Ταρώ Ανατολής 12/06 Σάββατο

taro-tsigganiki-katastrwsi

Ταρώ Ανατολής 12/06 Σάββατο .

Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

Ο τροχός της τύχης .

Νιώθετε να χάνετε τον έλεγχο σήμερα, γιατί η τύχη καθοδηγεί τις εξελίξεις της ζωής σας και όχι εσείς. Αυτή η αλλαγή μπορεί να σας αγχώσει καθώς θέλετε να έχετε πάντα τον τελευταίο λόγο σε όσα συμβαίνουν. Έχετε εμπιστοσύνη στο σύμπαν γιατί σας επιφυλάσσει μια θετική κατάληξη. Όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

9 των πεντάκτινων

Τι νόημα έχει να δουλεύετε τόσο σκληρά και αδιάκοπα αν δεν απολαμβάνετε τους καρπούς των προσπαθειών σας;

Σήμερα αφήστε για λίγο στην άκρη την έντονα εργατική σας φύση και προσπαθήστε να χαλαρώσετε και να χαρείτε την ημέρα σας μαζί με αυτούς που αγαπάτε.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Ταρώ Ανατολής 12/06 Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

Η Βασίλισσα των ράβδων

Είναι ώρα να συγκεντρώσετε όλους τους υποψήφιους στη λίστα σας, στους οποίους πρόκειται να απευθυνθείτε για την πολύτιμη για εσάς βοήθεια. Δείξτε τους οτι μπορείτε να είστε εκεί γι’ αυτούς και αν πρόκειται για άτομα εμπιστοσύνης να είστε σίγουροι ότι θα κάνουν το ίδιο. Μην φοβάστε να βασιστείτε για λίγο στους άλλους, δεν είναι εύκολο να τα κάνουμε όλα μόνοι μας.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

Ο ιππότης των κυπέλλων

Είτε έχετε έντονη καλλιτεχνική έμπνευση, είτε είστε στην αρχή ενός ιδιαίτερου σχεδίου, πρόκειται να βρείτε ιδανικές ευκαιρίες που θα σας επιτρέψουν να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα ταλέντα σας. Εναλλακτικά, ο ιππότης των κυπέλλων μπορεί να συμβολίζει κάποιον που θα μπεί στη ζωή σας αναπάντεχα, τον οποίο όμως περιμένατε καιρό.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 12-14/06 Κλεφτές ματιές στο παρελθόν

xartomanteia

Ταρώ Ανατολής 12/06 Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

10 των πεντάκτινων

Είναι ώρα να κάνετε μια αποτίμηση σε όλα τα καλά πράγματα που υπάρχουν στη ζωή σας και σας δίνουν δύναμη να συνεχίσετε να προσπαθέιτε για αυτά. Είτε πρόκειται για την οικογένειά σας, τους κοντινούς σας φίλους, ή τα προσωπικά σας επιτεύγματα. Αναγνωρίστε αυτά που αποτελούν την κινητήριο δύναμή σας και διαφυλάξτε τα σαν κόρη οφθαλμού.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

3 των ξιφών

Αν νιώθετε συνεχώς απογοητευμένοι και πως κάτι σας φταίει, είναι ώρα να εξετάσετε τις βαθύτερες αιτίες αυτού του ζητήματος. Μήπως επιλέγετε να βλέπετε πάντα τα αρνητικά πράγματα γύρω σας, και ακόμα κι αν συμβαίνει κάτι καλό δεν καταφέρνετε να το αιστανθείτε ουσιαστικά; Προσπαθήστε να αποβάλλετε τον αρνητισμό γιατί δεν μπορεί να σας ωφελήσει πλέον. Θα είναι δύσκολη διαδικασία αλλά αξίζει τον κόπο.

zwdia-zodia-33Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 12/06 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

3 των ράβδων

Σήμερα ο κόσμος πρόκειται να δεί και να θαυμάσει ένα έργο για το οποίο έχετε προσπαθήσει πολύ. Οι άνθρωποι θα θελήσουν να μάθουν πράγματα από εσάς και θα νιώσετε ότι οι κόποι σας επιτέλους ανταμείβονται. Μην σταματάτε να προσπαθείτε γι’ αυτά που αγαπάτε!

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

10 των ξιφών

Αν η ζωή σας έχει εξαντλήσει τελευταία, σήμερα σηματοδοτείται το τέλος μιας δύσκολης κατάστασης. Από εδώ και μπρός τα πράγματα μπορούν να γίνουν καλύτερα. Το θετικό της υπόθεσης είναι το μάθημα που αποκτήσατε μέσα από αυτη την όχι και τόσο ευχάριστη εμπειρία. Πλέον μπορείτε να προχωρήσετε όντας ωριμότεροι και πιο σίγουροι για την στάση σας στη ζωή.

zwdia-3-zodia

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

2 των ράβδων

Ώρα να μετατρέψετε μια πολυδουλεμένη ιδέα σε ένα απτό έργο που θα σας αποφέρει πολλά κέρδη και πάνω απ’ όλα θα ικανοποιήσει την ψυχή σας. Εκμεταλλευτείτε κάθε στιγμή και αναζητήστε τα κατάλληλα άτομα που θα μπορέσουν να συνεισφέρουν στην προσπάθειά σας.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

Ο Βασιλιάς των κυπέλλων

Η σημερινή μέρα σας φέρνει το μήνυμα πως όλες οι προσπάθειες σας πρόκειται να ανταμειφθούν σύντομα, γι’ αυτό μην παρατάτε τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σας. Ίσως κάποιοι άνθρωποι από το περιβάλλον σας να μην πίστεψαν στις δυνατότητες σας. Όμως αντί να αφήσετε την κρίση τους να σας επηρεάσει, αποδείξτε τους ότι έκαναν λάθος.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 12-14/06 Κλεφτές ματιές στο παρελθόν

tarw-taro-xartomanteia

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

2 των πεντάκτινων

Νιώθετε οτι σας περιμένει μια πολύ κουραστική μέρα; Μην ανησυχείτε γιατί πρόκειται να θέσετε τα πάντα υπό έλεγχο. Έχετε την θαυμάσια ικανότητα να διαχειρίζεστε με επιτυχία όλους τους τομείς της ζωής σας, από τα επαγγελματικά εως τα προσωπικά σας. Απλά φροντίστε να ξεκλέψετε λίγο χρόνο από τις υποχρεώσεις για να κάνετε κάτι που σας ευχαριστεί.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

4 των πεντάκτινων

Είναι καλό να έχετε σημαντικά πράγματα στη ζωή σας. Όμως δεν θα πρέπει να κλείνεστε στον εαυτό σας για να τα διαφυλάξετε. Σήμερα θα σας παρουσιαστούν ευκαιρίες για να σκεφτείτε αυτή τη λεπτή αλλά σημαντική διάκριση. Εναλλακτικά, εάν αισθάνεστε έλλειψη σταθερότητας στη ζωή σας σε υλικό επίπεδο, ήρθε η ώρα να σκεφτείτε τρόπους για να κερδίσετε αυτά που σας αξίζουν.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot