Ταρώ Ανατολής 08/06 Τρίτη

tarw-taro

Ταρώ Ανατολής 08/06 Τρίτη .

Ταρώ Ανατολής 08/06 Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

Η κρίση .

Η αλλαγή μπορεί να σας τρομάζει. Αλλά μπορεί επίσης να είναι κάτι καλό. Πρόκειται να ωριμάσετε και να εξελιχθείτε στους τομείς που σας αφορούν. Σήμερα, κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά για σημαντικές ειδήσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε μεγάλες αποφάσεις. Ό, τι κι αν είναι, είναι απαραίτητο να συμβεί.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

5 των ράβδων

Σήμερα επιλέξτε να μην εμπλακείτε σε οποιοδήποτε δράμα ή διένεξη συμβεί στο περιβάλλον σας. Και αν σας προκαλέσουν προσπαθήστε να το αντιμετωπίσετε χωρίς να γίνετε εριστικοί.

Αν τα καταφέρετε θα κερδίσετε κάτι πολύ πιο σημαντικό, διατηρώντας την ψυχική σας ηρεμία.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

Ταρώ Ανατολής 08/06 Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

3 των ξιφών

Μερικές φορές η ζωή είναι δύσκολη και είμαστε λυπημένοι για κάποιον σημαντικό λόγο. Άλλες φορές, είμαστε απλά υπερευαίσθητοι από τις εμπειρίες του παρελθόντος. Και ακόμα κι αν τα πράγματα πηγαίνουν καλά βρίσκουμε λόγους να παραπονεθούμε. Τη σημερινή μέρα θα πρέπει να κατανοήσετε σε ποιά περίπτωση ανήκετε, και να προσπαθήσετε να αλλάξετε στάση σας απέναντι στα πράγματα.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

7 των κυπέλλων

Αναλύετε υπερβολικά το τι μπορεί να φέρει το μέλλον; Αφήστε την θεωρία και περάστε στην πράξη. Χρησιμοποιήστε τα όνειρά σας για αυτό που είναι: ένας χάρτης πορείας για να αλλάξετε τη ζωή σας προς το καλύτερο. Προχωρήστε και ξαναβγείτε στον κόσμο. Διαφορετικά, το μυαλό σας μπορεί να παραμείνει στα σύννεφα.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα της Μούσσας προβλέπει το ερωτικό πεπρωμένο

chartomantia-098

Ταρώ Ανατολής 08/06 Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

6 των ράβδων

Η σκληρή δουλειά και οι κόποι σας επιτέλους αποδίδουν, και έχετε μπεί πλεόν στο μοναπάτι της επιτυχίας. Μήπως όμως κάποιος προσπαθεί να μπεί εμπόδιο; Τα καλά νέα είναι ότι μπορείτε να τους αντιμετωπίσετε. Έχετε την τύχη με το μέρος σας.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

Το άρμα

Τη σημερινή μέρα είστε έτοιμοι να προωθήσετε τα συμφέροντά σας και να περάσετε στο επόμενο βήμα της εξέλιξής σας. Όλες οι αλλαγές θα γίνουν πολύ ομαλά και φυσικά, καθώς έχετε την τύχη με το μέρος σας και η μοίρα σας οδηγεί στο σωστό μονοπάτι.

zwdia-zvdia-alexΔιαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 08/06 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

Ο άσος των ράβδων

Οι νέες ιδέες είναι συναρπαστικές και αυτή τη στιγμή κατακλύζεστε από αυτές. Ωστόσο μην παρασύρεστε από την ζωηρή φαντασία σας, και κρατήστε μια δόση ρεαλισμού στα σχέδιά σας. Μπορεί να σας προσεγγίσει ένα νεαρό και παθιασμένο αλλά άπειρο άτομο.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

7 των ράβδων

Όλη η σκληρή δουλειά που κάνατε τελευταία μπορεί να έμοιαζε σαν να σκαρφαλώνετε στην κορυφή ενός βουνού. Τώρα που βρίσκεστε εκεί, τι είναι αυτό που σας εμποδίζει να το χαρείτε. Τα καλά νέα, είναι πως έχετε το πλεονέκτημα σε αυτήν την κατάσταση. Και τα κακά νέα, πως πρώτα πρέπει να αντιμετωπίσετεν τα άτομα που αντιτίθενται στα σχέδιά σας. Μπορείτε να το καταφέρετε!

zwdia – love

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

10 των πεντάκτινων

Ζούμε σε έναν υλικό κόσμο όπου ο πλούτος έχει διαφορετική σημασία για τον καθένα. Άλλοι αναζητούν τα χρήματα και άλλοι τη συναισθηματική ολοκλήρωση στη ζωή τους. Σήμερα, βρείτε τρόπους για να εκμεταλλευτείτε τα καλά πράγματα που σας περιβάλλουν. Στη φάση αυτή αρχίζετε να βλέπετε τα αποτελέσματα των κόπων σας.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

Το αστέρι

Αν ψάχνετε για ένα σημάδι πως το σύμπαν υποστηρίζει τις υψηλότερες ελπίδες σας, σήμερα θα σας παρουσιαστεί ένα μεγάλο λαμπερό αστέρι. Αποβάλλετε οποιαδήποτε συναισθήματα ανασφάλειας και ανησυχίας. Όταν ακολουθείτε την ευτυχία σας χωρίς φόβο, να περιμένετε να εμφανιστούν απρόσμενες ευακαιρίες στο δρόμο σας. Η ελπίδα είναι φίλος σας.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα της Μούσσας προβλέπει το ερωτικό πεπρωμένο

xartomanteia

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

3 των κυπέλλων

Η σημερινή μέρα θα μείνει χαραγμένη στη μνήμη σας, καθώς πρόκειται να περάσετε χαρούμενες στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Είτε διαλέξετε να μείνετε σπίτι με τους δικούς σας, είτε βρεθείτε με φίλους αφιερωθείτε ολοκληρωτικά σε αυτή την ευχάριστη συνάντηση.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

4 των ξιφών

Σε κάποιες περιπτώσεις είναι καλό να προχωράμε παρά τα σημάδια που μας παρακινούν να κάνουμε το αντίθετο, ενώ άλλες φορές χρειάζεται να ακούμε αυτά τα σημάδια και να κάνουμε ένα διάλειμμα. Η εμφάνιση της σημερινής κάρτας υποδηλώνει πρέπει να εφαρμόσετε τη δεύτερη επιλογή. Αυτή τη στιγμή, είναι επιτακτική ανάγκη να σταματήσετε τη δράση σας και να γιατρευτείτε από ό, τι έχει βλάψει το σώμα και την ψυχή σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot