Ταρώ Ανατολής 08/06 Τετάρτη

taro-sex

Ταρώ Ανατολής 08/06 Τετάρτη .

Ταρώ Ανατολής 08/06 Τετάρτη Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

8 των ξιφών .

Απελευθερωθείτε από τα συναισθήματα που κλονίζουν τις σκέψεις και την αυτοπεποίθησή σας. Πρόκειται για κάτι που σας κρατάει πίσω και πρέπει να το αποβάλλετε μια για πάντα. Ίσως έχει να κάνει με μια εμπειρία του παρελθόντος. Όπως και να έχει, αν δεν μπορείτε να το κάνετε μόνοι, ζητήστε βοήθεια και όλα θα γίνουν πιο εύκολα.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

2 των ράβδων

Κάντε τα κατάλληλα βήματα για να πραγματοποιήσετε τα σχέδιά σας. Σήμερα είναι η τέλεια στιγμή για να κάνετε την αρχή σε αυτά που σκέφτεστε εδώ και καιρό. Προετοιμαστείτε να δουλέψετε σκληρά ώστε αργότερα να μπορέσετε να συλλέξετε τους καρπούς των προσπαθειών σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia

Ταρώ Ανατολής 08/06 Τετάρτη Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

4 των πεντάκτινων

Αν διστάζετε να τολμήσετε και να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται επειδή φοβάστε να μην χάσετε κάτι που θεωρείτε δεδομένο, ξανασκεφτείτε αυτή σας την τακτική. Μόνο μέσω της αλλαγής θα καταφέρετε να πετύχετε όσα ονειρεύεστε και να εξελιχθείτε σε κάτι παραπάνω από αυτό που είστε τώρα.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

4 των ξιφών

Η σημερινή κάρτα σας προειδοποιεί πως χρειάζεστε ένα άμεσο διάλειμμα από την καθημερινότητα για να βρείτε την απαραίτητη ισορροπία ανάμεσα στο μυαλό, το σώμα και την ψυχή σας. Βρείτε τι είναι αυτό που σας εμποδίζει να ζήσετε όπως θέλετε και αποβάλλετέ το από τη ζωή σας.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Τράπουλα 09-11/06 – Της Καρδιάς το γραμμένο

δωρεάν-προβλέψεις

Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

5 των κυπέλλων

Είναι εύκολο να παραπονιέστε όταν οι άλλοι σας έχουν απογοητεύσει: «Γιατί δεν είναι τόσο υπεύθυνοι ή τόσο στοργικοί όσο εγώ; Δεν καταλαβαίνουν πώς με δυσαρεστούν; ” Μην υποκύπτεπτε στην θλίψη και κλείνεστε στον εαυτό σας. Αν συμβαίνει κάτι που σας δυσαρεστεί συζητήστε το με τον άμεσα ενδιαφερόμενο. Όλα θα λυθούν αν δώσετε τον απαραίτητο χρόνο και δείξετε κατανόηση.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

4 των κυπέλλων

Ακόμα κι αν κάτι σας είναι πολύ ευχάριστο, και καταφέρνει να αποτελέσει μια διέξοδο από τα προβλήματα και τις ανησυχίες σας, είναι ώρα να αναλογιστείτε μήπως έχει κάποιες αρνητικές επιπτώσεις στη ζωή σας. Βάλτε μέτρο σε ό,τι έχετε καταλάβει ότι δεν σας κάνει καλό και θα βρείτε την ισορροπία που επιθυμείτε.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 08/06 Τετάρτη Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

Το άρμα

Τη σημερινή μέρα είστε έτοιμοι να προωθήσετε τα συμφέροντά σας και να περάσετε στο επόμενο βήμα της εξέλιξής σας. Όλες οι αλλαγές θα γίνουν πολύ ομαλά και φυσικά, καθώς έχετε την τύχη με το μέρος σας και η μοίρα σας οδηγεί στο σωστό μονοπάτι.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

Ο τρελός

Αν το τελευταίο δίαστημα σκέφτεστε πολύ έντονα κάτι το οποίο θέλετε να τολμήσετε, σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα για να το κάνετε. Όμως προσέξτε, δεν πρέπει να πάτε πουθενά απροετοίμαστοι. Υπολογίστε όλες τις απαραίτητες παραμέτρους και δεν μπορεί παρά να πετύχετε.

taro-zodia-76

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

6 των ξιφών

Προσπαθήστε να δείτε την θετική πλευρά όσων συμβαίνουν για να μπορέσετε να προχωρήσετε με αισιοδοξία σε ό,τι φέρει το μέλλον. Αν νιώθετε ότι οι σκέψεις σας από μόνες τους δεν είναι δυνατόν να αλλάξουν, συμβουλευτείτε ένα άτομο ή ακόμα και ένα βιβλίο που μπορεί να σας δείξει μια πιο ανανεωμένη προοπτική στα πράγματα.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

Ο αυτοκράτορας

Σήμερα σκεφτείτε το ενδεχόμενο να αναλάβετε έναν ηγετικό ρόλο στη ζωή ή τα επαγγελματικά σας. Έχετε όλα τα απαραίτητα προσόντα, και την ψυχή για να το κάνετε. Αν δεν ξέρετε από που να αρχίσετε συμβουλευετείτε κάποιον που μπορεί να σας καθοδηγήσει.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Τράπουλα 09-11/06 – Της Καρδιάς το γραμμένο

zodia-0988

Ταρώ Ανατολής 08/06 Τετάρτη Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

2 των πεντάκτινων

Σας περιμένει μια γεμάτη και κουραστική μέρα, όμως μην αποθαρρύνεστε. Έχετε το σπάνιο χάρισμα να αποδίδετε καλά ακόμα και κάτω από συνθήκες πίεσης. Θα καταφέρετε όσα απαιτούνται να γίνουν και μόλις η ημέρα σας ολοκληρωθεί θα νιώσετε ευτυχία και πληρότητα.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

Η δύναμη

Είναι ώρα να μαζέψετε όλη την εσωτερική σας δύναμη για να αντιμετωπίσετε μια κατάσταση που σας έχει στοιχίσει την ψυχική γαλήνη και ηρεμιά σας το τελευταίο διάστημα. Μην το αγνοείτε γιατί δεν πρόκειται να λήξει σύντομα από μόνο του. Μόνο έσεις ξέρετε τον τρόπο να το πολεμήσετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος