Ταρώ Ανατολής 11/05 Τετάρτη

taro-13

Ταρώ Ανατολής 11/05 Τετάρτη .

Ταρώ Ανατολής 11/05 Τετάρτη Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

7 των κυπέλλων .

Ήρθε η ώρα να περάσετε τις σκέψεις και τα σχέδιά σας από τη θεωρία στην πραγματικότητα. Καταγράψτε όλα τα απαραίτητα βήματα και συλλέξτε όλες τις επαφές και τους πόρους που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε. Φροντίστε να κάνετε ένα πράγμα τη φορά, διαφορετικά οι δυσκολίες που θα αντιμετωπίσετε μπορεί να σας κάνουν να απογοητευτείτε.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

Η δικαιοσύνη

Αν αντιμετωπίσατε μια υπόθεση που σας δυσκόλεψε πολύ τελευταία, πρόκειται να ξεκαθαρίσουν όλα προς όφελός σας και να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Μην αφήνετε κανέναν να σας εκμεταλλεύεται ή να καρπώνεται την δική σας προσπάθεια.

Μπορείτε να υψώσετε το ανάστημά σας απέναντι σε οτιδήποτε, γι’ αυτό μην φοβηθείτε να το κάνετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia

Ταρώ Ανατολής 11/05 Τετάρτη Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

Ο άσος των κυπέλλων

Πρόκειται να λάβετε άφθονη καλλιτεχνική έμπνευση, γι’ αυτό αναζητήστε όλους τους πιθανούς τρόπους για να την εκμεταλλευτείτε κατάλληλα. Ξεκινά μια νέα φάση στη ζωή σας καθώς ανακαλύπτετε τι είναι αυτό που πραγματικά θέλετε από αυτήν.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

4 των ράβδων

Σημερα είναι μια ιδανική μέρα για να αφιερωθείτε στο σπίτι σας και να το διαμορφώσετε όπως σας αρέσει. Φτιάξτε ένα ιδιαίτερο γέυμα και μοιραστείτε το με τους αγαπημένους σας, ή αλλάξτε διακόσμηση στους χώρους που περνάτε τον περισσότερο χρόνο σας για να γίνεται πιο παραγωγικοί.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 11-21/05  – DESTE- Δεύτερο 10ημερο Μάιος 2022

zwdia-66

Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

5 των κυπέλλων

Μην υποκύπτετε στη θλίψη που σας δημιουργούν οι άνθρωποι που δεν ανταποκρίνοται στις προσδοκίες σας. Ίσως να έχετε θέσει πολύ υψηλά στάνταρ τόσο προς τον εαυτό σας όσο και προς τους άλλους. Διαφορετικά αν κάνουν κάτι που σας ενοχλεί συζητήστε το ευθέως μαζί τους και μην αφήνετε απλές υπόνοιες που ίσως να μην αντιλαμβάνονται.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

6 των κυπέλλων

Νιώθετε ευτυχισμένοι και πλήρεις αυτή τη στιγμή; Αν όχι, θυμηθείτε ποιά ήταν η πιο ευχάριστη φάση της ζωής σας και δείτε τι μπορείτε να κάνετε ώστε να επαναλάβετε αυτά τα όμορφα συναισθήματα μέσω της δημιουργίας των κατάλληλων συνθηκών. Όμως μην επικεντρώνεστε μόνο στην δουλεία, χρειάζεστε και τις ανθρώπινες σχέσεις που σας γεμίζουν για να ανεβείτε ψυχολογικά.

zwdia-zodia-33Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 11/05 Τετάρτη Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

9 των πεντάκτινων

Αν έχετε περάσει το τελευταίο διάστημα αφιερωμένοι στα έργα και τις υποχρεώσεις σας, είναι ώρα να κάνετε ένα διάλειμμα που θα σας ανανεώσει. Βρείτε τι είναι αυτό που μπορεί να σας χαλαρώσει και να ξεκουράσει το μυαλό σας από τη συνεχή ανάλυση και γεμίστε τη μέρα σας με αυτό.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

Η Σελήνη

Αν ο ύπνος σας είναι ανήσυχος και τα όνειρα που βλέπετε έντονα και συναισθηματικά φορτισμένα, αυτή είναι μια ένδειξη πως η ψυχή σας χρειάζεται φροντίδα και προσοχή. Τα πράγματα που έχουν συμβεί τελευταία σας έχουν αποδιοργανώσει είτε το συνειδητοποιήσατε, είτε όχι. Είναι ώρα να βοηθήσετε τον εαυτό σας και να ακούσετε τις ανάγκες σας.

δωρεάν-προβλέψεις

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

Η μεγάλη ιέρεια

Σήμερα βάλτε σαν προτεραιότητα την πνευματική σας καλλιέργεια και μην αναβάλλετε άλλο την ανάγκη σας για γνώση. Χρησιμοποιήστε όλα τα μέσα που έχετε στη διάθεση σας, τις πηγές αλλά και τους ανθρώπους με εμπειρία και μόρφωση, για να επιτύχετε την ανάπτυξη που επιθυμείτε.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

Η αυτοκράτειρα

Υπάρχει κάτι που λατρεύετε στη ζωή σας και η ενασχόλησή σας με αυτό έχει γεννήσει ένα έργο για το οποίο είστε περήφανοι. Είναι ώρα να απολαύσετε τους καρπούς των προσπαθειών σας και να χαλαρώσετε πριν προχωρήσετε στα επόμενά σας σχέδια.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 11-21/05  – DESTE- Δεύτερο 10ημερο Μάιος 2022

zodia-zvdia-22

Ταρώ Ανατολής 11/05 Τετάρτη Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

3 των πεντάκτινων

Σε αυτή τη φάση της ζωής σας χρειάζεστε περισσότερο από οτιδήποτε να αξιοποιήσετε τα καλά πράγματα που σας περιβάλλουν. Την οικογένεια, τον έρωτα, τη φιλία, και ό,τι άλλο σας γεμίζει και σας κάνει να νιώθετε ζωντανοί. Είναι ώρα να εκτιμήσετε την όμορφη πλευρά των πραγμάτων.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

Η κρίση

Μην τρομάζετε στη σκέψη μιας δραστικής αλλαγής, γιατί θα έρθουν μεγάλες βελτιώσεις στη ζωή σας αν πάρετε απόφαση να μετατρέψετε τους τομείς που το έχουν ανάγκη. Ό,τι χτίσετε πάνω σε νέα θεμέλια θα μείνει σταθερό και σίγουρο στη ζωή σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος