Ταρώ Ανατολής 08/07 Παρασκευή

taro-sex

Ταρώ Ανατολής 08/07 Παρασκευή .

Ταρώ Ανατολής 08/07 Παρασκευή Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

10 των ξιφών .

Η ζωή για εσάς ήταν δύσκολη το τελευταίο δίαστημα, και όσο κι αν προσπαθήσατε να ανταπεξέλθετε συνέβησαν αρκετές ατυχίες. Όμως, η σημερινή μέρα έρχεται για να σας δικαιώσει και να σας φέρει και πάλι τη χαρά. Κάτι που περιμένατε καιρό να συμβεί, ή ένα απρόσμενο καλό νέο θα σας βοηθήσει να συνεχίσετε ανανεωμένοι.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

3 των ξιφών

Αν νίωθετε συνεχώς λυπημένοι και τίποτα απ’ όσα κάνετε δεν καταφέρνει να σας χαροποιήσει, είναι ώρα να σταματήσετε να αγνοείτε αυτό το πρόβλημα και να αναζητήσετε την βαθύτερη αιτία του.

Βάλτε σε μια σειρά τις σκέψεις σας κρατώντας ημερολόγιο, ή ζητήστε τη βοήθεια κάποιου αντικειμενικού κριτή.

Όλα θα βελτιωθούν, αρκεί να ακούσετε στην ψυχή σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Ιούλιος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia

Ταρώ Ανατολής 08/07 Παρασκευή Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

Η μεγάλη ιέρεια

Σήμερα βάλτε σαν προτεραιότητα την πνευματική σας καλλιέργεια και μην αναβάλλετε άλλο την ανάγκη σας για γνώση. Χρησιμοποιήστε όλα τα μέσα που έχετε στη διάθεση σας, τις πηγές αλλά και τους ανθρώπους με εμπειρία και μόρφωση, για να επιτύχετε την ανάπτυξη που επιθυμείτε.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

Η Βασίλισσα των ξιφών

Αυτό που χρειάζεται να κάνετε για να βγείτε από μια δυσάρεστη κατάσταση, είναι να αποσυρθείτε από τον εξωτερικό κόσμο και να δείτε μέσα σας. Χρησιμοποιήστε την εμπειρία του παρελθόντος για να βρείτε μια νέα αντιμετώπιση στις τωρινές συνθήκες. Η ηρεμία θα επιτρέψει και πάλι στη ζωή σας.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Τράπουλα 09-11/07 – Της Καρδιάς το γραμμένο

zwdia-zodia-astrologia-65

Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

Ο άσος των πεντάκτινων

Πρόκειται σύντομα να λάβετε κάποια χρήματα που περιμένατε με ανυπομονησία. Όμως εκτός από τα οικονομικά σας και οι επικοινωνίες σας πηγαίνουν πολύ καλά τώρα. Αξιοποιήστε τις πληροφορίες που θα μάθετε και μην αρνείστε την βοήθεια που οι άλλοι σας προσφέρουν.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

2 των ράβδων

Υπάρχει μια ιδέα που επεξεργάζεστε εδώ και καιρό; Βρείτε έναν συνεργάτη που θα σας βοηθήσει να την βγάλετε στον έξω κόσμο. Σήμερα είναι η τέλεια στιγμή για να ξεκινήσετε με τα πρώτα σας βήματα. Θα χρειαστεί πολλή δουλειά και αφοσίωση αλλά θα αξίζει τον κόπο.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Ιούλιος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 08/07 Παρασκευή Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

Ο άσος των ράβδων

Ήρθε η ώρα να τολμήσετε κάνοντας πραγματικότητα τα πιο τρελά σας όνειρα. Αν η πορεία κάποιου σας έχει εμπνεύσει να γίνετε καλύτεροι πάρτε παράδειγμα από αυτό το άτομο ή ακόμα καλύτερα ζητήστε τη συμβουλή τους για να κάνετε το ιδανικό ξεκίνημα. Έχετε την τύχη με το μέρος σας.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

6 των κυπέλλων

Κάντε ένα μικρό διάλειμμα από τα έργα σας για να εκτιμήσετε την ομορφιά που σας περιβάλλει! Σήμερα είναι η τέλεια μέρα για να βρεθείτε με τα κοντινά και αγαπημένα σας πρόσωπα, ειδικά αν έχετε μικρά παιδιά ή ζωάκια. Εάν αντιμετωπίζετε έλλειψη αρμονίας στο σπίτι, θυμηθείτε πότε βρισκόσασταν στην πιο ευτυχισμένη σας φάση. Τι μάθημα μπορείτε να πάρετε από αυτήν για να ζήσετε καλύτερα τώρα;

taro-zodia-76

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

5 των πεντάκτινων

Αν τελευταία αντιμετωπίσατε οικονομικά προβλήματα είναι ώρα να εξετάσετε τι μπορεί να έπαιξε ρόλο σε αυτή την εξέλιξη. Πρόκειται για κακή διαχείριση από μεριάς σας; Η μήπως υπήρξαν πολλές υποχρεώσεις που συσσωρεύτηκαν και σας έφτασαν εδώ; Για ό,τι κι αν πρόκειται να είστε σίγουροι ότι θα βρεθεί η λύση. Μην κατηγορείτε τον εαυτό σας, όλα θα βελτιωθούν με το πέρασμα του χρόνου. Αρκεί να δείξετε υπομονή και επιμονή.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

3 των πεντάκτινων

Σε αυτή τη φάση της ζωής σας χρειάζεστε περισσότερο από οτιδήποτε να αξιοποιήσετε τα καλά πράγματα που σας περιβάλλουν. Την οικογένεια, τον έρωτα, τη φιλία, και ό,τι άλλο σας γεμίζει και σας κάνει να νιώθετε ζωντανοί. Είναι ώρα να εκτιμήσετε την όμορφη πλευρά των πραγμάτων.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Τράπουλα 09-11/07 – Της Καρδιάς το γραμμένο

μελλοντολόγος

Ταρώ Ανατολής 08/07 Παρασκευή Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

Η αυτοκράτειρα

Υπάρχει κάτι που λατρεύετε στη ζωή σας και η ενασχόλησή σας με αυτό έχει γεννήσει ένα έργο για το οποίο είστε περήφανοι. Είναι ώρα να απολαύσετε τους καρπούς των προσπαθειών σας και να χαλαρώσετε πριν προχωρήσετε στα επόμενά σας σχέδια.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

Ο διάβολος

Είστε κάτι παραπάνω από επιρρεπείς προς τα πάθη σας σήμερα, και δεν θέλετε να σκέφτεστε κανόνες και μέτρα. Ενδώστε στις απολαύσεις της ζωής, όμως την επόμενη κι όλας ημέρα φροντίστε να θέσετε ξανά τα σωστά όρια για να αποφύγετε τυχόν δυσάρεστες επιδράσεις.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Ιούλιος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia