Ταρώ Ανατολής 08/08 Κυριακή

taro-13

Ταρώ Ανατολής 08/08 Κυριακή .

Ταρώ Ανατολής 08/08 Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

7 των πεντάκτινων .

Σε ένα μεγάλο έργο σας που είναι σχεδόν έτοιμο να ολοκληρωθει, θα πρέπει να δείξετε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις και τις ικανότητές σας. Μην δειλιάζετε, ούτε να σκέφτεστε πως θα το κρίνουν οι άλλοι. Εσείς οι ίδιοι γνωρίζετε καλύτερα από όλους πόση προσπάθεια έχετε καταβάλλει, και αυτό σας κάνει νικητές.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

4 των πεντάκτινων

Είναι καλό να έχετε πράγματα τα οποία νιώθετε δικά σας. Ωστόσο, μην κλείνεστε στον εαυτό σας για να προστατεύσετε όσα σας ανήκουν.

Σήμερα θα σας παρουσιαστούν ευκαιρίες για να σκεφτείτε αυτήν τη λεπτή αλλά σημαντική διάκριση.

Εναλλακτικά, εάν αισθάνεστε έλλειψη σταθερότητας στη ζωή σας σε υλικό επίπεδο, ήρθε η ώρα να σκεφτείτε τρόπους για να διεκδικήσετε όσα σας αναλογούν.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

δωρεάν-προβλέψεις

Ταρώ Ανατολής 08/08 Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

O Βασιλιάς των ράβδων

Ώρα να εκμεταλλευτείτε τα ιδιαίτερα ταλέντα σας για να κάνετε πραγματικότητα τους επαγγελματικούς και προσωπικούς σας στόχους. Δείξτε ενθουσιασμό και μην τα παρατάτε στην πρώτη δυσκολία. Αξίζει να δείξετε σε όλους τι μπορείτε να καταφέρετε αν το θέλησετε πολύ.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

6 των κυπέλλων

Βρείτε τρόπους για να επαναφέρετε την αρμονία και την ηρεμία στην οικία σας. Είτε χρειάζεται να δουλέψετε κάποια πράγματα στις σχέσεις σας με τα άλλα άτομα του σπιτιού, είτε ο χώρος σας απαιτεί κάποια ανανέωση, τώρα είναι η ιδανική στιγμή για να ξεκινήσετε την βελτίωση των συνθηκών διαβίωσής σας.

Διαβαστε επισης : λενορμαν χαρτομαντεία 08-10/08 – Ερωτικές εκπλήξεις

xartomanteia

Ταρώ Ανατολής 08/08 Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

8 των πεντάκτινων

Είστε ιδιαίτερα εργατικοί και προσηλωμένοι στις υποχρεώσεις σας. Σε αυτή τη φάση της ζωής σας έχετε έντονη παραγωγική ικανότητα και απολαμβάνετε τους καρπούς των προσπαθειών σας. Αν η εργασία σας δεν ταιρίαζει στον τρόπο ζωής σας, είτε νιώθετε να μην αναγνωρίζεται η προσπάθειά σας, μην φοβάστε να αναζητήσετε κάτι νέο.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

Ο ιππότης των ράβδων

Μερικές φορές η ζωή αφορά τη σκέψη και τον προγραμματισμό. Και άλλες απαιτεί τη δράση για την έναρξη νέων έργων. Σήμερα, ο ιππότης των ράβδων σας προσκαλεί να προχωρήσετε σε ό, τι νέο σχέδιο έχετε προγραμματίσει. Μην καθυστερείτε να αναλάβετε πρωτοβουλίες. Εναλλακτικά, ο ιππότης των ράβδων μπορεί να σηματοδοτεί κάποιον που σας εμπνέει να πάρετε παράδειγμα από την πορεία του και να εξελιχθείτε αντίστοιχα.

zwdia-zodia-33Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 08/08 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

5 των πεντάκτινων

Σε μια μακροπρόθεσμη κατάσταση που έχει εξαντλήσει την ενέργεια και την ψυχολογία σας, ήρθε η ώρα να μπεί ένα τέλος. Θα βρείτε τη δύναμη να αντισταθείτε στις καταστάσεις ή τα πρόσωπα που μπαίνουν εμπόδιο στην ευημερία σας, και θα δικαιωθείτε στα θέματα που σας απασχολούν για καιρό.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

Η δύναμη

Η δύναμη ενός ανθρώπου μπορεί και φαίνεται στις δύσκολες καταστάσεις. Τι είναι αυτό που σας έχει δυσκολέψει τη ζωή τελευταία; Αν νιώθετε να έχετε φτάσει στα όριά σας, χρησιμοποιήστε αυτή την αποφασιστικότητα για να λήξετε ό,τι σας τρομοκρατεί. Είστε πιο δυνατοί από αυτό, αρκεί να το πιστέψετε και οι ίδιοι.

zwdia-3-zodia

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

Ο άσος των ξιφών

Τί θα επιλέγατε να μάθετε αν είχατε τη δυνατότητα τώρα; Η εμφάνιση του άσου των ξιφών υποδηλώνει ότι πλησιάζει η ώρα για έναν νέο κύκλο πνευματικής ανάπτυξης. Εξάλλου, όσο περισσότερα γνωρίζετε, τόσο πιο πολύ ωριμάζετε. Εναλλακτικά, εάν σκέφτεστε μια κατάσταση για πολύ καιρό, χρησιμοποιήστε αυτήν την ενέργεια για να φτάσετε στην αλήθεια.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

Ο κόσμος

Η σημερινή μέρα είναι ιδανική για να βγάλετε τα πολυδουλεμένα έργα σας έξω στον κόσμο. Εάν τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως έχετε προγραμματίσει, επικοινωνήστε με ανθρώπους που θα μπορούσαν να βοηθήσουν. Διαφορετικά έχετε πίστη στον εαυτό σας και την γενναιοδωρία του σύμπαντος προς εσάς.

Διαβαστε επισης : λενορμαν χαρτομαντεία 08-10/08 – Ερωτικές εκπλήξεις

tarw-taro-xartomanteia

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

6 των ξιφών

Ίσως περνάτε μια άσχημη περίοδο και το μόνο που επιθυμείτε τώρα είναι να βγείτε από αυτήν. Αν νιώθετε ότι δεν μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας, απευθυνθείτε για βοήθεια σε κάποιον με περισσότερη εμπειρία. Μην κλείνεστε στον εαυτό σας και κυρίως μην κατηγορείτε τον εαυτό σας για αυτό που βιώνετε. Μόλις τελειώσει όλο αυτό θα έχετε λάβει ένα πολύτιμο μάθημα και θα νιώσετε σοφότεροι.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

9 των κυπέλλων

Ό,τι και αν είναι αυτό που επιθυμείτε βαθιά μέσα σας να αποκτήσετε, η σημερινή μέρα μπορεί να σας το φέρει. Απλά φροντίστε να αφιερώνετε λίγο από το χρόνο σας στην φροντίδα αυτών που αγαπάτε. Να είστε ευγνώμονες για όσα έχετε και να μοιράζεστε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66