Ταρώ Ανατολής 11/01 Τρίτη

taro

Ταρώ Ανατολής 11/01 Τρίτη .

Ταρώ Ανατολής 11/01 Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

Η μεγάλη ιέρεια .

Ανοίξτε το μυαλό σας στις νέες πληροφορίες και ιδέες που πρόκειται να συναντήσετε τώρα, καθώς αποζητάτε να εμβαθύνετε στα μυστικά που κρύβει ο κόσμος της γνώσης. Είτε σας έλκυει η πνευματική είτε η πρακτική γνώση θα καταφέρετε σπουδαία πράγματα μέσα από τη διαδικασία της μάθησης.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

7 των κυπέλλων

Αν αναλύτετε και σκέφτεστε συνεχώς το μέλλον σας, εκμεταλλευτείτε αυτή την τάση για να δημιουργήσετε ένα πλάνο πορείας που θα εφαρμόσετε το επόμενο διάστημα.

Σκεφτείτε που θέλετε να είστε σε ένα χρόνο από τώρα και σχεδιάστε τα κατάλληλα βήματα για να το πετύχετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Ταρώ Ανατολής 11/01 Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

Ο θάνατος

Η ζωή σας πρόκειται να μεταμορφωθεί τώρα, και όλα όσα θυμίζουν τον παλιό σας εαυτό σιγά σιγά θα μετατραπούν σε κάτι καινούργιο. Μην φοβάστε αυτή την ανανέωση, τίποτα στη φύση δεν μπορεί να εξελιχθεί χωρίς να αλλάξει. Εμπιστευθείτε το ενστικτό σας και αποβάλλετε οτιδήποτε είναι πλέον περιττό.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

Η Βασίλισσα των ράβδων

Εκφράστε τις ιδέες και τις προτάσεις σας στους αλλους τώρα και δεν θα χάσετε. Ιδιαίτερα όσον αφορά το εργασιακό σας περιβάλλον, όσα σκέφτεστε πρόκειται να εκτιμηθούν και να επιβραβευθούν εφόσον παρουσιάζουν προοπτική. Έχετε τη δυνατότητα να ξεχωρίσετε γι’ αυτό μην μένετε άλλο στην αφάνεια.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 11-13/01 Ερωτική ανησυχία – Αισθηματική αποκάλυψη

tarw-taro-xartomanteia

Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

Ο άσος των πεντάκτινων

Πρόκειται να λάβετε πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν επαγγελματικά είτε επιχειρηματικά, γι’ αυτό επιδιώξτε να επικοινωνήσετε με τα κατάλληλα άτομα σήμερα. Επίσης θα σας πιστωθούν κάποια χρήματα που περιμένετε εδώ και καιρό.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

Η Βασίλισσα των κυπέλλων

Η Βασίλισσα των κυπέλλων θέλει να δώσετε προτεραιότητα στην χαρά και την αγάπη σήμερα. Ό,τι κι αν συμβαίνει γύρω σας, προσπαθήστε να επικεντρωθείτε μόνο στα όμορφα συναισθήματα και σίγουρα θα βγείτε κερδισμένοι. Είτε θέλετε να φροντίσετε αυτούς που αγαπάτε, είτε νιώθετε πως χρειάζεται να επικεντωθείτε στις προσωπικές σας ανάγκες και να θρέψετε την ψυχή σας με τον ιδανικό τρόπο, σήμερα είναι η ιδανική μέρα για να το κάνετε πράξη.

zwdia-zodia-33Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 11/01 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

Η δικαιοσύνη

Πρόσφατα σας συνέβη κάτι πολύ άδικο και έτσι πέσατε ψυχολογικά αναλογιζόμενοι πως θα μπορούσαν να είναι τα πράγματα, και γιατί έπρεπε να συμβεί σε εσάς. Και αυτό είναι απόλυτα λογικό. Πρόκειται σύντομα να αποδωθεί δικαιοσύνη γι΄αυτό μην αφήνετε αυτή την κατάσταση να σας επηρεάσει άλλο. Ακόμα κι αν τα πράγματα δεν γίνουν όπως θα θέλατε ιδανικά κάτι πολύ καλό σας περιμένει.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

Ο κρεμασμένος

Μπορεί να θέλετε να προχωρήσετε, αλλά η ζωή σας παρουσίαζει ένα ανίκητο εμπόδιο. Αντί να εξαντλείτε τις δυνάμεις σας πολεμώντας το, αποδεχτείτε την ύπαρξή του. Είναι σίγουρα απογοητευτικό, αλλά μερικές φορές το να παραδωθούμε στη μοίρα είναι ο καλύτερος τρόπος να το αντιμετωπίσουμε.

zodia-0988

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

Ο άσος των κυπέλλων

Σήμερα πρόκειται να λάβετε ένα σημαντικό μήνυμα με έναν ασυνήθηστο τρόπο. Θα μπορούσε να έρθει μέσω τη διαίσθησής σας ή μέσω των ονείρων που βλέπετε. Και αν αυτό δεν συμβεί, αφιερώστε χρόνο για να αναπτύξετε την καλλιτεχνική σας έμπνευση και να οδηγηθείτε σε νέες ανακαλύψεις και συνειδητοποιήσεις.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

3 των ράβδων

Η σημερινή μέρα πρόκειται να σας φέρει καλά νέα σχετικά με ένα αγαπημένο σας έργο. Ώρα να προχωρήσετε στο επόμενο στάδιο ανάπτυξης! Αν δεν συμβαίνει τίποτα ενδιαφέρον στη ζωή σας, η περιόδος αυτή είναι ιδανική για να κάνετε πράξη τις φιλοδοξίες σας.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 11-13/01 Ερωτική ανησυχία – Αισθηματική αποκάλυψη

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Ταρώ Ανατολής 11/01 Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

6 των ράβδων

Ώρα να απολαύσετε τους καρπούς των προσπαθειών σας και να λάβετε την αναγνώριση και τον θαυμασμό των γύρω σας. Παλέψατε πολύ για να βρεθείτε εδώ και κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει τις ικανότητές σας. Απλά φροντίστε να παραμείνετε προσγειωμένοι και ρεαλιστές.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

Το άρμα

Ίσως τον τελευταίο καιρό να νιώσατε κολλημένοι στην καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις σας, όμως έχει φτάσει η στιγμή που θα προχωρήσετε στην επόμενη φάση της ζωής σας. Όλα θα γίνουν πολύ φυσικά γιατί οι δυνάμεις της μοίρας δουλεύουν για εσάς τώρα. Και αν νιώθετε πως δεν συμβαίνει κάτι νέο, αναζητήστε οι ίδιοι τις κατάλληλες ευκαιρίες.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera