Ταρώ Ανατολής 09/08 Δευτέρα

taro-13

Ταρώ Ανατολής 09/08 Δευτέρα .

 Ταρώ Ανατολής 09/08 Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

Οι εραστές .

Οι εραστές σας καλούν να αναζητήσετε μια νέα αίσθηση της ολοκληρωτικής αγάπης στη ζωή σας. Ίσως να τη βρείτε σ’ ενα άλλο άτομο, ή μέσω της καλοσύνης των ανθρώπων. Ακόμα καλύτερα θα είναι να τη βρείτε μέσα σας, και να αφιερώστε χρόνο για να γίνετε ο καλύτερός σας φίλος.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

10 των ξιφών

Ίσως οι εμπειρίες που περάσατε σας έκαναν να νιώθετε λίγο εξαντλημένοι τελευταία, αλλά τη σημερινή μέρα πρόκειται να συμβεί το τέλος μιας δύσκολης κατάστασης.

Από εδώ και μπρός, τα πράγματα μπορούν να γίνουν πολύ καλύτερα. Αξιοποιήστε τη σοφία που αποκτήσατε μέσα από αυτό για να βοηθήσετε τους γύρω σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

 Ταρώ Ανατολής 09/08 Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

3 των κυπέλλων

Η σημερινή μέρα θα είναι πολύ σημαντική και χαρμόσυνη για εσάς. Είτε περάσετε όμορφες στιγμές μέσω μιας οικογενειακής επανένωσης, ή μιας συνάντησης μεταξύ φίλων, είτε λάβετε μερικές ευχάριστες ειδήσεις, είναι ώρα να το γιορτάσετε!

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

Η κρίση

Αν οι αλλαγές γενικά σας τρομάζουν, τη σημερινή μέρα προσπαθήστε να βρείτε μια νέα προοπτική στα πράγματα, καθώς αυτές είναι ο μόνος τρόπος να εξελιχθείτε και να ωριμάσετε. Κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά για σημαντικές ειδήσεις που μπορεί να σας οδηγήσουν σε μεγάλες και χρήσιμες αποφάσεις.

Διαβαστε επισης : λενορμαν χαρτομαντεία 08-10/08 – Ερωτικές εκπλήξεις

zwdia Maketa BUDDHA-8065

 Ταρώ Ανατολής 09/08 Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

Ο Βασιλιάς των ξιφών

Δεν μπορείτε να λάβετε μια απόφαση για ένα σημαντικό ζήτημα της ζωής σας; Στον διαρκή αγώνα μεταξύ του μυαλού και της καρδιάς σας, ο Βασιλιάς των ξιφών λέει ότι είναι καλύτερο να αφήσετε το μυαλό σας να κερδίσει – προς το παρόν. Κάντε ένα βήμα πίσω για να αποκτήσετε κάποια απόσταση. Εάν δεν γνωρίζετε τι πρέπει να κάνετε, αναζητήστε κάποιον που δεν θα μασήσει τα λόγια του για να προστατεύσει τα συναισθήματά σας. Αυτό που χρειάζεστε τώρα είναι ολόκληρη η αλήθεια και τίποτα άλλο πέρα από αυτήν.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

Ο Βασιλιάς των ράβδων

Εκμεταλλευτείτε τον μοναδικό ενθουσιασμό σας για να κάνετε τα σχέδια σας πραγματικότητα τώρα. Και αν νιώθετε αδρανείς και αντιμετωπίζετε έλλειψη κίνητρου, απευθυνθείτε σε κάποιον που γνωρίζετε οτι μπορεί να σας βοηθήσει να ξαναβρείτε τη χαμένη σας ενέργεια.

zwdia-zvdia-alexΔιαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 Ταρώ Ανατολής 09/08 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

Ο τρελός

Ίσως το τελευταίο διάστημα επιθυμείτε να κάνετε κάτι τολμηρό, και αυτή είναι η ιδανική στιγμή να το δοκιμάσετε. Ό,τι κι αν αποφασίσετε όμως, σκεφτείτε καλά όλες τις παραμέτρους και προετοιμαστείτε για κάθε ενδεχόμενο. Διαφορετικά μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι που θα μετανιώσετε.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

6 των ξιφών

Αν αντιμετωπίζετε μια άσχημη κατάσταση προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα από μια νέα οπτική και να ζητήσετε τη γνώμη κάποιου που βρίσκεται έξω από αυτό. Ίσως μεγεθύνετε κάποια πράγματα και επιβαρύνετε τον εαυτό σας ψυχολογικά. Προσπαθήστε να κάνετε πράγματα με τα οποία θα ξεχαστείτε και έπειτα επιστρέψτε ανανεωμένοι.

zvdia-zwdia-tarw

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

Ο τροχός της τύχης

Μερικές φορές έχουμε τον πλήρη έλεγχο της ζωής μας και άλλες όχι τόσο πολύ. Σήμερα, ο τροχός της τύχης υποδηλώνει ότι οι δυνάμεις της μοίρας καθοδηγούν την πορεία σας και όχι εσείς. Αυτή η απώλεια ελέγχου μπορεί να σας προκαλέσει συναισθήματα άγχους και φόβου. Όμως θα πρέπει να έχετε εμπιστοσύνη στην απόλυτη γενναιοδωρία του σύμπαντος. Μακροπρόθεσμα, όλα γίνονται για κάποιο λόγο – ακόμη και αν αυτός δεν είναι ξεκάθαρος τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

5 των ράβδων

Υπάρχει κάποιο άτομο στο περιβάλλον σας που σας επιτίθεται; Πρόκειται για δικό τους λάθος; Ή μήπως είστε υπεύθυνοι για την έναρξη της διαφωνίας; Ίσως υπάρχει κάτι που έχετε επιλέξει να αγνοήσετε. Το μάθημά σας για σήμερα, είναι να μην παίρνετε μέρος σε διαμάχες ακόμα κι αν σας προκάλεσαν. Αποβάλλετε το δράμα από τη ζωή σας και θα βγείτε κερδισμένοι.

Διαβαστε επισης : λενορμαν χαρτομαντεία 08-10/08 – Ερωτικές εκπλήξεις

zodia-zvdia-75

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

7 των κυπέλλων

Σκέφτεστε υπερβολικά για το τι μπορεί να φέρει το μέλλον; Είναι ωραίο να ονειροπολείτε που και που, όμως σήμερα ήρθε η ώρα να γίνετε ρεαλιστές. Χρησιμοποιήστε τη φαντασία σας σαν έναν χάρτη πορείας για να αλλάξετε τη ζωή σας προς το καλύτερο. Διαφορετικά, το μυαλό σας μπορεί να παραμείνει στα σύννεφα.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

Ο άσος των κυπέλλων

Η εμφάνιση της σημερινής κάρτας κηρύσσει την έναρξη ενός νέου κύκλου εξέλιξης, δημιουργικής δυναμικής και συναισθηματικής ικανοποίησης. Κρατήστε κοντά το σημειωματάριό σας γιατί είναι μια μέρα έντονης έμπνευσης.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot