Ταρώ Ανατολής 10/05 Τρίτη

taro-13

Ταρώ Ανατολής 10/05 Τρίτη .

Ταρώ Ανατολής 10/05 Τρίτη Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου).

3 των ράβδων .

Μην φοβάστε να κάνετε πράξη τα σχέδια που δουλεύονται μέσα σας εδώ και καιρό, οι άνεμοι είναι ευνοϊκοί για εσάς τώρα. Το τελευταίο διάστημα ήταν δύσκολο και ίσως αυτό να σας έχει προκαλέσει απογοήτευση, όμως να είστε σίγουροι οτι τα καλύτερα έρχονται.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

Η δικαιοσύνη

Πρόσφατα σας συνέβη κάτι πολύ άδικο και έτσι πέσατε ψυχολογικά αναλογιζόμενοι πως θα μπορούσαν να είναι τα πράγματα, και γιατί έπρεπε να συμβεί σε εσάς. Και αυτό είναι απόλυτα λογικό.

Πρόκειται σύντομα να αποδωθεί δικαιοσύνη γι΄αυτό μην αφήνετε αυτή την κατάσταση να σας επηρεάσει άλλο.

Ακόμα κι αν τα πράγματα δεν γίνουν όπως θα θέλατε ιδανικά κάτι πολύ καλό σας περιμένει.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia

Ταρώ Ανατολής 10/05 Τρίτη Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

Η αυτοκράτειρα

Υπάρχει κάτι με το οποίο ασχολείστε παθιασμένα; Ό, τι κι αν είναι αυτό, σήμερα αφιερώστε του χρόνο και θα σας φέρει υπέροχα αποτελέσματα. Η δημιουργικότητά και η εφευρετικότητά σας είναι πολύ έντονες και σας βοηθούν να δημιουργήσετε κάτι μοναδικό.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

7 των ράβδων

Έχει φτάσει η στιγμή όπου όλες σας οι προσπάθειες αποδίδουν και νιώθετε δικαίωση. Όμως μήπως κάποιος επισκιάζει αυτή την καλή σας στιγμή; Αν κάποιος από το περιβάλλον σας έχει στραφεί εναντίον σας καλό θα είναι να τον αντιμετωπίσετε τώρα λέγοντάς του πως σας κάνει να νιώθετε.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα των τσιγγάνων 11-13/05 – Της Καρδιάς το γραμμένο

tarw-zwdia

Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

3 των ξιφών

Είναι ώρα να εξετάσετε τις αντιδράσεις σας στα πράγματα που έχουν προκύψει στη ζωή σας τελευταία. Συμβαίνουν πράγματι κάποιες δυσάρεστες καταστάσεις; Ή μήπως εσείς δεν έχετε ακόμα επανέλθει πλήρως από τις δύσκολες στιγμές του παρελθόντος; Όλες οι απαντήσεις που χρειάζεστε βρίσκονται μέσα σας. Βρείτε τον τρόπο για να τις μάθετε.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

4 των ξιφών

Η σημερινή κάρτα σας προειδοποιεί πως χρειάζεστε ένα άμεσο διάλειμμα από την καθημερινότητα για να βρείτε την απαραίτητη ισορροπία ανάμεσα στο μυαλό, το σώμα και την ψυχή σας. Βρείτε τι είναι αυτό που σας εμποδίζει να ζήσετε όπως θέλετε και αποβάλλετέ το από τη ζωή σας.

zwdia-zodia-33Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 10/05 Τρίτη Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

Ο ιππότης των ξιφών

Αν υπάρχει κάτι που έχει μπεί εμπόδιο στο δρόμο σας αυτές τις μέρες, χρησιμοποιήστε την ενέργεια της σημερινής κάρτας για να το ξεπεράσετε. Είτε πρόκειται για ένα άτομο, είτε για ένα αναπάντεχο συμβάν, πρέπει να ξέρετε πως τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα και όλα μπορούν να ανατραπούν. Η αλλαγή είναι στο χέρι σας.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

6 των ξιφών

Τα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα όσο φαίνονται. Σήμερα, κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά για πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε πέρα από τους περιορισμούς σας. Αν γνωρίζετε κάποιον που μπορεί να σας συμβουλέψει έχοντας περάσει την ίδια φάση με εσάς, είναι ώρα να τον προσεγγίσετε. Μην φοβάστε να ζητήσετε βοήθεια από τους ανθρώπους γιατί έχετε να κερδίσετε πολλά.

δωρεάν-προβλέψεις

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

7 των πεντάκτικνων

Είστε έτοιμοι να παρουσιάσετε σε όλους τα θαυμάσια έργα σας. Όμως αυτή η αναμονή πριν να το κάνετε σας αγχώνει ιδιαίτερα. Έχετε πίστη στον εαυτό σας και εκτιμήστε όλα όσα έχετε καταφέρει ως τώρα. Μην κάνετε πίσω γιατί στο τέλος της διαδρομής σα περιμένει μια έκπληξη!

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

6 των κυπέλλων

Νιώθετε ευτυχισμένοι και πλήρεις αυτή τη στιγμή; Αν όχι, θυμηθείτε ποιά ήταν η πιο ευχάριστη φάση της ζωής σας και δείτε τι μπορείτε να κάνετε ώστε να επαναλάβετε αυτά τα όμορφα συναισθήματα μέσω της δημιουργίας των κατάλληλων συνθηκών. Όμως μην επικεντρώνεστε μόνο στην δουλεία, χρειάζεστε και τις ανθρώπινες σχέσεις που σας γεμίζουν για να ανεβείτε ψυχολογικά.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα των τσιγγάνων 11-13/05 – Της Καρδιάς το γραμμένο

zodia-zvdia-22

Ταρώ Ανατολής 10/05 Τρίτη Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

Η Βασίλισσα των ξιφών

Αυτό που χρειάζεται να κάνετε για να βγείτε από μια δυσάρεστη κατάσταση, είναι να αποσυρθείτε από τον εξωτερικό κόσμο και να δείτε μέσα σας. Χρησιμοποιήστε την εμπειρία του παρελθόντος για να βρείτε μια νέα αντιμετώπιση στις τωρινές συνθήκες. Η ηρεμία θα επιτρέψει και πάλι στη ζωή σας.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

5 των ράβδων

Αν έχετε εμπλακεί σε μια διαμάχη με ένα πρόσωπο του περιβάλλοντός σας, γνωρίζετε καλά πως έχετε δίκιο. Παρ’ όλα αυτά θα ήταν χρήσιμο να επανεξετάσετε την συμπεριφορά σας απέναντί τους και όταν τα πράγματα θα ηρεμήσουν να δείξετε προθέσεις συμφιλίωσης. Θα βγείτε κερδισμένοι αν καταφέρετε να ξεπεράσετε οποιαδήποτε διαφωνία και ζήσετε αρμονικά.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος