Ταρώ Ανατολής 12/02 Σάββατο

taro

Ταρώ Ανατολής 12/02 Σάββατο .

Ταρώ Ανατολής 12/02 Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

Ο ερημίτης .

Η σημερινή σας προτεραιότητα είναι να εξετάσετε καλύτερα την κατεύθυνση της πορείας σας. Σε αυτό το θέμα, ο καλύτερος σύμβουλος είναι ο ίδιος μας ο εαυτός, γι’ αυτό μείνετε για λίγο μόνοι και κάντε την απαραίτητη ενδοσκόπηση. Εμπιστευθείτε τη διαίσθησή σας και επιλέξτε να συμφιλιωθείτε με όσα σας φοβίζουν για να καταφέρετε να προχωρήσετε παρακάτω.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

Ο άσος των κυπέλλων

Η εμφάνιση της σημερινής κάρτας σηματοδοτεί την έναρξη ενός νέου κύκλου που περιλαμβάνει δημιουργικό δυναμικό και συναισθηματική ικανοποίηση.

Θα καταφέρετε να υλοποιήσετε τα σχέδια που ετοιμάζετε καιρό, καθώς οι μέρες σας πρόκειται να κυλήσουν με ανανεωμένη έμπνευση.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Ταρώ Ανατολής 12/02 Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

7 των ράβδων

Αν έχετε εντοπίσει πως κάποιο άτομο του περιβάλλοντός σας μπαίνει συνεχώς εμπόδιο στα σχέδια και την εξέλιξή σας, είναι ώρα να το αντιμετωπίσετε. Συζητήστε μαζί του τις ανησυχίες σας, και αν δεν είναι πρόθυμοι να ακούσουν θέστε τα όριά σας.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

6 των ξιφών

Τα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα όσο φαίνονται. Σήμερα, κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά για πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε πέρα από τους τρέχοντες περιορισμούς σας. Υπάρχει μια άποψη που δεν έχετε σκεφτεί; Ή ένα μάθημα ή ένα βιβλίο που μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε νέες δεξιότητες; Εναλλακτικά, μια βόλτα στη φύση μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε κάποια απόσταση από ό, τι σας ενοχλεί.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 12-14/02 – Ο καημός μέσα στην καρδιά σας

δωρεάν-προβλέψεις

Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

Ο ιεροφάντης

Αξιοποιήστε την προσοχή που λαμβάνετε από τους γύρω σας για να πείτε στον κόσμο αυτά που σκέφτεστε καιρό. Είτε πρόκειται για ένα προσωπικό σας ζήτημα είτε για ένα συλλογικό θέμα, τολμήστε να υψώσετε τη φωνή σας και να πείτε αυτό που σκέφτεστε.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

9 των ξιφών

Μήπως τις τελευταίες μέρες νιώθετε έντονο άγχος και ανησυχία; Το εννέα των ξιφών σας παρακινεί να κάνετε μια ψυχική ενδοσκόπηση για να εντοπίσετε τη ρίζα του προβλήματος. Πάρτε τον έλεγχο των συναισθημάτων σας χρησιμοποιώντας τη λογική σας. Αν νιώθετε ότι δεν μπορείτε να τα καταφέρετε μόνοι σας ζητήστε βοήθεια από τους δικούς σας ανθρώπους.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 12/02 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

8 των ράβδων

Αν νιώθετε πως δεν συμβαίνει τίποτα ενδιαφέρον στη ζωή σας τελευταία, αυτό πρόκειται να αλλάξει τώρα. Θα συναντήσετε ενδιαφέροντα άτομα και θα δοκιμάσετε νέα πράγματα που πρόκειται να ζωηρέψουν τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Απλά φροντίστε να είστε ανοιχτοί σε αυτά που πρόκειται να έρθουν και να καλωσορίσετε τις καινούργιες εμπειρίες με προθυμία.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

Ο άσος των κυπέλλων

Πρόκειται να λάβετε άφθονη καλλιτεχνική έμπνευση, γι’ αυτό αναζητήστε όλους τους πιθανούς τρόπους για να την εκμεταλλευτείτε κατάλληλα. Ξεκινά μια νέα φάση στη ζωή σας καθώς ανακαλύπτετε τι είναι αυτό που πραγματικά θέλετε από αυτήν.

xartomanteia

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

9 των ράβδων

Αν το τελευταίο διάστημα εργαστήκατε πολύ σκληρά πάνω σε ένα έργο, και συνέβη κάτι που σας απογοήτευσε, η σημερινή κάρτα τονίζει πως δεν πρέπει να τα παρατάτε. Ακόμα κι αν χρειάστηκε να γυρίσετε λίγο πιο πίσω από εκεί που θα θέλατε να είστε, αξίζει τον κόπο να συνεχίσετε. Δώστε στον εαυτό σας ένα διάλειμμα για να φορτίσετε τις μπαταρίες σας και θα φτάσετε σύντομα εκεί που θέλετε. Η επιτυχία είναι πιο κοντά από ό, τι νομίζετε.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

Ο κόσμος

Μην κρατάτε άλλο κρυφά τα έργα σας τώρα, μοιραστείτε τα με τον κόσμο και δεν θα χάσετε. Με αυτό τον τρόπο θα λάβετε την πολύτιμη βοήθεια και τις συμβουλές εκείνων που γνωρίζουν. Έχετε κάθε λόγο να είστε αισιόδοξοι για όσα πρόκειται να σας φέρει το μέλλον καθώς έχετε δουλέψει πολύ για όσα επιθυμείτε να μπούν στη ζωή σας.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 12-14/02 – Ο καημός μέσα στην καρδιά σας

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ταρώ Ανατολής 12/02 Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

2 των πεντάκτινων

Σας αγχώνει η σκέψη μιας γεμάτης με υποχρεώσεις ημέρας; Ευτυχώς για εσάς, είστε ικανοί να καταφέρετε πολλά πράγματα μαζί τώρα, στα επαγγελματικά και τα προσωπικά σας ζητήματα. Απλά βεβαιωθείτε ότι έχετε τον απαραίτητο χώρο ώστε να βρείτε ισορροπία ανάμεσα στις ευθύνες και τις προσωπικές σας ανάγκες.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

7 των πεντάκτικνων

Είστε έτοιμοι να παρουσιάσετε σε όλους τα θαυμάσια έργα σας. Όμως αυτή η αναμονή πριν να το κάνετε σας αγχώνει ιδιαίτερα. Έχετε πίστη στον εαυτό σας και εκτιμήστε όλα όσα έχετε καταφέρει ως τώρα. Μην κάνετε πίσω γιατί στο τέλος της διαδρομής σα περιμένει μια έκπληξη!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia