Ταρώ Ανατολής 09/07 Σάββατο

taro

Ταρώ Ανατολής 09/07 Σάββατο .

Ταρώ Ανατολής 09/07 Σάββατο Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

2 των κυπέλλων .

Εάν αισθάνεστε μοναξιά, η σημερινή μέρα σας υπόσχεται ότι μπορεί να μην είστε μόνοι για πολύ. Πρόκειται να βρείτε μια νέα αγάπη ή έναν φίλο που θα σας αποδεχτεί και θα σας αγκαλιάσει για αυτό που είστε, καταφέρνοντας να διακρίνει όλη σας την υπέροχη, θαυμάσια ομορφιά. Εναλλακτικά, εάν βρίσκεστε σε μακροχρόνια σχέση θα μπορούσατε να κάνετε κάποιες κινήσεις αναζωογόνησης του δεσμού σας σε αυτή τη φάση.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

Η Βασίλισσα των ξιφών

Όπως λέει και το ρητό, η εμπειρία είναι η χτένα που μας δίνει η ζωή αφού έχουμε χάσει τα μαλλιά μας.

Ωστόσο, η βασίλισσα των ξιφών είναι έτοιμη να χρησιμοποιήσει αυτή τη χτένα σε οποιαδήποτε περίσταση.

Σήμερα, ο στόχος σας είναι να χρησιμοποιήσετε την εμπειρία του παρελθόντος για να διορθώσετε αυτά που σας έχουν προβληματίσει. Διαχωρίστε την ήρα από το σιτάρι.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia

Ταρώ Ανατολής 09/07 Σάββατο Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

Ο Βασιλιάς των ξιφών

Σε ένα θέμα που αντιμετωπίζετε και νιώθετε ότι δεν μπορείτε να το επιλύσετε μόνοι σας, είναι ώρα να συμβουλευτείτε κάποιον από το περιβάλλον σας για να καταφέρετε να απελευθερωθείτε. Μην κρατάτε τις ανήσυχες σκέψεις άλλο μέσα σας. Μόνο με μια ουσιαστική συζήτηση θα μπορέσετε να λυτρωθείτε. Απλά φροντίστε να χρησιμοποιήσετε τη λογική σας και να μην παρασυρθείτε από το συναίσθημα ώστε να δείτε τα πράγματα όσο πιο καθαρά γίνεται.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

5 των κυπέλλων

Είναι εύκολο να παραπονιόμαστε όταν άλλοι μας έχουν απογοητεύσει. Είτε επειδή δεν φέρονται όπως θα περιμέναμε, είτε επειδή δεν καταλαβαίνουν τι θέλουμε από αυτούς χωρίς να το πούμε. Η πρόκλησή σας για σήμερα είναι να αναρωτηθείτε πως βλέπετε το ποτήρι. Είναι μισογεμάτο ή μισοάδειο; Σε κάθε περίπτωση, χρησιμοποιήστε ό, τι διαθέτετε για να νιώσετε καλά. Μην υποκύπτετε στη θλίψη.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 10-20/07 – Deste Προβλέψεις για το 2ο 10ήμερο Ιουλίου 22

taro-zodia-098

Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

4 των ξιφών

Μερικές φορές είμαστε πρόθυμοι να προχωρήσουμε παρά τα σημάδια που μας υποδεικνύουν το αντίθετο. Άλλες φορές, όχι τόσο πολύ. Η σημερινή κάρτα υποδηλώνει ότι τώρα θα πρέπει να ακολουθήσετε τη δεύτερη περίπτωση. Αυτήν τη στιγμή, είναι επιτακτική ανάγκη να γίνετε καλά από ό, τι ενοχλεί το σώμα και την ψυχή σας. Η αποστολή σας είναι να βρείτε ισορροπία κάνοντας ένα διάλειμμα από τον καθημερινό κόσμο.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

Ο ιππότης των ράβδων

Μερικές φορές η ζωή αφορά τη σκέψη και τον προγραμματισμό. Άλλες φορές, απαιτεί δράση για την έναρξη νέων έργων. Σήμερα, ο ιππότης των ράβδων σας προσκαλεί να προχωρήσετε με όλες τις νέες ιδέες που έχετε. Μην καθυστερείτε και αναλάβετε πρωτοβουλίες. Εναλλακτικά, ο ιππότης των ράβδων μπορεί να σηματοδοτεί κάποιον που σας εμπνέει να γίνετε καλύτεροι, γι’ αυτό χρησιμοποιήστε την ενέργεια που σας μεταδίδουν.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 09/07 Σάββατο Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

9 των πεντάκτινων

Η σημερινή κάρτα σας υπενθυμίζει ότι είναι χρέος σας να κάνετε ένα διάλειμμα από τις δουλειές σας που και που, ώστε να απολαμβάνετε τους καρπούς των προσπαθειών σας. Χαρείτε την άνεση του σπιτιού σας ή βγείτε για μια βόλτα στη φύση, και περάστε χρόνο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

Ο άσος των κυπέλλων

Σήμερα πρόκειται να γίνετε παραλήπτες ενός μηνύματος που θα φτάσει σε εσάς με ασυνήθιστο τρόπο. Ίσως να μεσολαβήσει κάποιο άτομο του περιβάλλοντός σας, είτε να λάβετε αυτό το μήνυμα από τη διαίσθησή σας. Σε οποιαδήποτε περίπτωση κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά γιατί μπορεί να πρόκειται για μια αλλαγή στη ζωή σας.

zodia-zvdia-75

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

Ο Βασιλιάς των ράβδων

Εκμεταλλευτείτε τον ασύγκριτο ενθουσιασμό σας σε ό,τι επιθυμείτε να πετύχετε. Εξάλλου, χωρίς ενθουσιασμό, είναι δύσκολο να κάνουμε τις ιδέες σε πραγματικότητα. Εάν αισθάνεστε περισσότερο αδρανείς αυτές τις μέρες, μήπως υπάρχει κάποιος στη ζωή σας που μπορεί να σας ενθαρρύνει;

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

Ο Βασιλιάς των πεντάκτινων

Ο Βασιλιάς των πεντάκτινων αντιπροσωπεύει τις δυνάμεις της ευημερίας σας: τα ακίνητα, τα χρήματα, ακόμη και τη ζεστασιά των οικογενειακών δεσμών. Μας υπενθυμίζει ότι το σύμπαν είναι ένα γενναιόδωρο μέρος και δεν χρειάζεται να αγωνιζόμαστε συνεχώς. Και αν δεν καταφέρνετε να κάνετε τα πράγματα που επιθυμείτε, απευθυνθείτε για βοήθεια σε κάποιον που γνωρίζει τον τρόπο.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 10-20/07 – Deste Προβλέψεις για το 2ο 10ήμερο Ιουλίου 22

zwdia – love

Ταρώ Ανατολής 09/07 Σάββατο Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

Η αυτοκράτειρα

Υπάρχει κάτι με το οποίο ασχολείστε παθιασμένα; Ό, τι κι αν είναι αυτό, σήμερα αφιερώστε του χρόνο και θα σας φέρει υπέροχα αποτελέσματα. Η δημιουργικότητά και η εφευρετικότητά σας είναι πολύ έντονες και σας βοηθούν να δημιουργήσετε κάτι μοναδικό.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

Η δικαιοσύνη

Σήμερα πρόκειται να αρχίσετε να ξεπερνάτε μια δύσκολη κατάσταση που σας έχει συμβεί. Αυτό που πρέπει να κάνετε, είναι να φροντίσετε να χρησιμοποιήσετε τη λογική σας για να στρέψετε τα πράγματα προς όφελός σας. Και αν νιώσατε αδικημένοι, η τύχη επιτέλους θα σας χαμογελάσει.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia