε αργότερα να μπορέσετε να συλλέξετε τους καρπούς των προσπαθειών σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος