Ταρώ Ανατολής 08/07 Πέμπτη

taro-13

Ταρώ Ανατολής 08/07 Πέμπτη .

Ταρώ Ανατολής 08/07 Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

2 των πεντάκτινων .

Σας αγχώνει η σκέψη μιας γεμάτης με υποχρεώσεις ημέρας; Ευτυχώς για εσάς, είστε ικανοί να καταφέρετε πολλά πράγματα μαζί τώρα, στα επαγγελματικά και τα προσωπικά σας ζητήματα. Απλά βεβαιωθείτε ότι έχετε τον απαραίτητο χώρο ώστε να βρείτε ισορροπία ανάμεσα στις ευθύνες και τις προσωπικές σας ανάγκες.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

4 των πεντάκτινων

Αν διστάζετε να τολμήσετε και να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται επειδή φοβάστε να μην χάσετε κάτι που θεωρείτε δεδομένο, ξανασκεφτείτε αυτή σας την τακτική. Μόνο μέσω της αλλαγής θα καταφέρετε να πετύχετε όσα ονειρεύεστε και να εξελιχθείτε σε κάτι παραπάνω από αυτό που είστε τώρα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Ταρώ Ανατολής 08/07 Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

Η Βασίλισσα των ράβδων

Σήμερα αξιοποιήστε τις δυνατότητες σας όπου κι αν βρίσκεστε γιατί αν μείνετε αδρανείς θα χάσετε την ευκαιρία να σας προσέξουν αυτοί που επιθυμείτε. Είτε πρόκειται για ένα επαγγελματικό είτε για ερωτικό ενδιαφέρον είναι ώρα να τραβήξετε τα βλέμματα επάνω σας.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

Ο πύργος

Σήμερα είναι η κατάλληλη στιγμή για να θέσετε γερές βάσεις σε όποια προσπάθεια επιδιώκετε. Μπορεί να χρειαστεί να ξεκινήσετε από την αρχή αλλά θα αξίζει τον κόπο. Ο πύργος θα σας βοηθήσει να μπείτε με ανανεωμένη ενέργεια σε οτιδήποτε προσπαθείτε ακόμα κι αν περάσατε μια δύσκολη φάση τελευταία.

Διαβαστε επισης : Τα Μοιρόχαρτα μιλούν για τις ερωτικές σχέσεις

tarw-taro-xartomanteia

Ταρώ Ανατολής 08/07 Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

5 των κυπέλλων

Είναι εύκολο να παραπονιόμαστε όταν άλλοι μας έχουν απογοητεύσει. Είτε επειδή δεν φέρονται όπως θα περιμέναμε, είτε επειδή δεν καταλαβαίνουν τι θέλουμε από αυτούς χωρίς να το πούμε. Η πρόκλησή σας για σήμερα είναι να αναρωτηθείτε πως βλέπετε το ποτήρι. Είναι μισογεμάτο ή μισοάδειο; Σε κάθε περίπτωση, χρησιμοποιήστε ό,τι διαθέτετε για να νιώσετε καλά. Μην υποκύπτετε στη θλίψη.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

3 των πεντάκτινων

Με τη βοήθεια των ανθρώπων γύρω σας θα καταφέρετε να κάνετε όλα όσα έχετε στόχο. Και η σημερινή μέρα σας καλεί να γίνετε φιλόδοξοι και ρεαλιστές. Καταγράψτε όλα τα βήματα που θα ακολουθήσετε για να ολοκληρώσετε τις επιθυμίες σας, και απευθυνθείτε στα κατάλληλα άτομα που θα σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε αυτά τα βήματα.

μελλοντολόγοςΔιαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 08/07 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

9 των πεντάκτινων

Η σημερινή κάρτα μας υπενθυμίζει πως πρέπει να απολαμβάνουμε τη ζωή. Δεν υπάρχει νόημα στο να δουλεύουμε χωρίς να χαιρόμαστε τους καρπούς των προσπαθειών μας. Βρεθείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ελάτε σε επαφή με τη φύση και γιορτάστε τη ζωή.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

Ο άσος των ράβδων

Έχετε να διαλέξετε ανάμεσα στην δημιουργία ενός στρατηγικού σχεδίου και μιας άμεσης εφαρμογής της δράσης σας. Σημερά ξεκινά μια περίοδος έντονης δημιουργικότητας στη ζωή σας. Το πιθανότερο είναι πως θα εμφανιστούν νέες ευκαιρίες γι’ αυτό να είστε έτοιμοι να τις αξιοποιήσετε σωστά.

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

O άσος των πεντάκτινων

Εκμεταλλευτείτε τις επαφές σας ώστε να αποκτήσετε τις κατάλληλες πληροφορίες για την επιχείρηση ή τα επαγγελματικά σας. Το να επικοινωνείτε με τους ανθρώπους είναι ένα βασικό βήμα για την εξέλιξή σας, γι’ αυτό επιδιώξτε να γνωρίσετε νέα άτομα και να διευρύνετε τον κύκλο σας. Σύντομα θα έχετε κέρδη να εξαργυρώσετε.

zodia-zwdia-9988

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

8 των κυπέλλων

Είστε ιδιαίτερα ανήσυχο πνέυμα και σήμερα λαχταράτε περισσότερη αυθεντικότητα στη ζωή σας – είτε αυτό έρθει με πιο ικανοποιητικές σχέσεις, μια πιο ουσιαστική απασχόληση, ή ένα άτομο που θα σας αποδεχτεί ακριβώς όπως είστε και θα αγαπήσει την αληθινό σας εαυτό.

Διαβαστε επισης: Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 08-11/07 Στο σταυροδρόμι των αισθηματικών αποφάσεων

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

2 των ράβδων

Κάντε τα κατάλληλα βήματα για να πραγματοποιήσετε τα σχέδιά σας. Σήμερα είναι η τέλεια στιγμή για να κάνετε την αρχή σε αυτά που σκέφτεστε εδώ και καιρό. Προετοιμαστείτε να δουλέψετε σκληρά ώστε αργότερα να μπορέσετε να συλλέξετε τους καρπούς των προσπαθειών σας.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

5 των πεντάκτινων

Η σημερινή κάρτα σας καλεί να αναρωτηθείτε πόσο πλούσιοι είστε στην πραγματικότητα. Αν σε υλικό επίπεδο αντιμετωπίζετε δυσκολίες, αυτό μπορεί να αντικατοπτρίζει κάτι βαθύτερο. Θα πρέπει να αναζητήσετε τα πράγματα που σας γεμίζουν πραγματικά και να επικεντρωθείτε σε αυτά.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

δωρεάν-προβλέψεις