Ταρώ Ανατολής 10/02 Πέμπτη

taro-13

Ταρώ Ανατολής 10/02 Πέμπτη .

Ταρώ Ανατολής 10/02 Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

Ο άσος των ράβδων .

Έχετε να διαλέξετε ανάμεσα στην δημιουργία ενός στρατηγικού σχεδίου και μιας άμεσης εφαρμογής της δράσης σας. Σημερά ξεκινά μια περίοδος έντονης δημιουργικότητας στη ζωή σας. Το πιθανότερο είναι πως θα εμφανιστούν νέες ευκαιρίες γι’ αυτό να είστε έτοιμοι να τις αξιοποιήσετε σωστά.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

6 των ράβδων

Έχετε δουλέψει πολύ και αγωνιστήκατε για να φτάσετε ως εδώ, γι’ αυτό περιμένετε να λάβετε την αντίστοιχη αναγνώριση και τιμή από τους γύρω σας.

Εάν δεν το αισθάνεστε, βρείτε τρόπους ώστε να αξιοποιήσετε τις ικανότητές σας και να το κάνετε να συμβεί. Οι πιθανότητες είναι υπέρ σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Φεβρουάριος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Ταρώ Ανατολής 10/02 Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

Ο ιππότης των κυπέλλων

Ένας άντρας που βρίσκεται στη ζωή σας θα σας δώσει την έμπνευση να εργαστείτε πάνω στα δημιουργικά θέματα που σας αφορούν. Χρησιμοποιήστε την θετική ενέργεια και τα όμορφα συναισθήματα που σας μεταδίδει για να προχωρήσετε ξεπερνώντας όλα τα εμπόδια.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

3 των ξιφών

Αν νιώθετε συνεχώς απογοητευμένοι και πως κάτι σας φταίει, είναι ώρα να εξετάσετε τις βαθύτερες αιτίες αυτού του ζητήματος. Μήπως επιλέγετε να βλέπετε πάντα τα αρνητικά πράγματα γύρω σας, και ακόμα κι αν συμβαίνει κάτι καλό δεν καταφέρνετε να το αιστανθείτε ουσιαστικά; Προσπαθήστε να αποβάλλετε τον αρνητισμό γιατί δεν μπορεί να σας ωφελήσει πλέον. Θα είναι δύσκολη διαδικασία αλλά αξίζει τον κόπο.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 10-20/02 – Deste Προβλέψεις για το 2ο 10ήμερο ΦΕΒ΄22

tarw-taro-xartomanteia

Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

3 των κυπέλλων

Η σημερινή μέρα θα είναι πολύ σημαντική και χαρμόσυνη για εσάς. Είτε περάσετε όμορφες στιγμές μέσω μιας οικογενειακής επανένωσης, ή μιας συνάντησης μεταξύ φίλων, είτε λάβετε μερικές ευχάριστες ειδήσεις, είναι ώρα να το γιορτάσετε!

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

Η αυτοκράτειρα

Υπάρχει κάτι με το οποίο ασχολείστε παθιασμένα; Ό, τι κι αν είναι αυτό, σήμερα αφιερώστε του χρόνο και θα σας φέρει υπέροχα αποτελέσματα. Η δημιουργικότητά και η εφευρετικότητά σας είναι πολύ έντονες και σας βοηθούν να δημιουργήσετε κάτι μοναδικό.

zwdia-zodia-33Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Φεβρουάριος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 10/02 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

2 των ράβδων

Υπάρχει μια ιδέα που επεξεργάζεστε εδώ και καιρό; Βρείτε έναν συνεργάτη που θα σας βοηθήσει να την βγάλετε στον έξω κόσμο. Σήμερα είναι η τέλεια στιγμή για να ξεκινήσετε με τα πρώτα σας βήματα. Θα χρειαστεί πολλή δουλειά και αφοσίωση αλλά θα αξίζει τον κόπο.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

Ο διάβολος

Είστε κάτι παραπάνω από επιρρεπείς προς τα πάθη σας σήμερα, και δεν θέλετε να σκέφτεστε κανόνες και μέτρα. Ενδώστε στις απολαύσεις της ζωής, όμως την επόμενη κι όλας ημέρα φροντίστε να θέσετε ξανά τα σωστά όρια για να αποφύγετε τυχόν δυσάρεστες επιδράσεις.

δωρεάν-προβλέψεις

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

Ο τρελός

Τολμήστε να κάνετε προγματικότητα τα πιο τρελά σας όνειρα, γιατί τώρα έχετε την τύχη με το μέρος σας. Ειδικά αν μείνατε αδρανείς το τελευταίο διάστημα λόγω κάποιων καταστάσεων, είναι ώρα να πάρετε ξανά στα χέρια σας τον έλεγχο της ζωής σας και να παλέψετε για όσα επιθυμείτε.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

Ο Βασιλιάς των κυπέλλων

Όταν εμφανιζεται ο Βασιλιάς των κυπέλλων, μας λέει να κάνουμε πραγματικότητα τα καλλιτεχνικά μας όνειρα. Αν υπήρχε μια ιδανική στιγμή για να συνδυάσετε την έμπνευσή σας με ένα επαγγελματικό εγχείρημα, είναι σήμερα. Εναλλακτικά, ο Βασιλιάς των κυπέλλων μπορεί να συμβολίσει κάποιον σημαντικό καλλιτέχνη ο οποίος θα λείτουργησει σαν πρότυπο έμπνευσης για τα δικά σας έργα.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 10-20/02 – Deste Προβλέψεις για το 2ο 10ήμερο ΦΕΒ΄22

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Ταρώ Ανατολής 10/02 Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

7 των ξιφών

Σήμερα δώστε μεγάλη προσοχή σε άτομα ή καταστάσεις τα οποία σας κάνουν να νιώθετε ευάλωτοι και σας πληγώνουν. Μην αφήνετε κανέναν να αναιρεί τις προσπάθειες σας ή να παίζει με τα συναισθήματά σας. Οπλιστείτε με υπομονή και επιμονή απέναντι σε ό,τι σας εμποδίζει να προχωρίσετε.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

6 των πεντάκτινων

Το να μοιράζεστε πράγματα σημαίνει ότι νοιάζεστε. Τη σημερινή μέρα, βρείτε έναν τρόπο να μοιραστείτε την καλοσύνη σας με τον κόσμο. Είτε αυτό σημαίνει να παρέχετε οικονομική βοήθεια είτε την έμπρακτη υποστήριξή σας στους άλλους. Ο κύκλος της ζωής απαιτεί να δίνουμε πράγματα όπως έχουμε λάβει κι εμείς με τη σειρά μας. Εάν σας απασχολεί το αν θα εκτιμήσουν τη γενναιοδωρία σας, να είστε σίγουροι πως θα λάβετε ευγνωμοσύνη για τις πράξεις σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Φεβρουάριος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia