Ταρώ Ανατολής 09/01 Σάββατο

taro-13

Ταρώ Ανατολής 09/01 Σάββατο .

Ταρώ Ανατολής 09/01 Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου):

Ο άσος των ξιφών .

Ετοιμαστείτε για ένα απροσδόκητο μήνυμα που θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τη σύγχυση τώρα. Ό, τι μαθαίνετε σήμερα θα σας επιτρέψει να κάνετε τα πράγματα λίγο καλύτερα, ειδικά για τον εαυτό σας. Και αν δεν έρχονται νέα για εσάς, κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά, γιατί κάποιος που δεν περιμένατε μπορεί να σας εκπλήξει γνωρίζοντας περισσότερα από ό, τι νομίζατε. Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

Οι εραστές

Οι εραστές σας καλούν να αναζητήσετε μια νέα αίσθηση της ολοκληρωτικής αγάπης στη ζωή σας.

Ίσως να τη βρείτε σ’ ενα άλλο άτομο, ή μέσω της καλοσύνης των ανθρώπων.

Ακόμα καλύτερα θα είναι να τη βρείτε μέσα σας, και να αφιερώστε χρόνο για να γίνετε ο καλύτερός σας φίλος. Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia

Ταρώ Ανατολής 09/01 Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

8 των πεντάκτινων

Σήμερα είστε πλήρως εστιασμένοι στη δουλειά σας και είστε έτοιμοι να ολοκληρώσετε όλες τις απαιτούμενες εργασίες. Απλά βεβαιωθείτε ότι πληρώνεστε στην ανάλογη αξία για όλη την προσπάθειά σας. Εάν δεν λαμβάνετε την υλική αναγνώριση που θέλετε, ήρθε η ώρα να αναζητήσετε μια καλύτερη ευκαιρία. Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

Ο Βασιλιάς των ξιφών

Δεν μπορείτε να λάβετε μια απόφαση για ένα σημαντικό ζήτημα της ζωής σας; Στον διαρκή αγώνα μεταξύ του μυαλού και της καρδιάς σας, ο Βασιλιάς των ξιφών λέει ότι είναι καλύτερο να αφήσετε το μυαλό σας να κερδίσει – προς το παρόν. Κάντε ένα βήμα πίσω για να αποκτήσετε κάποια απόσταση. Εάν δεν γνωρίζετε τι πρέπει να κάνετε, αναζητήστε κάποιον που δεν θα μασήσει τα λόγια του για να προστατεύσει τα συναισθήματά σας. Αυτό που χρειάζεστε τώρα είναι ολόκληρη η αλήθεια και τίποτα άλλο πέρα από αυτήν. Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε επισης : Η τράπουλα SIGMA μιλά για τις χαμένες αγάπες

zodia-zvdia-22

Ταρώ Ανατολής 09/01 Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

7 των κυπέλλων

Σκέφτεστε υπερβολικά για το τι μπορεί να φέρει το μέλλον; Είναι ωραίο να ονειροπολείτε που και που, όμως σήμερα ήρθε η ώρα να γίνετε ρεαλιστές. Χρησιμοποιήστε τη φαντασία σας σαν έναν χάρτη πορείας για να αλλάξετε τη ζωή σας προς το καλύτερο. Διαφορετικά, το μυαλό σας μπορεί να παραμείνει στα σύννεφα. Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

10 των ράβδων

Τη σημερινή μέρα νιώθετε σαν να βρίσκεστε τόσο κοντά σε έναν στόχο αλλά ταυτόχρονα και σαν να μην μπορείτε να διανύσετε τα τελικά μέτρα. Τα καλά νέα είναι πως ένα πολύ κουραστικό έργο είναι σχεδόν έτοιμο να βγεί στον έξω κόσμο. Και τα κακά νέα, πως το υπόλοιπο της εργασίας που απομένει σας αγχώνει ιδιαίτερα. Σε αυτό το στάδιο, καθώς είστε τόσο κουρασμένοι, είναι εύκολο να το βάλετε στα πόδια. Ωστόσο, αυτή δεν είναι λύση. Χαλαρώστε και θα τα καταφέρετε. Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

κρυσταλλομαντεία

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 09/01 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

Η δικαιοσύνη

Όσον αφορά μια μακροπρόθεσμη κατάσταση που σας απασχολεί, θα ανακουφιστείτε όταν μάθετε ότι σήμερα θα αρχίσετε να ξεπερνάτε κάποια πράγματα. Όταν συμβεί αυτό, χρησιμοποιήστε το μυαλό σας και γείρετε τον ζυγό προς όφελός σας υποστηρίζοντας τα συμφέροντά σας και χρησιμοποιώντας την κοινή λογική, αντί για το συναίσθημα. Εάν ανησυχείτε ότι ο κόσμος είναι άδικο μέρος να είστε σίγουροι πως πρόκειται να βρείτε λογικούς ανθρώπους που θα σας ακούσουν. Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

Ο τροχός της τύχης

Μερικές φορές έχουμε τον πλήρη έλεγχο της ζωής μας και άλλες όχι τόσο πολύ. Σήμερα, ο τροχός της τύχης υποδηλώνει ότι οι δυνάμεις της μοίρας καθοδηγούν την πορεία σας και όχι εσείς. Αυτή η απώλεια ελέγχου μπορεί να σας προκαλέσει συναισθήματα άγχους και φόβου. Όμως θα πρέπει να έχετε εμπιστοσύνη στην απόλυτη γενναιοδωρία του σύμπαντος. Μακροπρόθεσμα, όλα γίνονται για κάποιο λόγο – ακόμη και αν αυτός δεν είναι ξεκάθαρος τη δεδομένη χρονική στιγμή. Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

Ο ιεροφάντης

Μπορεί να νιώθετε ότι είστε το επίκεντρο της προσοχής σήμερα – και θα έχετε δίκιο. Ωστόσο, αντί να προσπαθήσετε να κρυφτείτε από όλους, χρησιμοποιήστε αυτή την συνειδητοποίηση για να την εκμεταλλευτείτε προς όφελός σας. Ο δημόσιος χαρακτήρας σας υποστηρίζει την ιδεολογία σας; Εάν όχι, σήμερα θα σας υπενθυμιστεί ότι μερικές φορές η καλύτερη κίνηση είναι να ακολουθήσετε τους κανόνες. Θα έχετε έχετε άλλες ευκαιρίες μελλοντικά για να κάνετε τη διαφορά. Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

Ο ιππότης των ξιφών

Τι σας κρτάει πίσω αυτές τις μέρες; Ένα άλλο άτομο; Μια κατάσταση; Ένα τυχαίο γεγονός; Ό, τι κι αν είναι, αυτή η κατάσταση πρέπει να τελειώσει σήμερα. Προχωρήστε και κάντε τις σωστές ερωτήσεις για να μάθετε τις κατάλληλες πληροφορίες. Ώρα να χρησιμοποιήσετε το ξίφος σας για να ξεπεράσετε οποιαδήποτε σύγχυση! Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε επισης : Η τράπουλα SIGMA μιλά για τις χαμένες αγάπες

zodia-astra-tarot

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

Ο άσος των κυπέλλων

Η εμφάνιση της σημερινής κάρτας κηρύσσει την έναρξη ενός νέου κύκλου εξέλιξης, δημιουργικής δυναμικής και συναισθηματικής ικανοποίησης. Κρατήστε κοντά το σημειωματάριό σας γιατί είναι μια μέρα έντονης έμπνευσης. Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

5 των ράβδων

Υπάρχει κάποιο άτομο στο περιβάλλον σας που σας επιτίθεται; Πρόκειται γιαδικό τους λάθος; Ή μήπως είστε υπεύθυνοι για την έναρξη της διαφωνίας; Ίσως υπάρχει κάτι που έχετε επιλέξει να αγνοήσετε. Το μάθημά σας για σήμερα, είναι να μην παίρνετε μέρος σε διαμάχες ακόμα κι αν σας προκάλεσαν. Αποβάλλετε το δράμα από τη ζωή σας και θα βγείτε κερδισμένοι. Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος