Ταρώ Ανατολής 11/03 Παρασκευή

taro-sex

Ταρώ Ανατολής 11/03 Παρασκευή .

Ταρώ Ανατολής 11/03 Παρασκευή Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

2 των ράβδων .

Ώρα να μετατρέψετε μια πολυδουλεμένη ιδέα σε ένα απτό έργο που θα σας αποφέρει πολλά κέρδη και πάνω απ’ όλα θα ικανοποιήσει την ψυχή σας. Εκμεταλλευτείτε κάθε στιγμή και αναζητήστε τα κατάλληλα άτομα που θα μπορέσουν να συνεισφέρουν στην προσπάθειά σας.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

8 των πεντάκτινων

Είστε ιδιαίτερα εργατικοί και προσηλωμένοι στις υποχρεώσεις σας.

Σε αυτή τη φάση της ζωής σας έχετε έντονη παραγωγική ικανότητα και απολαμβάνετε τους καρπούς των προσπαθειών σας.

Αν η εργασία σας δεν ταιρίαζει στον τρόπο ζωής σας, είτε νιώθετε να μην αναγνωρίζεται η προσπάθειά σας, μην φοβάστε να αναζητήσετε κάτι νέο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9

Ταρώ Ανατολής 11/03 Παρασκευή Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

O Βασιλιάς των ράβδων

Ώρα να εκμεταλλευτείτε τα ιδιαίτερα ταλέντα σας για να κάνετε πραγματικότητα τους επαγγελματικούς και προσωπικούς σας στόχους. Δείξτε ενθουσιασμό και μην τα παρατάτε στην πρώτη δυσκολία. Αξίζει να δείξετε σε όλους τι μπορείτε να καταφέρετε αν το θέλησετε πολύ.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

Ο άσσος των ράβδων

Στην ζωή, χρειάζεται άλλοτε να σκεφτόμαστε διεξοδικά την κάθε μας κίνηση και άλλοτε να αναλαμβάνουμε δράση χωρίς δεύτερη σκέψη. Τι είναι αυτό που θα σας φανεί χρήσιμο τώρα; Μια νέα περίοδος δημιουργικότητας ξεκινά. Πρόκειται να βρεθούν στον δρόμο σας νέες ευκαιρίες και θα έχετε την ικανότητα να τις εκμεταλλευτείτε.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Τράπουλα 11-13/03 – Ο καημός μέσα στην καρδιά σας

tarw-taro-xartomanteia

Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

7 των κυπέλλων

Μην σπαταλάτε τον πολύτιμο χρόνο σας με την ανησυχία για το τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον. Το μόνο που μπορούν να καταφέρουν οι αρνητικές σκέψεις είναι να σας τρομοκρατήσουν και να σας κάνουν λιγότερο παραγωγικούς. Λάβετε ό,τι έρχεται στη ζωή σας με ψυχραιμία και να είστε σίγουροι οτι θα έρθουν πολύ καλές στιγμές στο άμεσο μέλλον.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

3 των ράβδων

Μην φοβάστε να κάνετε πράξη τα σχέδια που δουλεύονται μέσα σας εδώ και καιρό, οι άνεμοι είναι ευνοϊκοί για εσάς τώρα. Το τελευταίο διάστημα ήταν δύσκολο και ίσως αυτό να σας έχει προκαλέσει απογοήτευση, όμως να είστε σίγουροι οτι τα καλύτερα έρχονται.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 11/03 Παρασκευή  Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

8 των κυπέλλων

Σας αρέσουν οι αλλαγές και δεν επαναπαύεστε σε τίποτα στη ζωή σας. Σήμερα έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε μια ανανεωμένη προοπτική τόσο στα προσωπικά όσο και στα επαγγελματικά σας. Αναζητήστε νέους ανθρώπους και νέα έργα που θα σας κάνουν να νιώσετε περισσότερο ο εαυτός σας. Ετοιμαστείτε να προχωρήσετε σε μια πιο ουσιαστική ζωή.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

2 των ξιφών

Αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα που χρειάζεται να επιλυθεί στη ζωή σας, πρέπει να γνωρίζετε ότι μπορεί να διορθωθεί – απλά όχι τώρα. Μερικές φορές τα πράγματα χρειάζονται χρόνο για να επανέλθουν, και το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να υπομείνουμε και να δείξουμε κατανόνηση.

taro-zodia-76

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

3 των κυπέλλων

Η σημερινή μέρα θα μείνει χαραγμένη στη μνήμη σας, καθώς πρόκειται να περάσετε χαρούμενες στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Είτε διαλέξετε να μείνετε σπίτι με τους δικούς σας, είτε βρεθείτε με φίλους αφιερωθείτε ολοκληρωτικά σε αυτή την ευχάριστη συνάντηση.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

Ο μάγος

Σήμερα σας δίνεται η ευκαιρία να αναλάβετε τις κατάλληλες πρωτοβουλίες για να μεταμορφώσετε τη ζωή σας. Διεκδικήστε τη θέση σας στον κόσμο! Αξιοποιήστε κάθε μορφή έμπνευσης που έρχεται στο δρόμο σας και κάντε πράξη τα πολυδουλεμένα σχέδιά σας.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Τράπουλα 11-13/03 – Ο καημός μέσα στην καρδιά σας

zodia-0988

Ταρώ Ανατολής 11/03 Παρασκευή Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

Ο τροχός της τύχης

Νιώθετε να μην έχετε τον πλήρη έλεγχο της ζωής σας τώρα και αυτό σας αγχώνει, όμως πρέπει να γνωρίζετε ότι η μοίρα είναι απρόβλεπτη και ακόμα και όταν σχεδιάζουμε το μέλλον μπορεί να συμβεί κάτι αναπάντεχο. Εμπιστευθείτε το ένστικτό σας και θα καταφέρετε να προχωρήσετε σε ό,τι παρουσιαστεί.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

6 των κυπέλλων

Νιώθετε ευτυχισμένοι και πλήρεις αυτή τη στιγμή; Αν όχι, θυμηθείτε ποιά ήταν η πιο ευχάριστη φάση της ζωής σας και δείτε τι μπορείτε να κάνετε ώστε να επαναλάβετε αυτά τα όμορφα συναισθήματα μέσω της δημιουργίας των κατάλληλων συνθηκών. Όμως μην επικεντρώνεστε μόνο στην δουλεία, χρειάζεστε και τις ανθρώπινες σχέσεις που σας γεμίζουν για να ανεβείτε ψυχολογικά.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66