Ταρώ Ανατολής 09/06 Τετάρτη

kartes-taro

Ταρώ Ανατολής 09/06 Τετάρτη .

Ταρώ Ανατολής 09/06 Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

4 των ράβδων

Το σπίτι σημαίνει πολλά για εσάς, γιατί είναι ο χώρος στον οποίο μπορείτε να χαλαρώσετε και να βρείτε ξανά την ισορροπία σας. Αυτή η στιγμή είναι ιδανική είτε για να βρείτε το κατάλληλο μέρος να εγκατασταθείτε, είτε για να κάνετε τις αλλαγές που χρειάζεται η τωρινή σας κατοικία.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

Ο άσσος των ράβδων

Εαν το διάστημα που πέρασε αφιερωθήκατε στην σκέψη και τον προγραμματισμό ενός έργου, τώρα είναι ώρα να αναλάβετε δράση.

Σήμερα σηματοδοτείται η έναρξη μιας μεγάλης περιόδου δημιουργικότητας στη ζωή σας. Μείνετε συγκεντρωμένοι στο στόχο σας και αναζητήστε τις κατάλληλες ευκαιρίες.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 09/06 Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

Η εγκράτεια

Φέρτε σε ισορροπία τις υποχρεώσεις και τις ανάγκες σας τώρα, ειδικά αν έχετε εξαντλήσει τον εαυτό σας δουλεύοντας ασταμάτητα. Είναι πιο σημαντικό να βρείτε την εσωτερική ολοκλήρωση που χρειάζεστε απ’ οτι να εξελιχθείτε επαγγελματικά. Φροντίστε τον εαυτό σας και κάντε τα πάντα με μέτρο.

xartomanteia

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

Ο Ήλιος

Η εμφάνιση του Ήλιου υποδηλώνει τη ζωηρή σας διάθεση και τα χαρούμενα συναισθήματα που σας κατακλύζουν. Εκμεταλλευτείτε αυτή την ενέργεια για να κάνετε κάτι δημιουργικό και εμπνευσμένο. Ένα ή περισσότερα παιδιά παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σας τώρα.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 09 -11/06 – Σκέψεις για αλλαγές -Τυχερά λεφτά

Ταρώ Ανατολής 09/06 Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

Ο άσος των πεντάκτινων

Προετοιμάστειτε για ένα σημαντικό μήνυμα που πρόκειται να λάβετε σήμερα , το οποίο θα σας βοηθήσει να λύσετε ένα δύσκολο πρόβλημα ή θα σας προωθήσει επαγγελματικά. Και αν δεν συμβεί αυτό, επικοινωνήστε με τα κατάλληλα άτομα για να μάθετε οι ίδιοι τα όσα ζητάτε.

zwdia-66

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

Ο ιππότης των κυπέλλων

Μερικές φορές η καλλιτεχνική έμπνευση έρχεται σαν τον καβαλάρη πάνω σε ένα άλογο. Άλλες φορές, φτάνει ήσυχα σαν το πάτημα της γάτας. Σε κάθε περίπτωση, αναζητήστε τις ευκαιρίες που θα σας επιτρέψουν να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα ταλέντα σας. Εναλλακτικά, ο ιππότης των κυπέλλων μπορεί να συμβολίζει έναν ταλαντούχο νεαρό άνδρα που μπορεί να σας ωθήσει σε μεγάλα επιτεύγματα αγάπης και τέχνης.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 09/06 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

8 των πεντάκτινων

Σήμερα, η εστίασή σας είναι ιδιαίτερα επικεντρωμένη στην εργασία σας. Προχωρήστε, και ολοκληρώστε τις ανθέσεις που πρέπει να ολοκληρωθούν σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Απλά βεβαιωθείτε ότι πληρώνεστε στην αντίστοιχη αξία για τη δουλειά που προσφέρετε. Εάν δεν λαμβάνετε την αναγνώριση που θα θέλατε, ίσως βρεθεί μια ευκαιρία με καλύτερες προοπτικές, να είστε έτοιμοι να την εκμεταλλευτείτε.

μελλοντολόγοςΣκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

Ο κόσμος

Αυτή είναι μια υπέροχη μέρα για να δείξετε τα έργα σας στον κόσμο. Εάν τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως θα θέλατε, επικοινωνήστε με αυτούς που θα μπορούσαν να βοηθήσουν με την εμπειρία τους. Εναλλακτικά, έχετε πίστη στην τύχη και τις δυνάμεις σας.

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

8 των ράβδων

Αν η ζωή σας φαίνεται να κυλά αργά τελευταία, όλα αυτά θα αλλάξουν μέσα σε μια στιγμή. Κάποιες απροσδόκητες επικοινωνίες θα έρθουν από κει που δεν το περιμένετε: τηλεφωνικές κλήσεις, ξαφνικά γράμματα και e-mail. Όλα αυτά θα σας βοηθήσουν να απελευθερωθείτε από οποιεσδήποτε αβεβαιότητες σας ταλανίζουν. Και αν αυτό δεν συμβεί, πάρτε οι ίδιοι την πρωτοβουλία και επικοινωνήστε με τον έξω κόσμο και τις σημαντικές επαφές σας.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

Η μεγάλη ιέρεια

Αν τώρα διψάτε για πνευματική γνώση, σας έχουμε καλά νέα. Σήμερα είναι η κατάλληλη στιγμή να αναζητήσετε τη σοφία που κρύβουν οι βαθύτερες πηγές. Διαβάστε ένα βιβλίο, γραφτείτε σε ένα ενδιαφέρον μάθημα ή κάντε διαλογισμό. Ανοίξτε το μυαλό σας στα μυστικά που πρόκειται να σας αποκαλύφθούν.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 09 -11/06 – Σκέψεις για αλλαγές -Τυχερά λεφτά

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

Ο κρεμασμένος

Ξέρετε που οδεύετε; Σήμερα, επιτρέψτε στον εαυτό σας να κάνει ένα διάλειμμα από την καθημερινότητα για να εξετάσετε καλύτερα την κατεύθυνση της ζωής σας. Εμβαθύνετε και ανακαλύψτε τις εσωτερικές σας επιθυμίες. Προς το παρόν, οι ανάγκες σας δεν επικεντρώνονται τόσο στις σχέσεις με τους άλλους, αλλά περισσότερο στη σχέση σας με τον εαυτό σας.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

10 των ράβδων

«Τόσο κοντά, αλλά ταυτόχρονα και τόσο μακριά!», αυτό είναι το μήνυμά σας για σήμερα. Αυτό σημαίνει ότι ένα πολύ κουραστικό έργο είναι σχεδόν έτοιμο να ολοκληρωθεί, όμως από την άλλη νίωθετε τις δυνάμεις σας να σας εγκαταλείπουν και θέλετε να τα παρατήσετε όλα. Δώστε τον απαραίτητο χρόνο στον εαυτό σας και φανταστείτε την ικανοποίηση που θα νιώσετε όταν τα καταφέρετε. Μην τα παρατάτε!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00