Ταρώ Ανατολής 10/11 Πέμπτη – Υπερένταση μαζί με τα λάθη του παρελθόντος

taro

Ταρώ Ανατολής 10/11 Πέμπτη

Ταρώ Ανατολής 10/11 Πέμπτη Κριός .

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δικαιοσύνη

Η κάρτα ταρω η Δικαιοσύνη: Μια ποικιλία από νέους ανθρώπους και καταστάσεις θα σας ανεβάσει το ηθικό. Οι γεννημένοι των τελευταίων ημερών θα εμπλακούν, σε καινούργια σχέση, που ίσως να έχει τις προδιαγραφές για κάτι θετικό… και σε μικρό χρονικό διάστημα. Όσοι έχουν ωροσκόπο σε γήινο ζωδιο, θα μπορέσουν να διαλύσουν τυχόν συννεφάκια, που έχουν δημιουργηθεί την σχέση τους. Ερωτική Τύχη:  08/10

zodia-taro-45

 

 Ταύρος

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Το Άρμα

Η κάρτα ταρω  το Άρμα: Η επιθετική και προκλητική συμπεριφορά που έχετε προς το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, μόνο στην οριστική απομάκρυνση θα σας φέρει.  Τα αστρολογικά, σας φέρνουν σε μια υπερένταση, μαζί με τα λάθη του παρελθόντος,  με αποτέλεσμα να μην ελέγχετε τον εαυτό σας.  Αυτοί που είναι σε παράλληλη σχέση με ήδη δεσμευμένο άτομο, θα έρθουν πολύ πιο κοντά συναισθηματικά.  Αυτοί που είναι γεννημένοι στο  1ο δεκαήμερο, θα έχουν την τύχη να πλησιαστούν από ιδιαίτερο  άτομο που επιθυμεί  να τους γνωρίσει σε προσωπικό επίπεδο.

Ερωτική Τύχη:  09/10

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

astrologia-provlepseis-44

Ταρώ Ανατολής 10/11 Πέμπτη Δίδυμοι

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Εγκράτεια

Η κάρτα ταρω η Εγκράτεια: Τα αποτελέσματα των προσπαθειών σας έχουν βρει τον τελικό τους στόχο. Οι Δίδυμοι,  που πολιόρκησαν το πρόσωπο που τους ενδιέφερε, θα δουν μέσα στις επόμενες ημέρες θετικές αντιδράσεις. Όσοι έχουν γεννηθεί με ωροσκόπο Κριό ή Καρκίνο, θα  λάβουν ειδήσεις από ξεχασμένο άτομο που παρελθόντος τους…που επιθυμεί επανασύνδεση. Αν όμως έχετε ήδη πια στρώσει την συναισθηματικής σας ζωή… μην ρισκάρετε να την χαλάσετε.

Ερωτική Τύχη: 07/10

 

 Καρκίνος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αυτοκράτορας:

Η κάρτα ταρω ο Αυτοκράτορας: Είσαστε στο επίκεντρο της προσοχής πλέον του ατόμου, που τόσο πολύ τους τελευταίους μήνες έχετε πολιορκήσει… και με όλα τα μέσα . Οι όψεις του κυβερνήτη σας θα σας χαρίσουν, σε όλους τους ταλαιπωρημένους Καρκίνους,  αυτό που ποθεί πλέον η καρδιά τους. Οι δεσμευμένοι πολλών ετών, θα εμπλακούν σε σοβαρές κουβέντες για ένα κοινό μέλλον, ίσως και μέσα στο τρέχον έτος. Ωστόσο, ελέγξτε την υλική και πρακτική υπόσταση της πραγματικότητας.

Ερωτική Τύχη: 06/10

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 10-12/11 – Το Πεπρωμένο του Έρωτα .

xartomanteia

 Λέων

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Ο Αρχιερέας

Η κάρτα ταρω ο  Αρχιερέας: Θα πρέπει να είστε σε επιφυλακή και αφύπνιση για εντάσεις και μικρό –  παρεξηγήσεις που καραδοκούν από την κινητικότητα του  Ερμή, και ιδίως αν είστε σε σχέση με ζωδιο του αέρα. Οι Λέοντες που έχουν γεννηθεί το τρίτο 10ήμερο, θα τύχουν ερωτικών προτάσεων μέσα από τον  κοινωνικό τους περίγυρο, που μάλλον και θα αποδεχτούν. Όσοι έχουν χωρίσει πρόσφατα θα μπορέσουν επιτέλους να ξεφύγουν από το αρνητικό κλίμα και να συζητήσουν σαν ώριμοι άνθρωποι.

Ερωτική Τύχη:  08/10

 

Παρθένος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ήλιος

Η κάρτα ταρω ο Ήλιος: Το πάθος και η υπέρμετρη ζήλια σας για τον άνθρωπο που βρίσκεται στην ζωή σας, δεν έχουν κανένα όριο. Σε αυτό ευθύνεται και ο Κυβερνήτης σας που όλα αυτά τα θέτει  κάτω από τον μεγεθυντικό φακό. Όσοι  έχουν ερωτική σχέση με άτομο, που είναι μόνιμα στο εξωτερικό… θα αποφασίσουν να διακόψουν, καθώς τίποτα πια δεν υποστηρίζεται. Για όλα τα ζωδια της γης, η φυσική παρουσία μέσα σε έναν  ερωτικό δεσμό είναι αναγκαία.

Ερωτική Τύχη: 07/10

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 10/11 Πέμπτη Ζυγός

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Το Αστέρι

Η κάρτα ταρω το Αστέρι: Πολλές οι καινούργιες γνωριμίες και τα ερωτικά διλήμματα στους δρόμους όλων των Ζυγών που θέλουν κάτι ανανεωτικό στην ζωή τους. Αυτό και με την Αφροδίτη στον 2ο οίκο σας ίσως και να είναι παγίδα για τους δεσμευμένους. Αυτοί που έχουν γεννηθεί το τρίτο 10ήμερο, και ειδικότερα της γενιάς του -80, θα μπουν στον πειρασμό για περιπέτειες. Οι έχοντες ωροσκοπο σε Λέοντα ή Τοξότη, έχουν και τις περισσότερες πιθανότητες να αποκαλυφτούν.

Ερωτική Τύχη: 09/10

 

 Σκορπιός

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Σελήνη

Η κάρτα ταρω η Σελήνη: Δεν είστε και στην καλύτερη ψυχολογική φάση, καθώς έχετε εντοπίσει πολλά στραβά στην ερωτική σας ζωή και δεν βλέπετε και πουθενά σε αυτό φως.  Ίσως αυτό να το έχει αντιληφθεί και το συντροφικό σας ταίρι. Οι ημέρες δεν είναι καλές για διενέξεις και αντιρρήσεις- κατηγορίες, προς όλες τις κατευθύνσεις. Οι αδέσμευτοι  που δεν θέλουν ακόμα να ενταχθούν σε σοβαρή σχέση, θα έχουν  την πλανητική υποστήριξη του Δία –Άρη,  για να ανανεωθούν μέσα από ανάλαφρες γνωριμίες.

Ερωτική Τύχη: 07/10

dream

 Τοξότης

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τρελός

κάρτα ταρω ο Τρελός: Οι μέρες που έρχονται θα σας δώσουν μια βαθιά ανάσα από τα πολλά και ποικίλα προβλήματα που αντιμετωπίσατε τους τελευταίους μήνες. Οι δεσμευμένοι ετών, θα μπορέσουν με κοινή συναίνεση να πάρουν αποφάσεις που θα τους φέρουν ίσως και σε συμβίωση – γάμο – οικογένεια. Για τους ζωηρούς,  που ακόμα παίζουν με διπλές και τριπλές καταστάσεις, ίσως στεναχωρηθούν από σειρά απορρίψεων μέσα στις επόμενες ημέρες…!

Ερωτική Τύχη: 09/10

 

Αιγόκερως

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Μάγος:

Η κάρτα ταρω ο Μάγος: Όπου και να γυρίσετε θα βρείτε καθυστερήσεις  και εμπόδια μέσα στον υπάρχον δεσμό σας. Πολλά τα λάθη και οι παραλήψεις που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια – μήνες , και από τις δύο πλευρές με αποτέλεσμα να έχει επέλθει και η ψυχρότητα των συναισθημάτων, μέσα στα ζευγάρια που πλέον απλά υπάρχουν από συνήθεια. Η καλή διάθεση είναι ένα πρώτο βήμα για ανανέωση.  Οι ελεύθεροι του μεσαίου δεκαημέρου, που έχουν σχέση με άτομο που έχουν μεγάλη διαφορά ηλικίας, θα αποφασίσουν να μείνουν απόμακροι, για ένα μικρό χρονικό διάστημα.

Ερωτική Τύχη: 07/10

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 10-12/11 – Το Πεπρωμένο του Έρωτα .

zodia provlepseis

Ταρώ Ανατολής 10/11 Πέμπτη Υδροχόος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Οι Εραστές

Η κάρτα ταρω οι Εραστές:  Μην παρασύρεστε σε λόγια και δράσεις που σας εκθέτουν. Οι γεννημένοι του 1ου δεκαημέρου θα θελήσουν να κάνουν ξεκαθαρίσματα μέσα σε θέματα σχέσεων – γάμων. Οι ελεύθεροι που έχουν ήδη βρει κάτι που τους έλκει, θα έχουν πολλούς πλανήτες να τους υποστηρίζουν για περαιτέρω κινήσεις. Αυτοί που έχουν χωρίσει τις τελευταίες  ημέρες , θα μπορέσουν μέσω διπλωματικές κινήσεις, να έρθουν πιο κοντά στον πρώην σύντροφο τους…. και με μεγάλη επιτυχία.

Ερωτική Τύχη:  08/10

 

 Ιχθείς

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αυτοκράτειρα

Η κάρτα ταρω η Αυτοκράτειρά: Οι Ιχθύες όλων των δεκαημέρων θα λάβουν πιστοποιήσεις και δηλώσεις αγάπης που θα τους ανεβάσουν την διάθεση. Όσοι έχουν χωρίσει και έχουν βρει κάτι καινούργιο στην ζωή τους, θα έχουν ενοχλήσεις που θα τους παραξενέψουν. Οι ελεύθεροι θα θελήσουν να μείνουν μόνοι και να ξαναβρούν τον εαυτό τους. Όσοι έχουν διπλή – παράλληλη κατάσταση  θα αποφασίσουν να την τερματίσουν, καθώς πολλές περισσότερες οι συγκρούσεις …παρά οι ευχάριστες στιγμές.

Ερωτική Τύχη: 07/10

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66