Ταρώ Ανατολής 08/12 Τετάρτη

taro-13

Ταρώ Ανατολής 08/12 Τετάρτη .

Ταρώ Ανατολής 08/12 Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

Ο ιππότης των κυπέλλων .

Ένα άτομο που βρίσκεται στη ζωή σας τελευταία θα σας δώσει την έμπνευση να εργαστείτε πάνω στα δημιουργικά θέματα που σας αφορούν. Χρησιμοποιήστε την θετική ενέργεια και τα όμορφα συναισθήματα που σας μεταδίδει για να προχωρήσετε ξεπερνώντας όλα τα εμπόδια.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

5 των ξιφών

Νιώθετε να κινδυνεύετε από ενα πιθανό πρόβλημα; Ίσως οι υποψίες σας να μην είναι και τόσο αβάσιμες, γι’αυτό προετοιμαστείτε για κάθε ενδεχόμενο. Όμως προσέξτε να μην γίνεστε καχύποπτοι με όλους. Εμπιστευθείτε τους ανθρώπους που ξέρετε ότι είναι με το μέρος σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia

Ταρώ Ανατολής 08/12 Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

Ο τρελός

Αν σκεφτόσασταν να κάνετε κάτι τρελό, τα σημερινά στοιχεία δείχνουν ότι ίσως να πρέπει να το τολμήσετε τελικά. Όμως μην βιαστείτε. Αναζητήστε όλες τις κατάλληλες πληροφορίες που αφορούν αυτό το τόλμημα ώστε να μην το μετανιώσετε αν κάτι πάει στραβά.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

Η Βασίλισσα των ξιφών

Ώρα να χρησιμοποιήσετε την σκληρά κερδισμένη εμπειρία σας στα θέματα που αντιμετωπίζετε τώρα, ξεχωρίζοντας τις σωστές κινήσεις από τις λάθος. Και αν νιώθετε πως η συμπεριφορά ενός κοντινού σας ατόμου έχει αλλάξει απέναντί σας είναι καλύτερα να το συζητήσετε με το ίδιο παρά να παραπονεθείτε γι΄ αυτό σε κάποιον τρίτο. Με λίγη καλή θέληση όλα θα λυθούν.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Sfigga προβλέπει για τον Έρωτα μέχρι το τέλος του 2021

zwdia-3-zodia

Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

Ο Ήλιος

Η σημερινή μέρα είναι ιδανική για να γιορτάσετε με ενθουσιασμό όλα τα καλά πράγματα που σας περιβάλλουν και ζεσταίνουν την καρδιά σας! Οι δυνάμεις της δημιουργικότητας και της έμπνευσής σας βρίσκονται στην ιδανική τους φάση, και τα παιδιά μπορεί να παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

Ο κρεμασμένος

Μπορεί να θέλετε πολύ να προχωρήσετε, αλλά η ζωή σας έχει θέσει ένα μεγάλο εμπόδιο. Αυτό είναι ιδιαίτερα απογοητευτικό, αλλά μερικές φορές ο καλύτερος τρόπος να το αντιμετωπίσουμε είναι να αφήσουμε τα πράγματα να κυλήσουν από μόνα τους. Υπάρχει ένα μάθημα εδώ για εσάς.

zodia-zwdia-88-optimized

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 08/12 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

4 των πεντάκτινων

Μήπως έχετε κλειστεί στον εαυτό σας και διστάζετε να κάνετε οποιαδήποτε αλλαγή με τον φόβο ότι θα χάσετε κάτι πολύτιμο για εσάς; Η σημερινή μέρα σας καλεί να αναλογιστείτε όσα χάνετε με αυτή σας την συμπεριφορά. Διαφορετικά, αν αντιμετωπίζετε οικονομικά θέματα αναλάβετε δράση διεκδικώντας αυτά που σας ανήκουν.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

2 των ξιφών

Η σημερινή σας πρόκληση είναι να κυρήξετε ανακωχή με μια ενοχλητική κατάσταση. Να είστε σίγουροι ότι είναι κάτι που μπορεί να διορθωθεί – απλά όχι τώρα. Μερικές φορές ίσως να μην μπορούμε να φερθούμε με τον τρόπο που θέλουμε και να φτιάξουμε τα πράγματα όπως επιθυμούμε, όμως όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή θα γίνουν όλα όπως πρέπει να είναι.

zvdia-zwdia-tarw

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

8 των ξιφών

Αν τα συναισθήματά σας ή κάποιο άλλο άτομο ελέγχουν τη ζωή σας τώρα, θα πρέπει να βρείτε έναν τρόπο για να απελευθερωθείτε από αυτά τα «δεσμά». Ίσως ακόμα να νιώθετε αδικημένοι από μια κατάσταση, όμως θα πρέπει να δείτε τη θέση σας ψύχραιμα και αντικειμενικά και να μην αφήνετε να σας επηρεάσει κάτι που δεν μπορείτε να αλλάξετε. Επικεντρωθείτε στα καλά πράγματα που σας συμβαίνουν.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

6 των ράβδων

Μετά από πολλή δουλειά και προσπάθεια είστε έτοιμοι να γιορτάσετε τη νίκη σας! Αυτό που επιθυμείτε τώρα είναι να λάβετε την απαραίτητη αναγνώριση και το σεβασμό από τους γύρω σας. Εάν δεν το αισθάνεστε, βρείτε τρόπους για να δείξετε τα επιτεύγματά σας στα άτομα του περιβάλλοντός σας. Οι πιθανότητες είναι υπερ σας!

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Sfigga προβλέπει για τον Έρωτα μέχρι το τέλος του 2021

zodia-0988

Ταρώ Ανατολής 08/12 Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

Ο άσος των κυπέλλων

Σε μια κατάσταση που σας απασχολεί η σημερινή μέρα πρόκειται να σας φέρει την απάντηση που χρειάζεστε. Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας και προχωρήστε στην επίλυση του προβλήματος. Διαφορετικά, αφιερώστε τον ελέυθερο χρόνο σας γράφοντας τις σκέψεις σας και εντοπίστε ποια από τα όνειρά σας μπορούν να πάρουν μια καλλιτεχνική μορφή.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

Η εγκράτεια

Μήπως έχετε εξαντλήσει τις αντοχές σας τελευταία; Εάν ναι, σήμερα είναι η ιδανική στιγμή για να κάνετε ένα διάλειμμα και να αναζωογονηθείτε. Κάντε το καλύτερο δυνατό για να βρείτε μια ισορροπία μεταξύ του πνεύματος, του σώματος και των συναισθημάτων σας. Βάλτε στη ζωή σας τη μετριοπάθεια.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

δωρεάν-προβλέψεις