Ταρώ Ανατολής 10/08 Τρίτη

taro-13

Ταρώ Ανατολής 10/08 Τρίτη .

Ταρώ Ανατολής 10/08 Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

7 των κυπέλλων

Σκέφτεστε υπερβολικά το τι μπορεί να φέρει το μέλλον; Είναι καλό να έχετε ζωηρή φαντασία, αλλά χρησιμοποιήστε την κατάλληλα, ώστε να σχεδιάσετε το μέλλον σας όπως το έχετε ονειρευτεί. Προσέξτε όμως να μην υπεραναλύετε τα πάντα και μένετε μονίμως στη θεωρία.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

3 των πεντάκτινων

Τι θα μπορούσατε να πετύχετε αν είχατε ανθρώπους να σας βοηθήσουν; Το τρία των πεντάκτινων μας καλεί να γίνουμε ρεάλιστες και φιλόδοξοι.

Δημιουργήστε μια λίστα εποικοδομητικών, πραγματοποιήσημων βημάτων που θα σας μεταφέρουν από το σημείο που είστε τώρα έως την τελική φάση.

Η δουλειά σας για σήμερα είναι να βρείτε άτομα των οποίων τα ταλέντα θα βοηθήσουν τα όνειρά σας να πάρουν συγκεκριμένη μορφή. Σε τελική ανάλυση, δεν μπορείτε να κάνετε τα πάντα μόνοι σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

Ταρώ Ανατολής 10/08 Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

Ο μάγος

Αυτή τη στιγμή είστε γεμάτοι από νέες ιδέες και αυτό σας ενθουσιάζει, όμως μην παρασύρεστε τόσο από τη φαντασία σας και ξεχνάτε να προσθέτετε μια δόση ρεαλισμού στα σχέδιά σας. Ένας άπειρος νέος που υπάρχει στο περιβάλλον σας μπορεί να κρύβει έναν ιδιαίτερα παθιασμένο χαρακτήρα. Μην μένετε στην επιφάνεια σε ό,τι αφορά τους ανθρώπους.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

9 των πεντάκτινων

Το εννιά των πεντάκτινων σας δίνει το μήνυμα ότι μερικές φορές το πιο ιερό καθήκον μας είναι να απολαύσουμε αυτά που υπάρχουν γύρω μας. Σε τελική ανάλυση, ποιο είναι το νόημα της εραγσίας σας αν δεν μπορείτε να απολαύσετε τους καρπούς των προσπαθειών σας; Χαρείτε τη ζωή και αφιερώστε χρόνο σε αυτά που σας γεμίζουν.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα HAL10-20/08 Τα καλύτερα στον έρωτα έρχονται

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Ταρώ Ανατολής 10/08 Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

Ο θάνατος

Σε περίπτωση που παραμένετε προσκολλημένοι σε κάτι που δεν σας είναι πλέον χρήσιμο, ήρθε η ώρα να κάνετε το μεγάλο βήμα προς μια υγιή αλλαγή στη ζωή σας. Ίσως η σκέψη του να το αφήσετε πίσω σας μια για πάντα να σας φοβίζει, όμως σκεφτείτε πως πρόκειται για το καλό σας και τολμήστε το.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

6 των ράβδων

Έχετε δουλέψει πολύ και αγωνιστήκατε για να φτάσετε ως εδώ, γι’ αυτό περιμένετε να λάβετε την αντίστοιχη αναγνώριση και τιμή από τους γύρω σας. Εάν δεν το αισθάνεστε, βρείτε τρόπους ώστε να αξιοποιήσετε τις ικανότητές σας και να το κάνετε να συμβεί. Οι πιθανότητες είναι υπέρ σας.

zwdia-zodia-33Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 10/08 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

Ο άσος των ξιφών

Σας δίνεται η ευκαιρία να μάθετε οτιδήποτε θελήσετε τώρα, καθώς η εμφάνιση του άσου των ξιφών υποδηλώνει ότι πλησιάζει η ώρα για έναν νέο κύκλο πνευματικής ανάπτυξης. Και η αλήθεια είναι ότι οσο περισσότερα γνωρίζετε, τόσο περισσότερο ωριμάζετε. Εναλλακτικά, εάν σκέφτεστε μια κατάσταση για μεγάλο διάστημα, χρησιμοποιήστε αυτήν την ενέργεια για να βρείτε τη λύση που χρειάζεστε.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

Η εγκράτεια

Αφιερώστε τη σημερινή μέρα στην αναζωογόνησή σας και φορτίστε τις μπαταρίες σας για το διάστημα που έρχεται. Είναι η ιδανική στιγμή για να φέρετε σε ισορροπία το σώμα και την ψυχή σας, ειδικά αν τον τελευταίο καιρό δουλέψατε ασταμάτητα. Το χρειάζεστε!

zwdia shmera

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

Ο αυτοκράτορας

Σήμερα σκεφτείτε το ενδεχόμενο να αναλάβετε έναν ηγετικό ρόλο στη ζωή ή τα επαγγελματικά σας. Έχετε όλα τα απαραίτητα προσόντα, και την ψυχή για να το κάνετε. Αν δεν ξέρετε από που να αρχίσετε συμβουλευετείτε κάποιον που μπορεί να σας καθοδηγήσει.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

Ο Βασιλιάς των ξιφών

Η σημερινή κάρτα σας συμβουλεύει να βάλετε τη λόγική πάνω από το συναίσθημα τώρα. Κάντε ένα βήμα πίσω για να αποστασιοποιηθείτε από ένα πρόβλημα. Και αν δεν μπορείτε να αποφασίσετε κατάλληλα συμβουλευτείτε κάποιον που δεν θα μασήσει τα λόγια του ή θα ωραιοποιήσει την κατάσταση.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα HAL10-20/08 Τα καλύτερα στον έρωτα έρχονται

tarw-taro-xartomanteia

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

Οι εραστές

Οι εραστές σας προσκαλούν να αναζητήσετε μια νέα συνειδητοποίηση της φύσης του παθιασμένου έρωτα. Πώς μπορείτε να τον βιώσετε με τον καλύτερο τρόπο; Μπορεί να βρείτε την αγάπη σε ένα άλλο άτομο. Ή μπορείτε να τη βρείτε μέσω της γενναιοδωρίας του κόσμου. Καλύτερα ακόμα, να την βρείτε στον εαυτό σας: αφιερώστε λίγο χρόνο για να γίνετε ο καλύτερος φίλος σας. Σε τελική ανάλυση, αν δεν αγαπάτε οι ίδιοι τον εαυτό σας, ποιος θα το κάνει;

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

Η Βασίλισσα των ράβδων

Η Βασίλισσα των ράβδων πρόκειται να σας προσφέρει άφθονες ευκαιρίες για να δείξετε πόσο έξυπνοι είστε, και ιδιαίτερα στο χώρο εργασίας σας. Ώρα να εκπλήξετε ευχάριστα τα αφεντικά και τους συνεργάτες σας! Κάντε ό, τι μπορείτε για να κερδίσετε την υποστήριξή τους για τους μακροπρόθεσμους στόχους σας. Το μόνο σίγουρο είναι, πως τα μεγάλα σχέδια απαιτούν μια μεγάλη ομάδα βοηθών.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75