Ταρώ Ανατολής 10/11 Τετάρτη

taro-13

Ταρώ Ανατολής 10/11 Τετάρτη .

Ταρώ Ανατολής 10/11 Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

2 των ράβδων .

Βρείτε τον ιδανικό συνεργάτη που θα σας βοηθήσει να κάνετε πράξη τις ιδέες που επεξεργάζεστε το τελευταίο διάστημα. Σήμερα είναι η τέλεια στιγμή για να κάνετε το ξεκίνημα. Μην φοβάστε να εργαστείτε σκληρά. Κοπιάζοντας θα καταφέρετε να μετατρέψετε την έμπνευσή σας σε κάτι περισσότερο από μια ιδέα.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

5 των πεντάκτινων

Σε μια μακροπρόθεσμη κατάσταση που έχει εξαντλήσει την ενέργεια και την ψυχολογία σας, ήρθε η ώρα να μπεί ένα τέλος.

Θα βρείτε τη δύναμη να αντισταθείτε στις καταστάσεις ή τα πρόσωπα που μπαίνουν εμπόδιο στην ευημερία σας, και θα δικαιωθείτε στα θέματα που σας απασχολούν για καιρό.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia

Ταρώ Ανατολής 10/11 Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

Ο τρελός

Τολμήστε να κάνετε πραγματικότητα τα πιο τρελά σας όνειρα, γιατί τώρα έχετε την τύχη με το μέρος σας. Ειδικά αν μείνατε αδρανείς το τελευταίο διάστημα λόγω κάποιων καταστάσεων, είναι ώρα να πάρετε ξανά στα χέρια σας τον έλεγχο της ζωής σας και να παλέψετε για όσα επιθυμείτε.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

2 των ξιφών

Αν μια ανεπιθύμητη κατάσταση έχει μπεί για τα καλα στη ζωή σας σκεφτείτε μήπως έχει έρθει η ώρα να συμφιλιωθείτε με αυτή. Δεν υπάρχει λόγος να το σκέφτεστε συνεχώς και να χαλάτε την ηρεμία και τις όμορφες στιγμές σας. Τα πράγματα θα φτιάξουν με τον καιρό, και αυτή η κακή ανάμνηση θα μείνει στο παρελθόν.

Διαβαστε επισης :  Τράπουλα HAL 10/11 Μια σταγόνα αγάπης ακόμη!

zwdia-66

Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

3 των ξιφών

Είναι ώρα να εξετάσετε τις αντιδράσεις σας στα πράγματα που έχουν προκύψει στη ζωή σας τελευταία. Συμβαίνουν πράγματι κάποιες δυσάρεστες καταστάσεις; Ή μήπως εσείς δεν έχετε ακόμα επανέλθει πλήρως από τις δύσκολες στιγμές του παρελθόντος; Όλες οι απαντήσεις που χρειάζεστε βρίσκονται μέσα σας. Βρείτε τον τρόπο για να τις μάθετε.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

Η δικαιοσύνη

Υπάρχει μια μακροπρόθεσμη κατάσταση που σας ταλανίζει; Θα ανακουφιστείτε όταν μάθετε ότι από δω και στο εξής θα αρχίσετε να ξεπερνάτε τα αρνητικά πράγματα. Όταν συμβεί αυτό, χρησιμοποιήστε το μυαλό σας και φέρτε τις καταστάσεις με το μέρος σας. Αν έχετε αδικηθεί, είναι ώρα να πάρετε αυτό που σας αξίζει.

zodia-zwdia-88-optimizedΔιαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 10/11 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

Ο άσος των ράβδων

Ένας νέος κύκλος ωριμότητας και δημιουργικής δυναμικής ξεκινά για εσάς, πράγμα που πρόκειται να σας φέρει την συναισθηματική ικανοποίηση που αποζητάτε. Κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά για τις εμπνευσμένες ιδέες που θα σας επισκεφθούν και αξιοποιήστε τις με τον κατάλληλο τρόπο.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

5 των ξιφών

Νιώθετε να κινδυνεύετε από ενα πιθανό πρόβλημα; Ίσως οι υποψίες σας να μην είναι και τόσο αβάσιμες, γι’αυτό προετοιμαστείτε για κάθε ενδεχόμενο. Όμως προσέξτε να μην γίνεστε καχύποπτοι με όλους. Εμπιστευθείτε τους ανθρώπους που ξέρετε ότι είναι με το μέρος σας.

taro-zodia-76

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

2 των πεντάκτινων

Έχετε το σπάνιο χάρισμα να ανταπεξέρχεστε σε ό,τι παρουσιάζεται μέσα στη μέρα σας, γι’ αυτό μην ανησυχείτε για όσα πρόκειται να έρθουν. Πάντα βρίσκετε τον τρόπο να κάνετε τα πράγματα να λειτουργούν, όμως να θυμάστε να δίνετε χρόνο και στην προσωπική σας φροντίδα όταν νιώθετε οτι το χρειάζεστε.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

O ιππότης των ράβδων

Χρησιμοποιήστε όλη την έμπνευση που μπορείτε να αντλήσετε από ένα άτομο που θαυμάζετε. Είτε πρόκειται για ένα μέλος του περιβάλλοντός σας, είτε για κάποιο διάσημο πρόσωπο, παίρνοντας ως παράδειγμα τη δράση του θα μπορέσετε να κάνετε τα σωστά βήματα για να πραγματοποιήσετε όσα ονειρεύεστε.

Διαβαστε επισης :  Τράπουλα HAL 10/11 Μια σταγόνα αγάπης ακόμη!

zwdia-3-zodia

Ταρώ Ανατολής 10/11 Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

Ο τροχός της τύχης

Νιώθετε να μην έχετε τον πλήρη έλεγχο της ζωής σας τώρα και αυτό σας αγχώνει, όμως πρέπει να γνωρίζετε ότι η μοίρα είναι απρόβλεπτη και ακόμα και όταν σχεδιάζουμε το μέλλον μπορεί να συμβεί κάτι αναπάντεχο. Εμπιστευθείτε το ένστικτό σας και θα καταφέρετε να προχωρήσετε σε ό,τι παρουσιαστεί.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

7 των κυπέλλων

Μην αφιερώνετε υπερβολική ενέργεια σκεπτόμενοι τι μπορεί να φέρει το μέλλον. Σας αρέσει να ονειρεύεστε και να σχεδιάζετε αλλά αν το παρακάνετε ίσως χάσετε κάποιες πολύτιμες ευκαιρίες. Μείνετε σε εγρήγορση σε ό,τι παρουσιάζεται και θα καταφέρετε όσα επιθυμείτε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

δωρεάν-προβλέψεις