Ταρώ Ανατολής 12/01 Τρίτη

taro-13

Ταρώ Ανατολής 12/01 Τρίτη .

Ταρώ Ανατολής 12/01 Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου):

6 των ράβδων .

Μετά από πολλή δουλειά και προσπάθεια είστε έτοιμοι να απολαύσετε τη νίκη σας! Αυτό που επιθυμείτε τώρα είναι να λάβετε την απαραίτητη αναγνώριση και το σεβασμό από τους γύρω σας. Εάν δεν το αισθάνεστε, βρείτε τρόπους για να εκδηλώσετε τον εσωτερικό σας ηγέτη στον έξω κόσμο. Οι πιθανότητες είναι υπερ σας τώρα!

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

Ο πύργος

Εάν χτίζετε σε ασταθές έδαφος, σήμερα σας δίνει την ευκαιρία να ανοικοδομήσετε ξανά σε σταθερά θεμέλια. Δεν είναι ποτέ διασκεδαστικό να ξεκινάτε από την αρχή, αλλά είναι καλύτερο από το να σταματήσετε τώρα.

Αναζητήστε μια νέα αρχή μετά από ένα οδυνηρό τέλος που μπορεί να σας άφησε απογοητευμένους. Θυμηθείτε, ο μόνος τρόπος να το ξεπεράσετε είναι να ξαναπροσπαθήσετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

δωρεάν-προβλέψεις

Ταρώ Ανατολής 12/01 Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

9 των πεντάκτινων

Η σημερινή κάρτα σας υπενθυμίζει ότι είναι χρέος σας να δίνετε το απαραίτητο διάλειμμα στον εαυτό σας όταν το χρειάζεται, ώστε να απολαμβάνετε τους καρπούς των προσπαθειών σας. Χαρείτε την άνεση του σπιτιού σας ή βγείτε για μια βόλτα στη φύση, και περάστε χρόνο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

10 των ράβδων

«Τόσο κοντά, αλλά ταυτόχρονα και τόσο μακριά!», εκεί νιώθετε πως βρίσκεστε τη σημερινή μέρα σε μια σας προσπάθεια. Τα καλά νέα είναι πως ένα πολύ κουραστικό έργο είναι σχεδόν έτοιμο να βγεί στον έξω κόσμο. Και τα κακά νέα, πως το υπόλοιπο της εργασίας που απομένει σας αγχώνει ιδιαίτερα. Σε αυτό το στάδιο, καθώς είστε τόσο κουρασμένοι, είναι εύκολο να το βάλετε στα πόδια. Ωστόσο, αυτή δεν είναι λύση. Πάρτε το χρόνο που χρειάζεστε και ολοκληρώστε το.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 10-20/01 Deste. Προβλέψεις για 2ο 10ημερο Ιανουαρίου 21

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Ταρώ Ανατολής 12/01 Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

Η εγκράτεια

Μήπως έχετε εξαντλήσει τις αντοχές σας τελευταία; Εάν ναι, σήμερα είναι η ιδανική στιγμή για να κάνετε ένα διάλειμμα και να αναζωογονηθείτε. Κάντε το καλύτερο δυνατό για να βρείτε μια ισορροπία μεταξύ του πνεύματος, του σώματος και των συναισθημάτων σας. Βάλτε στη ζωή σας τη μετριοπάθεια.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

5 των κυπέλλων

Είναι εύκολο να παραπονιέστε όταν νιώθετε οτι οι άλλοι σας έχουν απογοητεύσει. Είτε επειδή δεν φέρονται όπως θα περιμένατε από αυτούς, είτε επειδή δεν καταλαβαίνουν τα συναισθήμτά σας. Η σημερινή σας πρόκληση είναι να εξετάσετε αν το ποτήρι που βρίσκεται μπροστά σας είναι μισογεμάτο ή μισοάδειο. Σε κάθε περίπτωση, χρησιμοποιήστε ό, τι υπάρχει μέσα σε αυτό για να ανακάμψετε από τη θλίψη σας. Αλλάξτε την προοπτική σας και θα νιώσετε και πάλι αισιόδοξοι.

κρυσταλλομαντεία

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 12/01 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

Η Βασίλισσα των πεντάκτινων

Σήμερα θα χρειαστεί να σκεφτείτε πιθανούς τρόπους για να επιτύχετε την αρμονία στο χώρο που ζείτε. Η λύση μπορεί να είναι είτε η αναδιαμόρφωση του χώρου σας, η έμπρακτη φροντίδα των αγαπημένων σας, ή μια μέρα αφιερωμένη στις δικές σας ανάγκες. Ό,τι κι αν σας αντιστοιχεί προγραμματίστε το άμεσα γιατί το έχετε ανάγκη.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

Ο άσος των πεντάκτινων

Η σημερινή κάρτα σας παραδίδει ένα μήνυμα σχετικά με μια χρήσιμη πληροφορία. Αξιοποιήστε τα νέα που θα λάβετε απο τις επικοινωνίες σας για να ωθήσετε την επιχείρηση ή τα επαγγελματικά σας στο επόμενο επίπεδο. Εναλλακτικά, εάν περιμένατε κάποιες καθυστερημένες πληρωμές, θα συμβούν το συντομότερο δυνατόν.

zodia-zvdia-oroskopio-11

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

9 των ξιφών

Κοιμάστε καλά αυτές τις μέρες; Αν το άγχος σας κρατάει ξύπνιους, το εννέα των ξιφών σας ζητά να κάνετε μια βαθύτερη ενδοσκόπηση στα ζητήματα που μαστίζουν την ψυχή σας. Επανακτήστε τον έλεγχο των καταστάσεων χρησιμοποιώντας την ευφυία σας για να ξεπεράσετε τα συναισθήματα που σας επηρεάζουν. Και αν δεν μπορείτε να κάνετε ένα ξεκαθαρό διάλειμμα από τις ανησυχίες που σας δεσμεύουν, ζητήστε βοήθεια για να απελευθερωθείτε – δεν χρειάζεται να το περάσετε όλο μόνοι σας.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

4 των ράβδων

Τι σημαίνει το σπίτι για εσάς; Για κάποιους είναι το μέρος στο οποίο ζούν, ενώ για άλλους είναι εκεί όπου βρίσκονται τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Ό,τι από τα δύο κι αν σας εκφράζει καλύτερα, η σημερινή μέρα θα σας προσφέρει ευκαιρίες για να τοποθετήσετε τις ρίζες σας όπου επιθυμεί η καρδιά σας.

zwdia-tarw-zodia-19

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 10-20/01 Deste. Προβλέψεις για 2ο 10ημερο Ιανουαρίου 21

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

Ο άσος των πεντάκτινων

Πρόκειται να συμβεί ανάπτυξη της υλικής σας ευημερίας με διάφορους τρόπους τη σημερινή μέρα. Οποιοσδήποτε τομέας σας ενδιαφέρει τώρα, από τα επαγγελματικά εως τα περιουσιακά σας στοιχεία, θα πάει καλά, και το έδαφος για την έναρξη οποιουδήποτε σχεδίου θα είναι πρόσφορο.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

3 των κυπέλλων

Ετοιμαστείτε να περάσετε μια μέρα γεμάτη χαρούμενες στιγμές που θα θυμάστε για καιρό! Είτε πρόκειται για μια οικογενειακή επανένωση, μια συνάντηση μεταξύ φίλων ή κάποια ευχάριστα νέα που θα λάβετε, γιορτάστε και πιείτε από το κρασί της χαράς!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia