Ταρώ Ανατολής 12/05 Πέμπτη

taro-sex

Ταρώ Ανατολής 12/05 Πέμπτη .

Ταρώ Ανατολής 12/05 Πέμπτη Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

Η Βασίλισσα των ράβδων .

Σήμερα η Βασίλισσα των ράβδων θα σας προσφέρει πολλές ευκαιρίες για να δείξετε πόσο έξυπνα μπορείτε να σκεφτείτε, ιδιαίτερα στο χώρο εργασίας σας. Θα καταφέρετε να εντυπωσιάσετε τα σημαντικά άτομα που βρίσκονται στο περιβάλλον σας ώστε να σας βοηθήσουν με την ανάπτυξη των σχεδιών σας τώρα.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

7 των ξιφών

Σήμερα δώστε μεγάλη προσοχή σε άτομα ή καταστάσεις τα οποία σας κάνουν να νιώθετε ευάλωτοι και σας πληγώνουν.

Μην αφήνετε κανέναν να αναιρεί τις προσπάθειες σας ή να παίζει με τα συναισθήματά σας. Οπλιστείτε με υπομονή και επιμονή απέναντι σε ό,τι σας εμποδίζει να προχωρίσετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia

Ταρώ Ανατολής 12/05 Πέμπτη Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

4 των ράβδων

Αν αγαπάτε ιδιαίτερα το σπίτι σας και τα μέλη που μένουν σε αυτό, είναι η κατάλληλή στιγμή για να περάσετε όμορφες στιγμές μαζί τους και να δημιουργήσετε αναμνήσεις. Διαφορετικά, βρεθείτε με φίλους και περάστε καλά γνωρίζοντας νέα μέρη ή οργανώνοντας μια γιορτή.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

Ο Βασιλιάς των ξιφών

Δεν μπορείτε να αποφασίσετε για ένα σημαντικό ζήτημα ζωής; Στον διαρκή αγώνα μεταξύ λογικής και συναισθήματος, ο Βασιλιάς των ξιφών λέει ότι είναι καλύτερο να εμπιστευθείτε τη λογική σας την δεδομένη χρονική στιγμή. Δείτε τα πράγματα από μια πιο σφαιρική άποψη και ρωτήστε να σας πουν την ειλικρινή γνώμη τους τα άτομα που εμπιστεύεστε.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία  12-14/05 Πρόταση γάμου – Νέος έρωτας – Προαγωγή

μελλοντολόγος

Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

9 των πεντάκτινων

Τι νόημα έχει να δουλεύετε τόσο σκληρά και αδιάκοπα αν δεν απολαμβάνετε τους καρπούς των προσπαθειών σας; Σήμερα αφήστε για λίγο στην άκρη την έντονα εργατική σας φύση και προσπαθήστε να χαλαρώσετε και να χαρείτε την ημέρα σας μαζί με αυτούς που αγαπάτε.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

7 των κυπέλλων

Μην σπαταλάτε τον πολύτιμο χρόνο σας με την ανησυχία για το τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον. Το μόνο που μπορούν να καταφέρουν οι αρνητικές σκέψεις είναι να σας τρομοκρατήσουν και να σας κάνουν λιγότερο παραγωγικούς. Λάβετε ό,τι έρχεται στη ζωή σας με ψυχραιμία και να είστε σίγουροι οτι θα έρθουν πολύ καλές στιγμές στο άμεσο μέλλον.

κρυσταλλομαντείαΔιαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 12/05 Πέμπτη Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

O άσος των πεντάκτινων

Εκμεταλλευτείτε τις επαφές σας ώστε να αποκτήσετε τις κατάλληλες πληροφορίες για την επιχείρηση ή τα επαγγελματικά σας. Το να επικοινωνείτε με τους ανθρώπους είναι ένα βασικό βήμα για την εξέλιξή σας, γι’ αυτό επιδιώξτε να γνωρίσετε νέα άτομα και να διευρύνετε τον κύκλο σας. Σύντομα θα έχετε πλούσια κέρδη.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

6 των κυπέλλων

Νιώθετε ευτυχισμένοι και πλήρεις αυτή τη στιγμή; Αν όχι, θυμηθείτε ποιά ήταν η πιο ευχάριστη φάση της ζωής σας και δείτε τι μπορείτε να κάνετε ώστε να επαναλάβετε αυτά τα όμορφα συναισθήματα μέσω της δημιουργίας των κατάλληλων συνθηκών. Όμως μην επικεντρώνεστε μόνο στην δουλεία, χρειάζεστε και τις ανθρώπινες σχέσεις που σας γεμίζουν για να ανεβείτε ψυχολογικά.

astrologia-zwdia-oroskopio-67

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

5 των πεντάκτινων

H σημερινή κάρτα σας καλεί να καταγράψετε όλα τα πολύτιμα πράγματα που υπάρχουν γύρω σας και σας κάνουν να νιώθετε ευγνωμοσύνη. Μην αρκεστείτε στα υλικά αγαθά, οι δικοί σας άνθρωποι και τα συναισθήματα που τρέφετε για αυτούς είναι πολυτιμότερα απ’ οποιοδήποτε απόκτημά σας.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

Ο άσος των ξιφών

Η κατάσταση την οποία σκέφτεστε συνεχόμενα και ίσως ακόμα να σας βασανίζει τον τελευταίο καιρό, χρειάζεται την συμβολή κάποιου εξωτερικού παράγοντα για να ξεκολλήσει από το σημείο που βρίσκεται. Αναζητήστε το άτομο που ξέρετε ότι διαθέτει την ιδιαίτερη γνώση που έχετε ανάγκη για να προχωρήσετε.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία  12-14/05 Πρόταση γάμου – Νέος έρωτας – Προαγωγή

taro-zodia-098

Ταρώ Ανατολής 12/05 Πέμπτη Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

Ο διάβολος

Είστε κάτι παραπάνω από επιρρεπείς προς τα πάθη σας σήμερα, και δεν θέλετε να σκέφτεστε κανόνες και μέτρα. Ενδώστε στις απολαύσεις της ζωής, όμως την επόμενη κι όλας ημέρα φροντίστε να θέσετε ξανά τα σωστά όρια για να αποφύγετε τυχόν δυσάρεστες επιδράσεις.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

2 των ξιφών

Αν μια ανεπιθύμητη κατάσταση έχει μπεί για τα καλα στη ζωή σας σκεφτείτε μήπως έχει έρθει η ώρα να συμφιλιωθείτε με αυτή. Δεν υπάρχει λόγος να το σκέφτεστε συνεχώς και να χαλάτε την ηρεμία και τις όμορφες στιγμές σας. Τα πράγματα θα φτιάξουν με τον καιρό, και αυτή η κακή ανάμνηση θα μείνει στο παρελθόν.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot