Ταρώ Ανατολής 09/05 Δευτέρα

taro-13

Ταρώ Ανατολής 09/05 Δευτέρα .

Ταρώ Ανατολής 09/05 Δευτέρα Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

Ο Βασιλιάς των ράβδων .

Εκμεταλλευτείτε τον αστείρευτο ενθουσιασμό σας και θα καταφέρετε να κάνετε τις ιδέες σας πραγματικότητα! Επενδύστε στην δυναμική του χαρακτήρα σας και δεν θα χάσετε. Εάν αισθάνεστε έλλειψη κίνητρου, αναρρωτηθείτε ποιο άτομο το οποίο γνωρίζετε μπορεί να σας εμπνεύσει ή ακόμα και να σας βοηθήσει να κάνετε την αρχή.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

Ο άσος των κυπέλλων

Σήμερα πρόκειται να λάβετε ένα σημαντικό μήνυμα με έναν ασυνήθηστο τρόπο.

Θα μπορούσε να έρθει μέσω τη διαίσθησής σας ή μέσω των ονείρων που βλέπετε.

Και αν αυτό δεν συμβεί, αφιερώστε χρόνο για να αναπτύξετε την καλλιτεχνική σας έμπνευση και να οδηγηθείτε σε νέες ανακαλύψεις και συνειδητοποιήσεις.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia

Ταρώ Ανατολής 09/05 Δευτέρα Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

Ο κρεμασμένος

Μπορεί να θέλετε να προχωρήσετε, αλλά η ζωή σας παρουσίαζει ένα ανίκητο εμπόδιο. Αντί να εξαντλείτε τις δυνάμεις σας πολεμώντας το, αποδεχτείτε την ύπαρξή του. Είναι σίγουρα απογοητευτικό, αλλά μερικές φορές το να παραδωθούμε στη μοίρα είναι ο καλύτερος τρόπος να το αντιμετωπίσουμε.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

Ο άσος των ράβδων

Η ζωηρή σας φανασία τρέχει σε υψηλές ταχύτητες αυτή τη στιγμή, και ανυπομονείτε να κάνετε πράξη τα σχέδιά σας, όμως προσέξτε να προσδίδετε μια δόση ρεαλισμού στις επιδιώξεις σας. Διαφορετικά ίσως να απογοητευτείτε από την έκβαση των γεγονότων.

zwdia-66

Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

4 των πεντάκτινων

Αν διστάζετε να τολμήσετε και να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται επειδή φοβάστε να μην χάσετε κάτι που θεωρείτε δεδομένο, ξανασκεφτείτε αυτή σας την τακτική. Μόνο μέσω της αλλαγής θα καταφέρετε να πετύχετε όσα ονειρεύεστε και να εξελιχθείτε σε κάτι παραπάνω από αυτό που είστε τώρα.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

Ο ερημίτης

Είναι ώρα να δώσετε την απαραίτητη προσοχή στον εαυτό σας και να ανακαλύψετε μια νέα κατεύθυνση στη ζωή σας. Ειδικά αν όσα σας συμβαίνουν φαίνονται μονότονα και χωρίς ιδιαίτερο νόημα, χρειάζεται να βρείτε μια πηγή έμπνευσης και κινητοποίησης. Μπορείτε να κατορθώσετε τα πάντα, αρκεί μόνο να το πιστέψετε!

zwdia-zodia-33Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 09/05 Δευτέρα Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

7 των κυπέλλων

Αν αναλύτετε και σκέφτεστε συνεχώς το μέλλον σας, εκμεταλλευτείτε αυτή την τάση για να δημιουργήσετε ένα πλάνο πορείας που θα εφαρμόσετε το επόμενο διάστημα. Σκεφτείτε που θέλετε να είστε σε ένα χρόνο από τώρα και σχεδιάστε τα κατάλληλα βήματα για να το πετύχετε.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

7 των ράβδων

Έχει φτάσει η στιγμή όπου όλες σας οι προσπάθειες αποδίδουν και νιώθετε δικαίωση. Όμως μήπως κάποιος επισκιάζει αυτή την καλή σας στιγμή; Αν κάποιος από το περιβάλλον σας έχει στραφεί εναντίον σας καλό θα είναι να τον αντιμετωπίσετε τώρα λέγοντάς του πως σας κάνει να νιώθετε.

δωρεάν-προβλέψεις

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

Ο μάγος

Σας δίνεται η σπάνια ευκαιρία να μεταμορφώσετε μια πτυχή της ζωής σας τώρα, έχετε όλα τα κατάλληλα εφόδια γι’ αυτό να περιμένετε την ιδανική ευκαιρία. Θέστε σε κίνηση όλες σας τις δυνάμεις. Διαφορετικά, ίσως η έμπνευση που σας παρέχει κάποιος να σας δίνει την κατάλληλη ενέργεια για να αναπτυχθείτε καλλιτεχνικά.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

Η μεγάλη ιέρεια

Σήμερα βάλτε σαν προτεραιότητα την πνευματική σας καλλιέργεια και μην αναβάλλετε άλλο την ανάγκη σας για γνώση. Χρησιμοποιήστε όλα τα μέσα που έχετε στη διάθεση σας, τις πηγές αλλά και τους ανθρώπους με εμπειρία και μόρφωση, για να επιτύχετε την ανάπτυξη που επιθυμείτε.

taro-zodia-098

Ταρώ Ανατολής 09/05 Δευτέρα Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

5 των πεντάκτινων

Ακόμη κι αν τώρα αντιμετωπίζετε κάποια οικονομικά θέματα, και δυσκολεύεσετε να παρέχετε στον εαυτό σας όσα σας είναι επιθυμητά, προσπαθήστε να επικεντρωθείτε στους τομείς της ζωής σας που ευημερούν. Είναι η οικογένεια, η συντροφικότητα, κάποιο ταλέντο σας ή κάτι διαφορετικό; Σε οποιαδήποτε περίπτωση δώστε βάση στα θετικά πράγματα γύρω σας και θα καταφέρετε να ανταπεξέλθετε σε όλα.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

Η Σελήνη

Αν τελευταία είστε πολύ συναισθηματικοί και βλέπετε ιδιαίτερα ζωντανά όνειρα, όλα αυτά είναι σημάδια προς την ανάγκη σας για μια εσωτερική ενδοσκόπηση. Αφήστε για λίγο τις υποχρεώσεις σας και φροντίστε στον εαυτό σας. Αναζητήστε τι είναι αυτό που σας κρατάει πίσω απασχολώντας την ψυχή σας. Μετά από αυτό θα είστε έτοιμοι να πάτε παρακάτω χωρίς έγνοιες.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος