Ταρώ Ανατολής 12/08 Πέμπτη

taro-13

Ταρώ Ανατολής 12/08 Πέμπτη .

Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

8 των ράβδων .

Νιώθετε πως η ζωή σας κυλάει αργά, χωρίς να γίνεται κάτι συναρπαστικό. Όμως αυτό πρόκειται να αλλάξει. Θα έρθετε σε επικοινωνία με νέους ανθρώπους από εκεί που δεν το περιμένατε. Και αυτό θα σας βοηθήσει να απελευθερωθείτε από τις αβεβαιότητες που σας απασχολούν. Αν αυτό δεν συμβεί αναλάβετε οι ίδιοι την πρωτοβουλία να διευρύνετε τις επαφές σας με τα άτομα του περιβάλλοντός σας.

zodia-taro-45

 

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

Ο μάγος

Σήμερα σας δίνεται η ευκαιρία να αναλάβετε τις κατάλληλες πρωτοβουλίες για να μεταμορφώσετε τη ζωή σας.

Διεκδικήστε τη θέση σας στον κόσμο! Αξιοποιήστε κάθε μορφή έμπνευσης που έρχεται στο δρόμο σας και κάντε πράξη τα πολυδουλεμένα σχέδιά σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

δωρεάν-προβλέψεις

Ταρώ Ανατολής 12/08 Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

Ο Βασιλιάς των κυπέλλων

Σήμερα βάλτε τα δυνατά σας για να κάνετε πραγματικότητα τα καλλιτεχνικά σας όνειρα. Αξιοποιήστε τα ταλέντα και τις δεξιότητές σας για να αφήσετε το σημάδι σας στον κόσμο ή να εξελιχθείτε επαγγελματικά. Εάν έχετε μια επιχείρηση σήμερα μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους κατάλληλους ανθρώπους για να αυξήσετε την πελατεία σας.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

Η Σελήνη

Αν τελευταία νιώθετε ιδιαίτερα συναισθηματικοί ή βλέπετε περίεργα όνειρα, αυτό αποτελεί σημάδι πως πρέπει να κάνετε ένα διάλειμμα για να φροντίσετε την ψυχή σας. Σε τελική ανάλυση, εάν δεν φροντίσετε οι ίδιοι τον εαυτό σας, ποιος θα το κάνει; Διαφορετικά, δώστε προσοχή στις στιγμές διαίσθησης που σας συμβαίνουν, γιατί ίσως σας βοηθήσουν σε αποφάσεις που θα χρειαστεί να πάρετε αργότερα.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 10-20/08 Προβλέψεις 2ο 10ήμερο ΑΥΓ

xartomanteia

Ταρώ Ανατολής 12/08 Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

6 των κυπέλλων

Φροντίστε να αφιερώσετε τη σημερινή μέρα για να απολαύσετε την ομορφιά και τον έρωτα. Περάστε χρόνο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και έλατε κοντά με αυτούς που έχετε απομακρυνθεί τον τελευταίο καιρό. Χαρείτε τη ζωή!

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

2 των ξιφών

Αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα που χρειάζεται να επιλυθεί στη ζωή σας, πρέπει να γνωρίζετε ότι μπορεί να διορθωθεί – απλά όχι τώρα. Μερικές φορές τα πράγματα χρειάζονται χρόνο για να επανέλθουν, και το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να υπομείνουμε και να δείξουμε κατανόνηση.

zwdia-zodia-33Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 12/08 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

Ο ιεροφάντης

Τη σημερινή μέρα έχετε όλα τα βλέμματα στραμμένα επάνω σας, όμως αντί να κρυφτείτε από ντροπή, εκμεταλλευτείτε αυτή την προσοχή για να πείτε στον κόσμο αυτά που σκέφτεστε. Και αν νιώθετε πως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να το κάνετε, κραστήστε τα χαρτιά σας κρυφά μέχρι να φτάσει η ιδανική στιγμή.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

Ο τροχός της τύχης

Μερικές φορές έχουμε οι ίδιοι τον έλεγχο μιας κατάστασης. Άλλες φορές … όχι τόσο πολύ. Σήμερα, ο τροχός της τύχης υποδηλώνει ότι οι δυνάμεις της τύχης καθοδηγούν τα πράγματα, όχι εσείς. Αυτή η απώλεια ελέγχου μπορεί να οδηγήσει σε συναισθήματα άγχους και φόβου. Η πρόκλησή για εσάς: να έχετε εμπιστοσύνη στη γενναιοδωρία του σύμπαντος. Μακροπρόθεσμα, όλα γίνονται για κάποιο λόγο.

dream

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

Ο άσσος των ράβδων

Έχετε να διαλέξετε ανάμεσα στην δημιουργία ενός στρατηγικού σχεδίου και μιας άμεσης εφαρμογής της δράσης σας. Σημερά ξεκινά μια περίοδος έντονης δημιουργικότητας στη ζωή σας. Το πιθανότερο είναι πως θα εμφανιστούν νέες ευκαιρίες γι’ αυτό να είστε έτοιμοι να τις αξιοποιήσετε σωστά.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

Η εγκράτεια

Αν έχετε εξαντλήσει τις δυνάμεις σας το τελευταίο διάστημα είναι η ιδανική στιγμή να κάνετε ένα διάλειμμα και να αναζωογονηθείτε. Κάντε το καλύτερο δυνατό για να βρείτε ισορροπία μεταξύ του σώματος και του πνεύματός σας και δώστε βαρύτητα στην ψυχική σας ευημερία. Κάντε την μετριοπάθεια φίλη σας.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 10-20/08 Προβλέψεις 2ο 10ήμερο ΑΥΓ

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

Το άρμα

Εάν αισθάνεστε ότι η ζωή σας παραμένει στατική, σήμερα σηματοδοτείται μια σημαντική αλλαγή στα πράγματα. Ετοιμαστείτε να προχωρήσετε στην επόμενη φάση της ζωής σας. Oι μεταβάσεις που θα συμβούν θα είναι ιδιαίτερα ομαλές, σαν να σας τραβούν οι δυνάμεις της μοίρας και της τύχης παρακάτω. Δεν συμβαίνουν οι αλλαγές που θα θέλατε; Αναζητήστε ευκαιρίες για να προωθήσετε τα συμφέροντά σας.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

10 των ξιφών

Η ζωή σας τελευταία σας έχει κάνει να αισθάνεστε κουρασμένοι, αλλά σήμερα σηματοδοτείται το τέλος μιας δύσκολης κατάστασης. Από εδώ και πέρα τα πράγματα μπορούν να γίνουν καλύτερα. Και το σημαντικότερο όλων, δεν θα χρειαστεί να περάσετε ξανά αυτήν την εμπειρία, έχετε ήδη αποκτήσει πολλή σοφία από τους αγώνες σας. Για να βοηθήσετε επιπλέον το κάρμα σας, μοιραστείτε όλα όσα έχετε μάθει με κάποιον, ώστε να αποφύγει να διασχίσει το ίδιο δύσβατο μονοπάτι.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia