Ταρώ Ανατολής 09/03 Τετάρτη

taro-13

Ταρώ Ανατολής 09/03 Τετάρτη .

Ταρώ Ανατολής 09/03 Τετάρτη Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

Ο Ήλιος .

Οι αχτίδες του Ήλιου ζεσταίνουν την καρδιά σας τώρα και είστε έτοιμοι να αφιερωθείτε στις δυνάμεις τις έμπνευσης και της δημιουργικότητας. Γιορτάστε την ζωτική ενέργεια που σας περιβάλλει και αξιοποιήστε τα πράγματα για τα οποία νιώθετε ευγνωμοσύνη.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

Η κρίση

Μην τρομάζετε στη σκέψη μιας δραστικής αλλαγής, γιατί θα έρθουν μεγάλες βελτιώσεις στη ζωή σας αν πάρετε απόφαση να μετατρέψετε τους τομείς που το έχουν ανάγκη. Ό,τι χτίσετε πάνω σε νέα θεμέλια θα μείνει σταθερό και σίγουρο στη ζωή σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

Ο άσος των ράβδων

Η ζωηρή σας φανασία τρέχει σε υψηλές ταχύτητες αυτή τη στιγμή, και ανυπομονείτε να κάνετε πράξη τα σχέδιά σας, όμως προσέξτε να προσδίδετε μια δόση ρεαλισμού στις επιδιώξεις σας. Διαφορετικά ίσως να απογοητευτείτε από την έκβαση των γεγονότων.

Ταρώ Ανατολής 09/03 Τετάρτη Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

Ο πύργος

Σήμερα είναι η κατάλληλη στιγμή για να θέσετε γερές βάσεις σε όποια προσπάθεια επιδιώκετε. Μπορεί να χρειαστεί να ξεκινήσετε από την αρχή αλλά θα αξίζει τον κόπο. Ο πύργος θα σας βοηθήσει να μπείτε με ανανεωμένη ενέργεια σε οτιδήποτε προσπαθείτε ακόμα κι αν περάσατε μια δύσκολη φάση τελευταία.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 10-20/03 – Deste 2ο 10ήμερο ΜΑΡ΄22

zwdia-66

Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

Η Σελήνη

Αν ο ύπνος σας είναι ανήσυχος και τα όνειρα που βλέπετε έντονα και συναισθηματικά φορτισμένα, αυτή είναι μια ένδειξη πως η ψυχή σας χρειάζεται φροντίδα και προσοχή. Τα πράγματα που έχουν συμβεί τελευταία σας έχουν αποδιοργανώσει είτε το συνειδητοποιήσατε, είτε όχι. Είναι ώρα να βοηθήσετε τον εαυτό σας και να ακούσετε τις ανάγκες σας.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

Ο ιππότης των πεντάκτινων

Προετοιμαστείτε να δουλέψετε σκληρά τη σημερινή μέρα, αλλά ταυτόχρονα έχετε τα μάτια σας ανοιχτά στις σπάνιες ευκαιρίες που θα βρεθούν στο δρόμο σας. Για να επωφεληθείτε από όσα πρόκειται να φέρει η μοίρα, ίσως χρειαστεί να βάλετε κι εσέις ένα χεράκι. Κάντε ό,τι χρειαστεί και να είστε έτοιμοι να λάβετε τους καρπούς των προσπαθειών σας σύντομα.

zwdia-zodia-33Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 09/03 Τετάρτη Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

Ο ιππότης των ξιφών

Τη σημερινή μέρα αναρωτηθείτε τι είναι αυτό που σας εμποδίζει στο να εξελιχθείτε και να πραγματοποιήσετε τα σχέδιά σας. Μόλις το εντοπίσετε, είτε πρόκειται για έναν ή για περισσότερους παράγοντες, βάλτε στόχο να το καταπολεμήσετε. Όσο καιρό κι αν χρειαστείτε τελικά, θα αξίζει τον κόπο.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

Ο Βασιλιάς των πεντάκτινων

Ο Βασιλιάς των πεντάκτινων αντιπροσωπεύει τις δυνάμεις της ευημερίας σας, και αφορά τον υλικό και τον συναισθηματικό σας κόσμο. Σας υπενθυμίζει ότι το σύμπαν είναι ένα γενναιόδωρο μέρος και δεν χρειάζεται να παλεύετε συνεχώς για όλα. Και αν δεν μπορείτε να εκφράσετε τις επιθυμίες σας κατάλληλα, συμβουλευτείτε κάποιον που γνωρίζει καλά τον τομέα σας.

xartomanteia

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

7 των πεντάκτινων

Το τελευταίο διάστημα αφιερώσατε όλες σας τις δυνάμεις προσπαθώντας να κάνετε ό,τι καλύτερο μπορείτε, είτε αυτό αφορούσε ένα προσωπικό σας έργο, είτε επρόκειτο για κάποιον ή κάποιους που αγαπάτε ιδιαίτερα. Πολύ σύντομα θα δείτε τα υπέροχα αποτελέσματα των προσπαθειών σας, και θα απολαύσετε την συναισθηματική ολοκλήρωση που θα σας φέρει αυτή η διαδικασία. Φροντίστε να ξεκουραστείτε και να γεμίσετε τις μπαταρίες σας.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

Ο ιεροφάντης

Αν σήμερα αισθάνεστε όλα τα βλέμματα στραμμένα επάνω σας, εκμεταλλευτείτε αυτή την προσοχή για να πείτε στον κόσμο αυτά που σκέφτεστε. Με αυτο τον τρόπο θα μεταδώσετε τα μηνύματα που προσπαθείτε εδώ και καιρό, και ίσως να βοηθηθείτε ακόμα και επαγγελματικά κάνοντας τα κατάλληλά άτομα να σας προσέξουν.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 10-20/03 – Deste 2ο 10ήμερο ΜΑΡ΄22

δωρεάν-προβλέψεις

Ταρώ Ανατολής 09/03 Τετάρτη Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

Ο τρελός

Τολμήστε να κάνετε προγματικότητα τα πιο τρελά σας όνειρα, γιατί τώρα έχετε την τύχη με το μέρος σας. Ειδικά αν μείνατε αδρανείς το τελευταίο διάστημα λόγω κάποιων καταστάσεων, είναι ώρα να πάρετε ξανά στα χέρια σας τον έλεγχο της ζωής σας και να παλέψετε για όσα επιθυμείτε.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

2 των ξιφών

Αν μια ανεπιθύμητη κατάσταση έχει μπεί για τα καλα στη ζωή σας σκεφτείτε μήπως έχει έρθει η ώρα να συμφιλιωθείτε με αυτή. Δεν υπάρχει λόγος να το σκέφτεστε συνεχώς και να χαλάτε την ηρεμία και τις όμορφες στιγμές σας. Τα πράγματα θα φτιάξουν με τον καιρό, και αυτή η κακή ανάμνηση θα μείνει στο παρελθόν.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot