Ταρώ Ανατολής 12/01 Τετάρτη

taro-13

Ταρώ Ανατολής 12/01 Τετάρτη .

Ταρώ Ανατολής 12/01 Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

5 των πεντάκτινων .

Ακόμη κι αν τώρα αντιμετωπίζετε κάποια οικονομικά θέματα, και δυσκολεύεσετε να παρέχετε στον εαυτό σας όσα σας είναι επιθυμητά, προσπαθήστε να επικεντρωθείτε στους τομείς της ζωής σας που ευημερούν. Είναι η οικογένεια, η συντροφικότητα, κάποιο ταλέντο σας ή κάτι διαφορετικό; Σε οποιαδήποτε περίπτωση δώστε βάση στα θετικά πράγματα γύρω σας και θα καταφέρετε να ανταπεξέλθετε σε όλα.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

2 των ράβδων

Κάντε τα κατάλληλα βήματα για να πραγματοποιήσετε τα σχέδιά σας. Σήμερα είναι η τέλεια στιγμή για να κάνετε την αρχή σε αυτά που σκέφτεστε εδώ και καιρό.

Προετοιμαστείτε να δουλέψετε σκληρά ώστε αργότερα να μπορέσετε να συλλέξετε τους καρπούς των προσπαθειών σας.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2022 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Ταρώ Ανατολής 12/01 Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

O Βασιλιάς των ράβδων

Ώρα να εκμεταλλευτείτε τα ιδιαίτερα ταλέντα σας για να κάνετε πραγματικότητα τους επαγγελματικούς και προσωπικούς σας στόχους. Δείξτε ενθουσιασμό και μην τα παρατάτε στην πρώτη δυσκολία. Αξίζει να δείξετε σε όλους τι μπορείτε να καταφέρετε αν το θέλησετε πολύ.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

3 των πεντάκτινων

Τι θα μπορούσατε να πετύχετε αν είχατε ανθρώπους να σας βοηθήσουν; Το τρία των πεντάκτινων μας καλεί να γίνουμε ρεάλιστες και φιλόδοξοι. Δημιουργήστε μια λίστα εποικοδομητικών, πραγματοποιήσημων βημάτων που θα σας μεταφέρουν από το σημείο που είστε τώρα έως την τελική φάση. Η δουλειά σας για σήμερα είναι να βρείτε άτομα των οποίων τα ταλέντα θα βοηθήσουν τα όνειρά σας να πάρουν συγκεκριμένη μορφή. Σε τελική ανάλυση, δεν μπορείτε να κάνετε τα πάντα μόνοι σας.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 12-14/01 Το πεπρωμένο του έρωτα

tarw-taro-xartomanteia

Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

8 των πεντάκτινων

Είστε έτοιμοι να δουλέψετε σκληρά και να κάνετε ό,τι περνά από το χέρι σας για να εξελιχθείτε επαγγελματικά. Αν η τωρινή απασχόλησή σας δεν σας ταιριάζει, ή δεν σας παρέχει τη δυνατότητα να φτάσετε εκεί που θέλετε, είναι ώρα να αναζητήσετε κάτι πιο κατάλληλο.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

8 των ράβδων

Αν οι τελευταίες μέρες κυλούν αργά και νιώθετε πως τίποτα δεν ξεχωρίζει τη μια από την άλλη, είναι ώρα να αναλλάβετε δράση. Επικοινωνήστε με τους ανθρώπους με όλους τους δυνατούς τρόπους, είτε βρίσκονται κοντά, είτε μακριά σας, και αρνηθείτε να υποκύψετε στη μονοτονία της αδράνειας.

zwdia-zodia-33Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2022 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 12/01 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

3 των κυπέλλων

Ακόμα κι αν συνέβη κάτι δυσάρεστο τελευταία στη ζωή σας, η σημερινή μέρα έρχεται να σας φέρει όμορφα συναισθήματα και να γιατρέψει τις πληγές του παρελθόντος. Αυτό θα συμβεί είτε με την άφιξη ενός αγαπημένου προσώπου είτε με ένα αναπάντεχο και χαρμόσυνο γεγονός. Μην χάνετε την ελπίδα σας, η ζωή έχει και την όμορφη πλευρά της!

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

4 των ξιφών

Η σημερινή κάρτα σας προειδοποιεί πως χρειάζεστε ένα άμεσο διάλειμμα από την καθημερινότητα για να βρείτε την απαραίτητη ισορροπία ανάμεσα στο μυαλό, το σώμα και την ψυχή σας. Βρείτε τι είναι αυτό που σας εμποδίζει να ζήσετε όπως θέλετε και αποβάλλετέ το από τη ζωή σας.

zodia-0988

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

2 των ξιφών

Σε μια κατάσταση που σας βασανίζει για καιρό, θα χρειαστεί να συμφιλιωθείτε με την ιδέα πως τα πράγματα δεν πρόκειται να αλλάξουν από τη μια στιγμή στην άλλη. Μέσα από το σκοτάδι όμως, μπορεί να γεννηθεί το φώς, γι’ αυτό έχετε πίστη στις δυνάμεις σας και να είστε σίγουροι οτι η ζωή σας θα βρεί και πάλι τον σωστό δρόμο.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

8 των ξιφών

Μήπως αισθάνεστε πως έχετε αδικηθεί τελευταία; Το οκτώ των ξιφών σας καλεί να αποκτήσετε μια νέα οπτική στα όσα σας συμβαίνουν. Ίσως τα γεγονότα να μην είναι τόσο άσχημα όσο τα βλέπετε, προσπαθήστε να αποβάλλετε τα παρορμητικά συναισθήματα και να προσεγγίσετε τη ζωή σας με έναν πιο φιλοσοφημένο τρόπο σκέψης.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 12-14/01 Το πεπρωμένο του έρωτα

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Ταρώ Ανατολής 12/01 Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

Ο άσος των ξιφών

Χρησιμοποιήστε την ενέργεια της σημερινής μέρας για να μάθετε αυτά που επιθυμείτε. Είτε πρόκειται για μια νέα γνώση που θα σας ωριμάσει πνευματικά είτε αφορά την απάντηση που ψάχνετε εδώ και καιρό ο άσος των ξιφών θα σας χαρίσει αυτό που αναζητάτε.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

Ο ιππότης των ράβδων

Τη σημερινή μέρα ο ιππότης των ράβδων σάς προσκαλεί να προχωρήσετε με όποιο νέο εγχείρημα σχεδιάζετε. Μην το σκέφτεστε άλλο, γιατί είναι ώρα να αναλάβετε πρωτοβουλίες. Υπάρχει κάποιο άτομο στο περιβάλλον σας που σας γεμίζει με έμπνευση και θετική ενέργεια; Συναναστραφείτε μαζί του για να δράσετε με επιπλέον αυτοπεποίθηση.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2022 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera