Ταρώ Ανατολής 10/07 Κυριακή

taro

Ταρώ Ανατολής 10/07 Κυριακή .

Ταρώ Ανατολής 10/07 Κυριακή Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

Η εγκράτεια .

Μήπως δουλεύετε σε εξαντλητικούς ρυθμούς το τελευταίο διάστημα; Εάν ναι, σήμερα είναι η ιδανική μέρα για ένα αναζωογονητικό διάλειμμα. Κάντε το καλύτερο δυνατό για να βρείτε ισορροπία μεταξύ του πνεύματος και του σώματος, και να παρέχετε μια δόση μετριοπάθειας σε όλους τους τομείς της ζωής σας.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

7 των κυπέλλων

Αν αναλύτετε και σκέφτεστε συνεχώς το μέλλον σας, εκμεταλλευτείτε αυτή την τάση για να δημιουργήσετε ένα πλάνο πορείας που θα εφαρμόσετε το επόμενο διάστημα.

Σκεφτείτε που θέλετε να είστε σε ένα χρόνο από τώρα και σχεδιάστε τα κατάλληλα βήματα για να το πετύχετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia

Ταρώ Ανατολής 10/07 Κυριακή Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

7 των ράβδων

Έχει φτάσει η στιγμή όπου όλες σας οι προσπάθειες αποδίδουν και νιώθετε δικαίωση. Όμως μήπως κάποιος επισκιάζει αυτή την καλή σας στιγμή; Αν κάποιος από το περιβάλλον σας έχει στραφεί εναντίον σας καλό θα είναι να τον αντιμετωπίσετε τώρα λέγοντάς του πως σας κάνει να νιώθετε.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

9 των πεντάκτινων

Η δουλειά μπορεί να περιμένει! Σήμερα φροντίστε να χαρείτε στο έπακρο την ομορφιά και την αγάπη που σας περιτριγυρίζουν. Σχεδιάστε μια διασκεδαστική δραστηριότητα με τους αγαπημένους σας και έπειτα θα γυρίσετε στις υποχρεώσεις σας ξεκούραστοι και ανανεωμένοι.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν  χαρτομαντεία 11-13/07 Ερωτικές προτάσεις – Δεσμεύεις αγάπης

xartomanteia

Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

3 των ράβδων

Η σημερινή μέρα πρόκειται να σας φέρει καλά νέα σχετικά με ένα αγαπημένο σας έργο. Ώρα να προχωρήσετε στο επόμενο στάδιο ανάπτυξης! Αν δεν συμβαίνει τίποτα ενδιαφέρον στη ζωή σας, η περιόδος αυτή είναι ιδανική για να κάνετε πράξη τις φιλοδοξίες σας.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

Ο ιεροφάντης

Σήμερα πρόκειται να τραβήξετε την προσοχή επάνω σας, γι’ αυτό εκμεταλλευτείτε αυτή την περίσταση με τον καλύτερο τρόπο. Είτε σας ενδιαφέρει η προσοχή από ένα συγκεκριμένο άτομο, είτε θέλετε να προσέξουν το έργο και την προσπάθεια σας οι κατάλληλοι άνθρωποι, θα έχετε την ευκαιρία να δείξετε και να πείτε αυτά που θέλατε εδώ και καιρό.

zwdia-zodia-33Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 10/07 Κυριακή Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

5 των πεντάκτινων

Ακόμη κι αν τώρα αντιμετωπίζετε κάποια οικονομικά θέματα, και δυσκολεύεσετε να παρέχετε στον εαυτό σας όσα σας είναι επιθυμητά, προσπαθήστε να επικεντρωθείτε στους τομείς της ζωής σας που ευημερούν. Είναι η οικογένεια, η συντροφικότητα, κάποιο ταλέντο σας ή κάτι διαφορετικό; Σε οποιαδήποτε περίπτωση δώστε βάση στα θετικά πράγματα γύρω σας και θα καταφέρετε να ανταπεξέλθετε σε όλα.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

8 των ξιφών

Απελευθερωθείτε από τα συναισθήματα που κλονίζουν τις σκέψεις και την αυτοπεποίθησή σας. Πρόκειται για κάτι που σας κρατάει πίσω και πρέπει να το αποβάλλετε μια για πάντα. Ίσως έχει να κάνει με μια εμπειρία του παρελθόντος. Όπως και να έχει, αν δεν μπορείτε να το κάνετε μόνοι, ζητήστε βοήθεια και όλα θα γίνουν πιο εύκολα.

taro-zodia-098

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

2 των πεντάκτινων

Είστε ένα πολυάσχολο άτομο και τη σημερινή μέρα πρόκειται να παρουσιαστούν πολλές υποχρεώσεις στην αντζέντα σας. Ευτυχώς έχετε την ικανότητα να τις φέρετε όλες εις πέρας χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία. Απλά θυμηθείτε πως στο τέλος της ημέρας είναι καλό να κάνετε κάτι και για τον εαυτό σας και να ανταμειφθείτε για τις προσπάθειες που καταβάλλετε.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

Ο ιππότης των κυπέλλων

Ένας άντρας που βρίσκεται στη ζωή σας θα σας δώσει την έμπνευση να εργαστείτε πάνω στα δημιουργικά θέματα που σας αφορούν. Χρησιμοποιήστε την θετική ενέργεια και τα όμορφα συναισθήματα που σας μεταδίδει για να προχωρήσετε ξεπερνώντας όλα τα εμπόδια.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν  χαρτομαντεία 11-13/07 Ερωτικές προτάσεις – Δεσμεύεις αγάπης

μελλοντολόγος

Ταρώ Ανατολής 10/07 Κυριακή .

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

2 των ράβδων

Είναι η ιδανική μέρα για να εφαρμόσετε ένα νέο επιχειρηματικό σχέδιο ή να ξεκινήσετε την υλοποίηση μιας ιδέας με έναν συνεργάτη. Μην φοβάστε να δουλέψετε σκληρά για να τα καταφέρετε, οι κόποι σας σίγουρα θα ανταμοιφθούν κατάλληλα.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

7 των πεντάκτινων

Σε ένα μεγάλο έργο σας που είναι σχεδόν έτοιμο να ολοκληρωθει, θα πρέπει να δείξετε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις και τις ικανότητές σας. Μην δειλιάζετε, ούτε να σκέφτεστε πως θα το κρίνουν οι άλλοι. Εσείς οι ίδιοι γνωρίζετε καλύτερα από όλους πόση προσπάθεια έχετε καταβάλλει, και αυτό σας κάνει νικητές.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66