Ταρώ Ανατολής 09/12 Πέμπτη

taro-13

Ταρώ Ανατολής 09/12 Πέμπτη .

Ταρώ Ανατολής 09/12 Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

8 των ξιφών .

Μήπως αισθάνεστε πως έχετε αδικηθεί τελευταία; Το οκτώ των ξιφών σας καλεί να αποκτήσετε μια νέα οπτική στα όσα σας συμβαίνουν. Ίσως τα γεγονότα να μην είναι τόσο άσχημα όσο τα βλέπετε, προσπαθήστε να αποβάλλετε τα παρορμητικά συναισθήματα και να προσεγγίσετε τη ζωή σας με έναν πιο φιλοσοφημένο τρόπο σκέψης.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

10 των πεντάκτινων

Ζούμε σε έναν υλικό κόσμο όπου ο πλούτος έχει διαφορετική σημασία για τον καθένα. Άλλοι αναζητούν τα χρήματα και άλλοι τη συναισθηματική ολοκλήρωση στη ζωή τους.

Σήμερα, βρείτε τρόπους για να εκμεταλλευτείτε τα καλά πράγματα που σας περιβάλλουν. Στη φάση αυτή αρχίζετε να βλέπετε τα αποτελέσματα των κόπων σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia

Ταρώ Ανατολής 09/12 Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

O ιππότης των κυπέλλων

Μερικές φορές η καλλιτεχνική έμπνευση έρχεται σαν τον καβαλάρη επάνω στο άλογο. Άλλες φορές, φτάνει ανάλαφρα σαν το περπάτημα μιας γάτας. Σε κάθε περίπτωση, αδράξτε τις ευκαιρίες που σας επιτρέπουν να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα ταλέντα σας. Εναλλακτικά, ο ιππότης των κυπέλλων μπορεί να συμβολίζει έναν ταλαντούχο νεαρό άνδρα που θα σας ωθήσει σε μεγάλα επιτεύγματα αγάπης και τέχνης.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

5 των ράβδων

Υπάρχει κάποιο άτομο στο περιβάλλον σας που σας επιτίθεται; Πρόκειται για δικό τους λάθος; Ή μήπως είστε υπεύθυνοι για την έναρξη της διαφωνίας; Ίσως υπάρχει κάτι που έχετε επιλέξει να αγνοήσετε. Το μάθημά σας για σήμερα, είναι να μην παίρνετε μέρος σε διαμάχες ακόμα κι αν σας προκάλεσαν. Αποβάλλετε το δράμα από τη ζωή σας και θα βγείτε κερδισμένοι.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν  χαρτομαντεια 09-11/12 Λόγια θλιμμένα – Καινούργια ευκαιρία

zodia-zvdia-75

Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

Η Σελήνη

Αν το τελευταίο διάστημα βασανίζεστε από σκέψεις και έχετε χάσει τον ύπνο σας, ήρθε η ώρα να δώσετε προσοχή σε αυτά τα προειδοποιητικά σημάδια και να μελετήσετε τις εσωτερικές σας ανάγκες. Σε τελική ανάλυση, εάν δεν φροντίσετε οι ίδιοι τον εαυτό σας, ποιος άλλος θα το κάνει; Σε διαφορετική περίπτωση, δώστε βάση στη διαίσθησή σας για την επίλυση ενός προβλήματος που έχει παρουσιαστεί.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

8 των πεντάκτινων

Είστε έτοιμοι να δουλέψετε σκληρά και να κάνετε ό,τι περνά από το χέρι σας για να εξελιχθείτε επαγγελματικά. Αν η τωρινή απασχόλησή σας δεν σας ταιριάζει, ή δεν σας παρέχει τη δυνατότητα να φτάσετε εκεί που θέλετε, είναι ώρα να αναζητήσετε κάτι πιο κατάλληλο.

zwdia-zvdia-alexΔιαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 09/12 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

2 των κυπέλλων

Εάν αισθάνεστε μοναξιά, η σημερινή μέρα υπόσχεται ότι σύντομα θα βρείτε τη συντροφικότητα που αναζητάτε. Είτε πρόκειται για έναν φίλο ή έναν ερωτικό σύντροφο, κάτι καλό θα έρθει στη ζωή σας σύντομα. Αν είστε σε σχέση θα βρείτε τον τρόπο να συνδεθείτε πραγματικά με τον σύντροφό σας και θα εξελιχθείτε μαζί στο πέρασμα των χρόνων.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

Η Βασίλισσα των πεντάκτινων

Σε όποιες συνθήκες κι αν ζείτε, σήμερα θα έχετε την ευκαιρία για κάποιες χρήσιμες αλλαγές. Επικεντρωθείτε στον τομέα που πιστεύετε οτι χρειάζεται βελτίωση, είτε πρόκειται για τις σχέσεις σας με τα άτομα που ζούν μαζί σας, είτε για την αναδιαμόρφωση του χώρου σας.

zwdia-fotia

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

2 των ξιφών

Σε μια κατάσταση που σας βασανίζει για καιρό, θα χρειαστεί να συμφιλιωθείτε με την ιδέα πως τα πράγματα δεν πρόκειται να αλλάξουν από τη μια στιγμή στην άλλη. Μέσα από το σκοτάδι όμως, μπορεί να γεννηθεί το φώς, γι’ αυτό έχετε πίστη στις δυνάμεις σας και να είστε σίγουροι οτι η ζωή σας θα βρεί και πάλι τον σωστό δρόμο.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

Ο άσος των κυπέλλων

Η εμφάνιση της σημερινής κάρτας κηρύσσει την έναρξη ενός νέου κύκλου εξέλιξης, δημιουργικής δυναμικής και συναισθηματικής ικανοποίησης. Κρατήστε κοντά το σημειωματάριό σας γιατί είναι μια μέρα έντονης έμπνευσης.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν  χαρτομαντεια 09-11/12 Λόγια θλιμμένα – Καινούργια ευκαιρία

zwdia shmera

Ταρώ Ανατολής 09/12 Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

7 των κυπέλλων

Αν είστε από αυτούς που σκέφτονται και αναλύουν υπερβολικά το μέλλον, έχει έρθει η στιγμή να περάσετε από τη θεωρία στην πράξη. Χρησιμοποιήστε την ζωηρή σας φαντασία για να αλλάξετε τη ζωή σας προς το καλύτερο. Μόνο αν παρέμβετε οι ίδιοι στη μοίρα σας θα καταφέρετε αυτά που επιθυμείτε.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

Ο μάγος

Αυτή τη στιγμή είστε γεμάτοι από νέες ιδέες και αυτό σας ενθουσιάζει, όμως μην παρασύρεστε τόσο από τη φαντασία σας και ξεχνάτε να προσθέτετε μια δόση ρεαλισμού στα σχέδιά σας. Ένας άπειρος νέος που υπάρχει στο περιβάλλον σας μπορεί να κρύβει έναν ιδιαίτερα παθιασμένο χαρακτήρα. Μην μένετε στην επιφάνεια σε ό,τι αφορά τους ανθρώπους.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66