Ταρώ Ανατολής 09/07 Παρασκευή

taro-13

Ταρώ Ανατολής 09/07 Παρασκευή .

Ταρώ Ανατολής 09/07 Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

Ο άσσος των ράβδων .

Σήμερα είναι μια μέρα έμπνευσης και είστε γεμάτοι με νέες ιδέες. Ωστόσο, μην αφήνετε τον εαυτό σας να παρασυρθεί από αυτή την έξαψη της φαντασίας σας. Φροντίστε να ισορροπήσετε την έμπνευσή σας με την πραγματικότητα. Εναλλακτικά, κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά για κάποια μηνύματα που μπορεί να λάβετε από ένα άπειρο νεαρό άτομο που μπορεί να είναι πολύ παθιασμένο, αλλά άπειρο. Ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

Ο Ήλιος

Η σημερινή μέρα είναι ιδανική για να γιορτάσετε με ενθουσιασμό όλα τα καλά πράγματα που σας περιβάλλουν και ζεσταίνουν την καρδιά σας!

Οι δυνάμεις της δημιουργικότητας και της έμπνευσής σας βρίσκονται στην ιδανική τους φάση, και τα παιδιά μπορεί να παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας.

Διαβαστε επισης : Ένα Νέο Ξεκίνημα Θα Προσφέρει Η Νέα Σελήνη Σε 3 Ζώδια

taro-zodia-098

Ταρώ Ανατολής 09/07 Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

Η κρίση

Ίσως οι αλλαγές να σας τρομάζουν, αλλά αυτές που θα έρθουν τώρα στη ζωή σας πρόκειται να είναι για καλό. Μόνο έτσι θα μπορέσετε να εξελιχθείτε και να διευρύνετε τους ορίζοντές σας. Σήμερα, κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά για κάποιες απρόσμενες ειδήσεις που μπορεί να σας οδηγήσουν σε μεγάλες αποφάσεις.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

3 των ράβδων

Αν περιμένατε με ανυπομονησία να ακούσετε νέα από ένα έργο που αγαπάτε ιδιαίτερα, η σημερινή μέρα θα σας φέρει καλές ειδήσεις. Ώρα να προχωρήσετε στο επόμενο στάδιο ανάπτυξης! Δεν ετοιμάζετε ακόμα κάτι; Μην φοβάστε να αναλάβετε δράση με σαφείς προθέσεις. Τα σημάδια είναι θετικά.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας Προβλέψεις για το 2ο 10ήμερο

tarw-taro-xartomanteia

Ταρώ Ανατολής 09/07 Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

Ο κόσμος

Η σημερινή μέρα είναι ιδανική για να βγάλετε τα πολυδουλεμένα έργα σας έξω στον κόσμο. Εάν τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως έχετε προγραμματίσει, επικοινωνήστε με ανθρώπους που θα μπορούσαν να βοηθήσουν. Διαφορετικά έχετε πίστη στον εαυτό σας και την γενναιοδωρία του σύμπαντος προς εσάς.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

Ο ιππότης των κυπέλλων

Πρόκειται να σας παρουσιαστεί μια ιδανική ευκαιρία για να αξιοποιήσετε τα καλλιτεχνικά ταλέντα σας. Χρησιμοποιήστε την έμπενυση που σας έχει γεννηθεί όλο αυτό το διάστημα και θα δημιουργήσετε κάτι αξιοθαύμαστο. Εναλλακτικά, ο ιππότης των κυπέλλων μπορεί να συμβολίζει έναν ταλαντούχο νεαρό άνδρα που πρόκειται είτε να σας συνοδεύσει, είτε να σας παρακινήσει σε σημαντικά επιτεύγματα αγάπης και τέχνης.

taro-zodia-76

Ταρώ Ανατολής 09/07 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

4 των κυπέλλων

Ξέρουμε οτι σας αρέσει να απολαμβάνετε τα όμορφα πράγματα της ζωής, όμως αν το παρακάνετε με αυτά, ό,τι κι αν αφορούν, θα αντιμετωπίσετε πρόβληματα τώρα. Εξισορροπήστε τις χαρές της ζωής με τις υποχρεώσεις σας και αποφύγετε τυχόν δυσάρεστες εκπλήξεις. Μέτρον άριστον.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

9 των πεντάκτινων

Η σημερινή κάρτα σας τονίζει την επιτακτική ανάγκη του να χαρείτε τα καλά πράγματα που υπάρχουν στη ζωή σας. Απολαύστε τη φύση γύρω σας, ελάτε κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και φέρτε σε ισορροπία το πνεύμα και την ψυχή σας.

zodia-zvdia-75

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

7 των κυπέλλων

Αν αφιερώνετε πολύ χρόνο σκεπτόμενοι το μέλλον σας, είναι ώρα να κάνετε πράξη μερικές από αυτές τις σκέψεις. Αξιοποιήστε την φαντασία και τα όνειρά σας σαν ένα χάρτη πορείας για να αλλάξετε τη ζωή σας προς το καλύτερο. Συμμετέχτε ενεργά σε όσα συμβαίνουν και μην μένετε άλλο απλοί παρατηρητές. Μόνο έτσι θα καταφέρετε όσα στοχεύετε.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

6 των ράβδων

Μετά από πολλή δουλειά και προσπάθεια είστε έτοιμοι να γιορτάσετε τη νίκη σας! Αυτό που επιθυμείτε τώρα είναι να λάβετε την απαραίτητη αναγνώριση και το σεβασμό από τους γύρω σας. Εάν δεν το αισθάνεστε, βρείτε τρόπους για να δείξετε τα επιτεύγματά σας στα άτομα του περιβάλλοντός σας. Οι πιθανότητες είναι υπερ σας!

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας Προβλέψεις για το 2ο 10ήμερο

zwdia-zvdia-taro-00

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

8 των ξιφών

Μήπως αισθάνεστε πως έχετε αδικηθεί τελευταία; Το οκτώ των ξιφών σας καλεί να αποκτήσετε μια νέα οπτική στα όσα σας συμβαίνουν. Ίσως τα γεγονότα να μην είναι τόσο άσχημα όσο τα βλέπετε, προσπαθήστε να αποβάλλετε τα παρορμητικά συναισθήματα και να προσεγγίσετε τη ζωή σας με έναν πιο φιλοσοφημένο τρόπο σκέψης.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

Η Βασίλισσα των κυπέλλων

Αφιερώστε την αγάπη και την ενέργειά σας στους κοντινούς σας ανθρώπους και ταυτόχρονα εξασκείστε τα καλλιτεχνικά σας ταλέντα. Η Βασίλισσα των ξιφών σας προτρέπει να εμπνευστείτε για να δημιουργήσετε κάτι όμορφο και να νιώσετε ψυχική ολοκλήρωση μέσα από αυτό.

Διαβαστε επισης : Ένα Νέο Ξεκίνημα Θα Προσφέρει Η Νέα Σελήνη Σε 3 Ζώδια

zodia-zwdia-9988