Ταρώ Ανατολής 10/01 Δευτέρα

taro-13

Ταρώ Ανατολής 10/01 Δευτέρα .

Ταρώ Ανατολής 10/01 Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

Ο Ήλιος .

Η ζεστασιά που κρύβετε μέσα σας πρόκειται να μετατραπεί σε ζωτική ενέργεια που θα σας βοηθήσει να ανταπεξέλθετε σε οτιδήποτε παρουσιαστεί τώρα. Είστε έτοιμοι να συμμετέχετε με ζήλο στα αγαπημένα σας έργα, είτε σχετίζονται με την οικογένεια, τα επαγγελματικά, ή ακόμα και με τις καλλιτεχνικές σας ανησυχίες. Η θέλησή σας θα απομακρύνει όλα τα εμπόδια και θα κατορθώσετε αυτά που επιθυμείτε για καιρό.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

Ο Βασιλιάς των ξιφών

Σε ένα θέμα που αντιμετωπίζετε και νιώθετε ότι δεν μπορείτε να το επιλύσετε μόνοι σας, είναι ώρα να συμβουλευτείτε κάποιον από το περιβάλλον σας για να καταφέρετε να απελευθερωθείτε.

Μην κρατάτε τις ανήσυχες σκέψεις άλλο μέσα σας. Μόνο με μια ουσιαστική συζήτηση θα μπορέσετε να λυτρωθείτε.

Απλά φροντίστε να χρησιμοποιήσετε τη λογική σας και να μην παρασυρθείτε από το συναίσθημα ώστε να δείτε τα πράγματα όσο πιο καθαρά γίνεται.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Ταρώ Ανατολής 10/01 Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

Ο άσος των πεντάκτινων

Μην αναβάλετε άλλο τα έργα σας! Η νέα εποχή φέρνει νέες ευκαιρίες, γι’ αυτό είτε επιδιώκετε κάτι καινούργιο είτε είναι απαραίτητο να προχωρήσετε κάτι που αφήσατε στη μέση, κάντε τώρα το πρώτο βήμα. Η μοίρα σας επιφυλάσσει υπέροχες εξελίξεις.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

9 των ράβδων

Η έντονη ενασχόλησή σας με τις υποχρεώσεις και τις εργασίες σας, σας έχει εξαντλήσει, γι΄αυτό πριν προχωρήσετε σε οτιδήποτε άλλο, όσο μικρό και αν είναι αυτό, θα πρέπει να δώσετε στον εαυτό σας το κατάλληλο διάστημα για να χαλαρώσει. Και αν οι ευθύνες σας δεν σας αφήνουν τόσο εύκολα, προσπαθήστε να βρείτε έστω και μερικές στιγμές μέσα στην ημέρα για να επαναφορτιστείτε και να επανέλθετε.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 10-20/01 Προβλέψεις 2ο δεκαήμερο Ιανουαρίου 2022

tarw-wroskopio-4

Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

Η Βασίλισσα των ξιφών

Τη σημερινή μέρα απαιτείται από εσάς να χρησιμοποιήσετε την εμπειρία του παρελθόντος για να βρείτε λύσεις στα τωρινά σας προβλήματα. Προσπαθήστε να τα δείτε με μια πιο αντικειμενική ματία και μην αφήνετε τα μικρά εμπόδια να σας τρομοκρατούν. Να θυμάστε πως έχετε την ικανότητα να αντιμετωπίσετε ό,τι κι αν σας φέρει η ζωή.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

7 των πεντάκτινων

Σε ένα μεγάλο έργο σας που είναι σχεδόν έτοιμο να ολοκληρωθει, θα πρέπει να δείξετε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις και τις ικανότητές σας. Μην δειλιάζετε, ούτε να σκέφτεστε πως θα το κρίνουν οι άλλοι. Εσείς οι ίδιοι γνωρίζετε καλύτερα από όλους πόση προσπάθεια έχετε καταβάλλει, και αυτό σας κάνει νικητές.

zwdia-zodia-33Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 10/01 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

5 των ξιφών

Νιώθετε να κινδυνεύετε από ενα πιθανό πρόβλημα; Ίσως οι υποψίες σας να μην είναι και τόσο αβάσιμες, γι’αυτό προετοιμαστείτε για κάθε ενδεχόμενο. Όμως προσέξτε να μην γίνεστε καχύποπτοι με όλους. Εμπιστευθείτε τους ανθρώπους που ξέρετε ότι είναι με το μέρος σας.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

2 των κυπέλλων

Εάν αισθάνεστε μοναξιά, η σημερινή μέρα σας υπόσχεται ότι μπορεί να μην είστε μόνοι για πολύ. Πρόκειται να βρείτε μια νέα αγάπη ή έναν φίλο που θα σας αποδεχτεί και θα σας αγκαλιάσει για αυτό που είστε, καταφέρνοντας να διακρίνει όλη σας την υπέροχη, θαυμάσια ομορφιά. Εναλλακτικά, εάν βρίσκεστε σε μακροχρόνια σχέση θα μπορούσατε να κάνετε κάποιες κινήσεις αναζωογόνησης του δεσμού σας σε αυτή τη φάση.

zodia-0988

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

7 των κυπέλλων

Αν είστε από αυτούς που σκέφτονται και αναλύουν υπερβολικά το μέλλον, έχει έρθει η στιγμή να περάσετε από τη θεωρία στην πράξη. Χρησιμοποιήστε την ζωηρή σας φαντασία για να αλλάξετε τη ζωή σας προς το καλύτερο. Μόνο αν παρέμβετε οι ίδιοι στη μοίρα σας θα καταφέρετε αυτά που επιθυμείτε.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

Η δύναμη

Μήπως οι καταστάσεις που βιώνετε αυτό το διάστημα σας έχουν κουράσει; Νιώθετε παθητικοί δέκτες της μοίρας και των γεγονότων; Είναι ώρα να παλέψετε βάζοντας μπροστά τις πολύτιμες δυνάμεις σας, γιατί αξίζετε παραπάνω πράγματα από αυτά που έχετε τώρα στη διάθεσή σας. Διορθώστε ό,τι σας ενοχλεί και θα βρείτε την ισορροπία που χρειάζεστε.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 10-20/01 Προβλέψεις 2ο δεκαήμερο Ιανουαρίου 2022

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Ταρώ Ανατολής 10/01 Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

2 των πεντάκτινων

Είστε ένα πολυάσχολο άτομο και τη σημερινή μέρα πρόκειται να παρουσιαστούν πολλές υποχρεώσεις στην αντζέντα σας. Ευτυχώς έχετε την ικανότητα να τις φέρετε όλες εις πέρας χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία. Απλά θυμηθείτε πως στο τέλος της ημέρας είναι καλό να κάνετε κάτι και για τον εαυτό σας και να ανταμειφθείτε για τις προσπάθειες που καταβάλλετε.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

6 των ράβδων

Ώρα να απολαύσετε τους καρπούς των προσπαθειών σας και να λάβετε την αναγνώριση και τον θαυμασμό των γύρω σας. Παλέψατε πολύ για να βρεθείτε εδώ και κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει τις ικανότητές σας. Απλά φροντίστε να παραμείνετε προσγειωμένοι και ρεαλιστές.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera