Ταρώ Ανατολής 11/06 Παρασκευή

tarw-taro

Ταρώ Ανατολής 11/06 Παρασκευή .

Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

Ο τρελός .

Αν το τελευταίο δίαστημα σκέφτεστε πολύ έντονα κάτι το οποίο θέλετε να τολμήσετε, σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα για να το κάνετε. Όμως προσέξτε, δεν πρέπει να πάτε πουθενά απροετοίμαστοι. Υπολογίστε όλες τις απαραίτητες παραμέτρους και δεν μπορεί παρά να πετύχετε.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

7 των κυπέλλων

Ήρθε η ώρα να περάσετε τις σκέψεις και τα σχέδιά σας από τη θεωρία στην πραγματικότητα.

Καταγράψτε όλα τα απαραίτητα βήματα και συλλέξτε όλες τις επαφές και τους πόρους που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε. Φροντίστε να κάνετε ένα πράγμα τη φορά, διαφορετικά οι δυσκολίες που θα αντιμετωπίσετε μπορεί να σας κάνουν να απογοητευτείτε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia

Ταρώ Ανατολής 11/06 Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

Ο Βασιλιάς των ράβδων

Ήρθε η ώρα να θέσετε σε ισχύ τις δυνάμεις του ενθουσιασμού σας. Εξάλλου, χωρίς ενθουσιασμό, είναι δύσκολο να κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα. Αν δεν νιώθετε την απαραίτητη ενέργεια για να κινητοποιηθείτε, αναζητήστε ένα άτομο που μπορεί να σας αναπτερώσει το ηθικό και να σας υποστηρίξει.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

9 των ράβδων

Η έντονη ενασχόλησή σας με τις υποχρεώσεις και τις εργασίες σας, σας έχει εξαντλήσει, γι΄αυτό πριν προχωρήσετε σε οτιδήποτε άλλο, όσο μικρό και αν είναι αυτό, θα πρέπει να δώσετε στον εαυτό σας το κατάλληλο διάστημα για να χαλαρώσει. Και αν οι ευθύνες σας δεν σας αφήνουν τόσο εύκολα, προσπαθήστε να βρείτε έστω και μερικές στιγμές μέσα στην ημέρα για να επαναφορτιστείτε και να επανέλθετε.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 10-20/06 Προβλέψεις 2ο 10ήμερο ΙΟΥΝ’21

zwdia-66

Ταρώ Ανατολής 11/06 Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

3 των πεντάκτινων

Σε αυτή τη φάση της ζωής σας χρειάζεστε περισσότερο από οτιδήποτε να αξιοποιήσετε τα καλά πράγματα που σας περιβάλλουν. Την οικογένεια, τον έρωτα, τη φιλία, και ό,τι άλλο σας γεμίζει και σας κάνει να νιώθετε ζωντανοί. Είναι ώρα να εκτιμήσετε την όμορφη πλευρά των πραγμάτων.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

Η Βασίλισσα των πεντάκτινων

Σε όποιες συνθήκες κι αν ζείτε, σήμερα θα έχετε την ευκαιρία για κάποιες χρήσιμες αλλαγές. Επικεντρωθείτε στον τομέα που πιστεύετε οτι χρειάζεται βελτίωση, είτε πρόκειται για τις σχέσεις σας με τα άτομα που ζούν μαζί σας, είτε για την αναδιαμόρφωση του χώρου σας.

zwdia-zodia-33Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 11/06 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

Ο άσος των ξιφών

Η ενέργεια της σημερινής κάρτας πρόκειται να βοηθήσει αυτούς που αναζητούν απαντήσεις το τελευταίο διάστημα αλλά και εκείνους που θέλουν να ωριμάσουν πνευματικά. Αφιερώστε τον πολύτιμο ελέυθερο χρόνο σας μαθαίνοντας κάτι καινούργιο ή εξασκώντας κάποιο ταλέντο σας και θα βγείτε κερδισμένοι σε όλα τα επίπεδα.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

Ο πύργος

Ίσως στο παρελθόν να βιώσατε μια αποτυχία και αυτό να σας επηρεάζει μέχρι και σήμερα, όμως έχει έρθει η στιγμή να ξεπεράσετε τις άσχημες αναμνήσεις και να οικοδομήσετε και πάλι τα όνειρά σας. Η αρχή θα είναι δύσκολη όμως έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και θα τα καταφέρετε.

tarw-taro-xartomanteia

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

10 των ράβδων

Είστε έτοιμοι να μοιραστείτε με τον κόσμο ένα έργο για το οποίο προσπαθήσατε πολύ και νιώθετε περήφανοι. Όμως οι τελικές λεπτομέρειες ολοκλήρωσής του σας φαίνονται βουνό. Σε αυτό το στάδιο της δημιουργίας είναι εύκολο να τα παρατήσετε κάνοντας πίσω, όμως έτσι θα πάει χαμένη όλη η προσπάθειά σας. Κάντε το διάλειμμα που έχετε ανάγκη και επανέλθετε έτοιμοι για τη νίκη.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

Ο άσος των ράβδων

Ήρθε η ώρα να τολμήσετε κάνοντας πραγματικότητα τα πιο τρελά σας όνειρα. Αν η πορεία κάποιου σας έχει εμπνεύσει να γίνετε καλύτεροι πάρτε παράδειγμα από αυτό το άτομο ή ακόμα καλύτερα ζητήστε τη συμβουλή τους για να κάνετε το ιδανικό ξεκίνημα. Έχετε την τύχη με το μέρος σας.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 10-20/06 Προβλέψεις 2ο 10ήμερο ΙΟΥΝ’21

zodia-astra-tarot

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

5 των ξιφών

Σε περίπτωση που νιώθετε δυσφορία με μια συγκεκριμένη κατάσταση πρέπει να υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος γι’ αυτό. Μείνετε σε εγρήγορση για μια δυσάρεστη τροπή που μπορεί να επέλθει, ωστόσο, προσέξτε να μην ψάχνετε για προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν. Πρώτα παρατηρήστε και έπειτα δράστε.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

3 των ράβδων

Εάν περιμένετε με ανυπομονησία να ακούσετε την αξιολόγηση για ένα έργο στο οποίο έχετε βάλει τα δυνατά σας, η σημερινή μέρα πρόκειται να σας φέρει καλά νέα. Ώρα να προχωρήσετε στο επόμενο στάδιο ανάπτυξης! Και αν δεν συμβαίνει κάτι σημαντικό στη ζωή σας, είναι ώρα να κάνετε πράξη τα σχέδιά σας γιατί έχετε την τύχη με το μέρος σας τώρα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA