Ταρώ Ανατολής 11/02 Παρασκευή

taro-13

Ταρώ Ανατολής 11/02 Παρασκευή .

Ταρώ Ανατολής 11/02 Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

4 των κυπέλλων .

Η σημερινή κάρτα μας υπενθυμίζει ότι το να το παρακάνουμε με κάτι, όσο ευχάριστο κι αν μας είναι αυτό, δεν οδηγεί πάντα σε θετικά αποτελέσματα. Βάλτε τα κατάλληλα όρια και μέτρα σε οτιδήποτε υπάρχει στη ζωή σας, για να μην αντιμετωπίσετε τα προβλήματα που θα έρθουν αν αυτό δεν συμβεί.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

Ο τροχός της τύχης

Κάποιες φορές έχουμε τον πλήρη έλεγχο των καταστάσεων στη ζωή μας, και άλλες φορές … όχι τόσο. Σήμερα, ο τροχός της τύχης υποδηλώνει ότι οι δυνάμεις της μοίρας καθοδηγούν την πορεία σας, και όχι εσείς.

Αυτή η απώλεια ελέγχου μπορεί να οδηγήσει τον οποιονδήποτε σε συναισθήματα άγχους και φόβου. Η πρόκλησή σας: έχετε εμπιστοσύνη στην αγνή γενναιοδωρία του σύμπαντος.

Μακροπρόθεσμα, όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο – ακόμη κι αν δεν τον κατανοείτε αυτή τη στιγμή.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Φεβρουάριος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Ταρώ Ανατολής 11/02 Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

6 των ράβδων

Ώρα να απολαύσετε τους καρπούς των προσπαθειών σας και να λάβετε την αναγνώριση και τον θαυμασμό των γύρω σας. Παλέψατε πολύ για να βρεθείτε εδώ και κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει τις ικανότητές σας. Απλά φροντίστε να παραμείνετε προσγειωμένοι και ρεαλιστές.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

7 των κυπέλλων

Μην σπαταλάτε τον πολύτιμο χρόνο σας με την ανησυχία για το τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον. Το μόνο που μπορούν να καταφέρουν οι αρνητικές σκέψεις είναι να σας τρομοκρατήσουν και να σας κάνουν λιγότερο παραγωγικούς. Λάβετε ό,τι έρχεται στη ζωή σας με ψυχραιμία και να είστε σίγουροι οτι θα έρθουν πολύ καλές στιγμές στο άμεσο μέλλον.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία  11-13/02 Πρόταση δέσμευσης – Νέος έρωτας

chartomantia-098

Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

Η εγκράτεια

Μήπως έχετε εξαντλήσει τις αντοχές σας τελευταία; Εάν ναι, σήμερα είναι η ιδανική στιγμή για να κάνετε ένα διάλειμμα και να αναζωογονηθείτε. Κάντε το καλύτερο δυνατό για να βρείτε μια ισορροπία μεταξύ του πνεύματος, του σώματος και των συναισθημάτων σας. Προς το παρόν ούτως ή άλλως, η μετριοπάθεια πρέπει να μπεί στη ζωή σας.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

Ο άσος των κυπέλλων

Σήμερα θα λάβετε ένα πολύ ξεχωριστό μήνυμα, γι’ αυτό επικοινωνήστε με τους γύρω σας όσο το δυνατόν περισσότερο. Διαφορετικά, αν νιώθετε να έχετε κλειστεί στον εαυτό σας, ίσως να πρέπει να ψάξετε μέσα σας τις απαντήσεις που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Φεβρουάριος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 11/02 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

7 των ξιφών

Αισθάνεστε ευάλωτοι; Να είστε βέβαιοι ότι δεν φαντάζεστε πράγματα: υπάρχει σαφής ανάγκη για προσοχή σήμερα. Προχωρήστε λοιπόν και συγκεντρώστε τα όπλα σας για κάθε περίπτωση. Ωστόσο, μην πηγαίνετε πολύ μακριά: να είστε αμυντικοί, όχι επιθετικοί. Διαφορετικά, αυτά τα όπλα θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν εναντίον σας.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

Το άρμα

Σήμερα η ζωή σας πρόκειται να υποστεί μια αλλαγή ταχυτήτων. Η τύχη σας θα αλλάξει μέσα σε μια στιγμή και θα συμβούν γεγονότα που περιμένατε για καιρό. Εξακολουθείτε να νιώθετε μια ανυπόφορη στατικότητα; Πάρτε την πρωτοβουλία για να στρέψετε τις πιθανότητες υπερ σας.

δωρεάν-προβλέψεις

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

H Βασίλισσα των ράβδων

Σήμερα εκμεταλλευτείτε κάθε μικρή ευκαιρία που σας παρουσιάζεται για να δείξετε τις δυνατότητές σας στα επαγγελματικά σας. Τραβήξτε την προσοχή των πελατών και των προϊσταμένων σας και δείξτε τους ότι μπορούν να σας εμπιστευθούν.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

8 των κυπέλλων

Έχετε υπερβολική ενέργεια και ενθουσιασμό; Δεν νιώθετε ολοκλήρωση παρά τα όσα έχετε καταφέρει; Αυτό είναι κατανοητό, και σήμερα, λαχταράτε περισσότερη αυθεντικότητα στη ζωή σας – είτε αυτή σημαίνει πιο ικανοποιητικές σχέσεις, πιο ουσιαστική εργασία, είτε απλά βρείτε έναν δικό σας άνθρωπο που θα σας καταλαβαίνει όπως είστε πραγματικά και όχι με τον τρόπο θα ήθελε εκείνος. Είστε έτοιμοι να προχωρήσετε σε μια πιο ουσιαστική ζωή.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία  11-13/02 Πρόταση δέσμευσης – Νέος έρωτας

xartomanteia

Ταρώ Ανατολής 11/02 Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

Ο άσος των κυπέλλων

Ακούστε την διαίσθησή σας για να βγείτε από οποιοδήποτε αδιέξοδο σας έχει παρουσιαστεί. Είστε σε πολύ καλή φόρμα και έχετε ιδιαίτερη όρεξη για να αφοσιωθείτε στη δουλειά. Για ό,τι κι αν προσπαθήσετε θα πετύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα σύντομα.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

O ιππότης των κυπέλλων

Ένας άντρας που βρίσκεται στη ζωή σας θα σας δώσει την έμπνευση να εργαστείτε πάνω στα δημιουργικά θέματα που σας αφορούν. Χρησιμοποιήστε την θετική ενέργεια και τα όμορφα συναισθήματα που σας μεταδίδει για να προχωρήσετε ξεπερνώντας όλα τα εμπόδια.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Φεβρουάριος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00