Ταρώ Ανατολής 10/01 Κυριακή

taro-13

Ταρώ Ανατολής 10/01 Κυριακή .

Ταρώ Ανατολής 10/01 Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

H Βασίλισσα των πεντάκτινων .

Η μητέρα Γη σας καλεί ζητώντας σας να καταγράψετε τρόπους με τους οποίους θα δημιουργήσετε ένα πιο αρμονικό σπίτι. Είτε η απάντησή σας περιλαμβάνει τη φροντίδα της οικογένειάς σας, τον επανασχεδιασμό της κρεβατοκάμαράς σας, την ενασχόληση με τον κήπο ή τη φροντίδα του σώματός σας, ήρθε η ώρα να το κάνετε. Η πρόκλησή για σας σήμερα είναι να βρείτε τρόπους για επιτύχετε μια υπαρξιακή ισορροπία.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

3 των ράβδων

Εάν περιμένατε με ανυπομονησία να ακούσετε νεότερα από ένα αγαπημένο σας έργο, σήμερα θα έχετε καλές ειδήσεις. Είστε έτοιμοι να προχωρήσετε στο επόμενο στάδιο ανάπτυξης! Και αν δεν συμβαίνει τίποτα ενδιαφέρον στη ζωή σας, μην φοβάστε να αναλάβετε δράση με σαφείς προθέσεις. Τα στοιχεία είναι θετικά.

Ταρώ Ανατολής 10/01 Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

4 των ξιφών

Μερικές φορές χρειάζεται να προχωράμε μπροστά παρά τα σημάδια που μας δείχνουν το αντίθετο. Άλλες φορές, πρέπει να ακούμε αυτά τα σημάδια και να κάνουμε ένα διάλειμμα. Η εμφάνιση της σημερινής κάρτας δείχνει ότι πρόκειται για την δεύτερη περίπτωση, καθώς αυτή τη στιγμή, είναι επιτακτική ανάγκη να επουλωθείτε από ό, τι έχει πληγώσει το σώμα και την ψυχή σας. Η αποστολή σας είναι να βρείτε ισορροπία απομακρύνοντας τον εαυτό σας από την καθημερινότητα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

Ο άσος των ράβδων

Οι νέες ιδέες είναι συναρπαστικές και έχετε πολλές από αυτές τώρα. Ωστόσο, μην παρασύρεστε από τη ζωηρή σας φαντασία χωρίς να δίνετε στις σκέψεις σας μια δόση ρεαλισμού. Εναλλακτικά, κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά για μηνύματα από ένα άπειρο νεαρό άτομο που μπορεί να είναι πολύ παθιασμένο αλλά άπειρο.

Ταρώ Ανατολής 10/01 Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

3 των ξιφών

Μερικές φορές η ζωή είναι δύσκολη και είμαστε στενοχωρημένοι για κάποιο σημαντικό λόγο. Άλλες φορές, είμαστε απλά υπερευαίσθητοι από πράγματα που χρειάστηκε να αντιμετωπίσουμε στο παρελθόν. Έτσι ακόμα και αν όλα μας πηγαίνουν καλά, εξακολουθούμε να βρίσκουμε αιτίες για να παραπονεθούμε. Η πρόκλησή σας για σήμερα είναι να μάθετε ποιο από αυτά τα δύο σενάρια σας αντιστοιχεί. Μεταμορφώστε τη θλίψη σας σε κατανόηση.

zodia-zvdia-22

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

Ο άσος των πεντάκτινων

Σήμερα σηματοδοτείται η έναρξη ενός νέου κύκλου που θα υποστηρίξει ιδιαίτερα την υλική ευημερία σας σε όλες τις μορφές της. Είτε σκεφτόσασταν να ξεκινήσετε μια επιχείρηση, να αναζητήσετε ένα νέο σπίτι ή κάτι άλλο, αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να κάνετε το ξεκίνημα. Αγκαλιάστε τη γενναιοδωρία του κόσμου.

Ταρώ Ανατολής 10/01 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

Ο άσος των ξιφών

Τι θα μαθαίνατε αν είχατε την δυνατότητα; Η εμφάνιση του άσου των ξιφών υποδηλώνει ότι πλησιάζει η ώρα για έναν νέο κύκλο πνευματικής ανάπτυξης. Εξάλλου, όσο περισσότερα ξέρετε, τόσο περισσότερο εξελίσεστε. Εναλλακτικά, εάν αναλύετε μια κατάσταση για πολύ καιρό, χρησιμοποιήστε αυτήν την ενέργεια για να φτάσετε εκεί που θέλετε.

Διαβαστε επισης : λενορμαν χαρτομαντεία 10-12/01 Αντρική απόφαση – Καλή σχέση – γάμος

κρυσταλλομαντεία

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

5 των ξιφών

Νιώθετε παρανοϊκοί; Μερικές φορές η δυσφορία με μια κατάσταση μας συμβαίνει για κάποιο σημαντικό λόγο. Κανείς δεν θα σας κατηγορήσει τώρα αν κρατάτε αμυντική στάση σε μια κατάσταση. Ωστόσο, προσέξτε να μην ψάχνετε για προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν. Η πρόκλησή σας για σήμερα είναι να κρατήσετε τα μάτια σας ανοιχτά αλλά τα όπλα σας χαμηλά.

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

Ο Βασιλιάς των κυπέλλων

Ο Βασιλιάς των κυπέλλων μας ζητά να κάνουμε πραγματικότητα τα καλλιτεχνικά μας ονειρα. Τι είναι αυτό που επιθυμείτε πραγματικά; Αν υπάρχει μια ιδανική στιγμή για να συνδυάσετε την έμπνευσή σας με τα επιχειρηματικά σας σχέδια, είναι η σημερινή. Εναλλακτικά, ο Βασιλιάς των κυπέλλων μπορεί να συμβολίζει κάποιον που αντιπροσωπεύει την απόλυτη ισσοροπία κοσμικής επιρροής και καλλιτεχνικής έκφρασης, αναζητήστε αυτό το άτομο και εμπνευστείτε από το έργο του.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

Ο ιππότης των κυπέλλων

Μερικές φορές η καλλιτεχνική έμπνευση έρχεται σαν τον καβαλάρη επάνω στο άλογο. Άλλες φορές, φτάνει ανάλαφρα σαν το περπάτημα μιας γάτας. Σε κάθε περίπτωση, αδράξτε τις ευκαιρίες που σας επιτρέπουν να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα ταλέντα σας. Εναλλακτικά, ο ιππότης των κυπέλλων μπορεί να συμβολίζει έναν ταλαντούχο νεαρό άνδρα που θα σας ωθήσει σε μεγάλα έργα αγάπης και τέχνης.

Διαβαστε επισης : λενορμαν χαρτομαντεία 10-12/01 Αντρική απόφαση – Καλή σχέση – γάμος

zwdia-9-zvdia-9

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

Ο κόσμος

Η σημερινή μέρα είναι η ιδανική για να βγάλετε τα πιο καλοδουλεμένα έργα σας στον έξω κόσμο. Εάν τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως έχετε προγραμματίσει, επικοινωνήστε με ανθρώπους που θα μπορούσαν να βοηθήσουν. Εναλλακτικά, έχετε πίστη στον εαυτό σας και τις ικανότητές σας ότι μπορείτε να τα καταφέρετε.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

2 των κυπέλλων

Αν τελευταία νιώθετε μοναξιά, η σημερινή μέρα υπόσχεται ότι μάλλον δεν θα είστε μόνοι για πολύ ακόμα. Κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά για μια νέα αγάπη ή φίλο που θα σας λατρέψει για τον υπέροχο και ξεχωριστό σας χαρακτήρα. Εναλλακτικά, αν η μακροχρόνια σχέση σας χρειάζεται μια ανανέωση, κάντε το τώρα. Το ταγκό θέλει δύο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia