Ταρώ Ανατολής 12/11 Παρασκευή

taro-13

Ταρώ Ανατολής 12/11 Παρασκευή .

Ταρώ Ανατολής 12/11 Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

8 των ξιφών .

Αν συνέβη κάτι το οποίο σας έκανε να νιώσετε αδικημένοι, το οκτώ των ξιφών σας καλεί να δείτε τα πράγματα από μια νέα οπτική. Τη σημερινή μέρα, αφιερώστε χρόνο για να εξετάσετε την κατάσταση χωρίς επιπλέον συναισθηματισμούς. Αν αυτά τα έντονα συναισθήματα σας εμποδίζουν να προχωρήσετε με τη ζωή σας, βρείτε τον τρόπο να τα αποβάλλετε.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

2 των ξιφών

Εάν αντιμετωπίζετε μια δύσκολη κατάσταση, η σημερινή μέρα σας προσκαλεί να κάνετε ανακωχή μαζί της.

Ίσως να μην είστε ακόμα σε θέση να το λύσετε αλλά κάνετε ό,τι καλύτερο μπορείτε και αυτό είναι που μετραέι. Ο χρόνος θα γιατρέψει τις πληγές σας και τα πράγματα θα βελτιωθούν.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Νοεμβριος 21 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia

Ταρώ Ανατολής 12/11 Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

9 των πεντάκτινων

Αν έχετε περάσει το τελευταίο διάστημα αφιερωμένοι στα έργα και τις υποχρεώσεις σας, είναι ώρα να κάνετε ένα διάλειμμα που θα σας ανανεώσει. Βρείτε τι είναι αυτό που μπορεί να σας χαλαρώσει και να ξεκουράσει το μυαλό σας από τη συνεχή ανάλυση και γεμίστε τη μέρα σας με αυτό.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

6 των ξιφών

Αν υπάρχει κάτι που σας έχει δημιουργήσει πρόβλημα τις τελευταίες μέρες μην το αγνοείτε άλλο. Φέρτε στην επιφάνεια όλους τους προβληματισμούς και τα συναισθήματά σας αντί να κάνετε πως δεν υπάρχουν. Μόνο έτσι θα καταφέρετε να προχωρήσετε. Πάρτε τον χρόνο σας για να το επεξεργαστείτε και θα τα καταφέρετε.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 11-20/11 Δεύτερο δεκαήμερο Νοεμβρίου 21

tarw-zwdia

Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

6 των κυπέλλων

Νιώθετε ευτυχισμένοι και πλήρεις αυτή τη στιγμή; Αν όχι, θυμηθείτε ποιά ήταν η πιο ευχάριστη φάση της ζωής σας και δείτε τι μπορείτε να κάνετε ώστε να επαναλάβετε αυτά τα όμορφα συναισθήματα μέσω της δημιουργίας των κατάλληλων συνθηκών. Όμως μην επικεντρώνεστε μόνο στην δουλεία, χρειάζεστε και τις ανθρώπινες σχέσεις που σας γεμίζουν για να ανεβείτε ψυχολογικά.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

Ο άσος των κυπέλλων

Ακούστε την διαίσθησή σας για να βγείτε από οποιοδήποτε αδιέξοδο σας έχει παρουσιαστεί. Είστε σε πολύ καλή φόρμα και έχετε ιδιαίτερη όρεξη για να αφοσιωθείτε στη δουλειά. Για ό,τι κι αν προσπαθήσετε θα πετύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα σύντομα.

κρυσταλλομαντείαΔιαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Νοεμβριος 21 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 12/11 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

Ο μάγος

Σήμερα σας δίνεται μια ευκαιρία για να κάνετε τα πράγματα από την αρχή, διορθώνοντας τυχόν λάθη και εφαρμόζοντας την εμπειρία του παρελθόντος. Όμως προσέξτε να μην επικεντρώνεστε τόσο στις λεπτομέρειες και χάνετε την πραγματική ουσία των έργων σας. Μην παίρνετε τη ζωή σας τόσο στα σοβαρά, και κάντε ένα ανάλαφρο διάλειμμα όταν το χρειάζεστε.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

9 των ράβδων

Αν τον τελευταίο καιρό εργαστήκατε αδιάκοπα και νιώθετε τις δυνάμεις σας να σας εγκαταλείπουν, είναι ώρα να κάνετε ένα διάλειμμα που θα σας αναζωογονήσει και θα πάρει μακριά την κούραση. Ακούστε το σώμα σας και μην ξεπερνάτε τα όριά σας. Αντίθετα αν νιώθετε ότι κάθε μέρα που περνά είναι η ίδια με την προηγούμενη, δημιουργήστε ένα πρόγραμμα που θα σας κινητοποιήσει και βάλτε τα δυνατά σας να το τηρήσετε.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

Ο ιππότης των πεντάκτινων

Πώς σας αντιμετωπίζουν στο περιβάλλον της εργασίας σας; Νιώθετε να αναγνωρίζεται όλη σας η σκληρή προσπάθεια; Σας γεμίζει αυτό που κάνετε στο τέλος της ημέρας; Δεν είναι ανάγκη να συμβιβάζεστε αν νιώθετε πως δεν είναι το ιδανικό για εσάς. Αναζητήστε ευκαιρίες για μια εργασία με καλύτερη προοπτική.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

Η εγκράτεια

Αφιερώστε τη σημερινή μέρα στην αναζωογόνησή σας και φορτίστε τις μπαταρίες σας για το διάστημα που έρχεται. Είναι η ιδανική στιγμή για να φέρετε σε ισορροπία το σώμα και την ψυχή σας, ειδικά αν τον τελευταίο καιρό δουλέψατε ασταμάτητα. Το χρειάζεστε!

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 11-20/11 Δεύτερο δεκαήμερο Νοεμβρίου 21

tarw-taro-xartomanteia

Ταρώ Ανατολής 12/11 Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

5 των κυπέλλων

Μην υποκύπτετε στη θλίψη που σας δημιουργούν οι άνθρωποι που δεν ανταποκρίνοται στις προσδοκίες σας. Ίσως να έχετε θέσει πολύ υψηλά στάνταρ τόσο προς τον εαυτό σας όσο και προς τους άλλους. Διαφορετικά αν κάνουν κάτι που σας ενοχλεί συζητήστε το ευθέως μαζί τους και μην αφήνετε απλές υπόνοιες που ίσως να μην αντιλαμβάνονται.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

2 των κυπέλλων

Είναι μια υπέροχη στιγμή για να νιώσετε την συντροφικότητα είτε αυτή προέρχεται από έναν ερωτικό δεσμό, είτε από έναν πολύ καλό σας φίλο. Περάστε χρόνο μαζί και αφήστε για λίγο στην άκρη τα προβλήματα και τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας.

Και αν βρίσκεστε σε μια μακροχρόνια σχέση κάντε μια έκπληξη στο άλλο σας μισό για να ανανεωθείτε.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Νοεμβριος 21 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot