Ταρώ Ανατολής 09/01 Κυριακή

taro-13

Ταρώ Ανατολής 09/01 Κυριακή .

Ταρώ Ανατολής 09/01 Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

Η κρίση .

Μην τρομάζετε στη σκέψη μιας δραστικής αλλαγής, γιατί θα έρθουν μεγάλες βελτιώσεις στη ζωή σας αν πάρετε απόφαση να μετατρέψετε τους τομείς που το έχουν ανάγκη. Ό,τι χτίσετε πάνω σε νέα θεμέλια θα μείνει σταθερό και σίγουρο στη ζωή σας.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

Ο ιεροφάντης

Σήμερα πρόκειται να τραβήξετε την προσοχή επάνω σας, γι’ αυτό εκμεταλλευτείτε αυτή την περίσταση με τον καλύτερο τρόπο.

Είτε σας ενδιαφέρει η προσοχή από ένα συγκεκριμένο άτομο, είτε θέλετε να προσέξουν το έργο και την προσπάθεια σας οι κατάλληλοι άνθρωποι, θα έχετε την ευκαιρία να δείξετε και να πείτε αυτά που θέλατε εδώ και καιρό.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Ταρώ Ανατολής 09/01 Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

Ο πύργος

Αν στο παρελθόν σας απογοήτευσε το γεγονός πως μια προσπάθειά σας ναυάγησε, μην τα παρατάτε. Τώρα είναι η ιδανική στιγμή για να οικοδομήσετε το έργο σας πάνω σε σταθερές βάσεις. Γνωρίζετε καλύτερα απ’ τον καθένα τις δυνατότητές σας και είστε έτοιμοι να κάνετε ό,τι χρειαστεί για να επιτύχετε.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

Ο ιππότης των κυπέλλων

Είτε έχετε έντονη καλλιτεχνική έμπνευση, είτε είστε στην αρχή ενός ιδιαίτερου σχεδίου, πρόκειται να βρείτε ιδανικές ευκαιρίες που θα σας επιτρέψουν να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα ταλέντα σας. Εναλλακτικά, ο ιππότης των κυπέλλων μπορεί να συμβολίζει κάποιον που θα μπεί στη ζωή σας αναπάντεχα, τον οποίο όμως περιμένατε καιρό.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 10-20/01 Προβλέψεις 2ο δεκαήμερο Ιανουαρίου 2022

tarw-wroskopio-4

Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

6 των κυπέλλων

Αφιερώστε τη σημερινή μέρα σε αυτούς που αγαπάτε, και κάντε τους μια έκπληξη ή βοηθήστε τους με κάτι για το οποίο παλεύουν εδώ και καιρό, το να τους δείτε χαρούμενους είναι η καλύτερη ανταμοιβή. Εαν το κλίμα στην οικία σας δεν είναι όσο αρμονικό θα θέλατε δείτε ποιές αλλαγές μπορούν να γίνουν για να το επιτύχετε.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

3 των κυπέλλων

Ακόμα κι αν συνέβη κάτι δυσάρεστο τελευταία στη ζωή σας, η σημερινή μέρα έρχεται να σας φέρει όμορφα συναισθήματα και να γιατρέψει τις πληγές του παρελθόντος. Αυτό θα συμβεί είτε με την άφιξη ενός αγαπημένου προσώπου είτε με ένα αναπάντεχο και χαρμόσυνο γεγονός. Μην χάνετε την ελπίδα σας, η ζωή έχει και την όμορφη πλευρά της!

zwdia-zodia-33Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 09/01 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

10 των ξιφών

Αν το τελευταίο διάστημα έχετε ταλαιπωρηθεί ιδιαίτερα, τη σημερινή μέρα θα νιώσετε πως τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται καλύτερα. Τα καλά νέα είναι πως δεν θα χρειαστεί να ξαναπεράσετε κάποια αντίστοιχη εμπειρία, καθώς έχετε μάθει μέσα από αυτή την κατάσταση πως να διαχειριστείτε κάτι ανάλογο. Το μόνο που σας μένει τώρα είναι να βοηθήσετε με τη σοφία σας κάποιον που περνάει κάτι παρόμοιο.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

9 των πεντάκτινων

Η δουλειά μπορεί να περιμένει! Σήμερα φροντίστε να χαρείτε στο έπακρο την ομορφιά και την αγάπη που σας περιτριγυρίζουν. Σχεδιάστε μια διασκεδαστική δραστηριότητα με τους αγαπημένους σας και έπειτα θα γυρίσετε στις υποχρεώσεις σας ξεκούραστοι και ανανεωμένοι.

zodia-0988

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

7 των ξιφών

Σήμερα δώστε μεγάλη προσοχή σε άτομα ή καταστάσεις τα οποία σας κάνουν να νιώθετε ευάλωτοι και σας πληγώνουν. Μην αφήνετε κανέναν να αναιρεί τις προσπάθειες σας ή να παίζει με τα συναισθήματά σας. Οπλιστείτε με υπομονή και επιμονή απέναντι σε ό,τι σας εμποδίζει να προχωρίσετε.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

Η Βασίλισσα των κυπέλλων

Σήμερα βάλτε στην άκρη τις βαρετές σας υποχρεώσεις για λίγο και επικεντρωθείτε στην ομορφιά την αγάπη και την τέχνη. Χαρίστε ζεστασιά και καλά συναισθήματα στους γύρω σας, και ειδικά σε αυτούς που έχουν μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά σας. Όσοι έχετε καλλιτεχνικές τάσεις σήμερα πρόκειται να δημιουργήσετε κάτι αξιοθαύμαστο.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 10-20/01 Προβλέψεις 2ο δεκαήμερο Ιανουαρίου 2022

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Ταρώ Ανατολής 09/01 Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

3 των πεντάκτινων

Σε αυτή τη φάση της ζωής σας χρειάζεστε περισσότερο από οτιδήποτε να αξιοποιήσετε τα καλά πράγματα που σας περιβάλλουν. Την οικογένεια, τον έρωτα, τη φιλία, και ό,τι άλλο σας γεμίζει και σας κάνει να νιώθετε ζωντανοί. Είναι ώρα να εκτιμήσετε την όμορφη πλευρά των πραγμάτων.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

Ο θάνατος

Εάν έχετε προσκολληθεί σε κάτι που δεν σας είναι πλεόν χρήσιμο, αυτή είναι η τέλεια μέρα για να το βγάλετε από τη ζωή σας και να ανανεωθείτε. Ίσως είναι επώδυνο να σκέφτεστε τις αλλαγές προτού γίνουν, αλλά είναι απαραίτητες. Η πρόκληση σας είναι να επιτρέψετε στα καινούρια πράγματα να μπούν στη ζωή σας χωρίς φόβο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera