Ταρώ Ανατολής 12/12 Κυριακή

taro

Ταρώ Ανατολής 12/12 Κυριακή .

Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

Ο ιππότης των ξιφών .

Τη σημερινή μέρα αναρωτηθείτε τι είναι αυτό που σας εμποδίζει στο να εξελιχθείτε και να πραγματοποιήσετε τα σχέδιά σας. Μόλις το εντοπίσετε, είτε πρόκειται για έναν ή για περισσότερους παράγοντες, βάλτε στόχο να το καταπολεμήσετε. Όσο καιρό κι αν χρειαστείτε τελικά, θα αξίζει τον κόπο.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

Ο άσος των ράβδων

Οι νέες ιδέες είναι συναρπαστικές και έχετε πολλές από αυτές τώρα. Ωστόσο, μην παρασύρεστε από τη ζωηρή σας φαντασία χωρίς να δίνετε στις σκέψεις σας μια δόση ρεαλισμού.

Εναλλακτικά, κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά για μηνύματα από ένα νεαρό άτομο που μπορεί να κρύβει πολύ πάθος.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

Ταρώ Ανατολής 12/12 Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

Η δικαιοσύνη

Υπάρχει μια μακροπρόθεσμη κατάσταση που σας ταλανίζει; Θα ανακουφιστείτε όταν μάθετε ότι από δω και στο εξής θα αρχίσετε να ξεπερνάτε τα αρνητικά πράγματα. Όταν συμβεί αυτό, χρησιμοποιήστε το μυαλό σας και φέρτε τις καταστάσεις με το μέρος σας. Αν έχετε αδικηθεί, είναι ώρα να πάρετε αυτό που σας αξίζει.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

O άσος των πεντάκτινων

Εκμεταλλευτείτε τις επαφές σας ώστε να αποκτήσετε τις κατάλληλες πληροφορίες για την επιχείρηση ή τα επαγγελματικά σας. Το να επικοινωνείτε με τους ανθρώπους είναι ένα βασικό βήμα για την εξέλιξή σας, γι’ αυτό επιδιώξτε να γνωρίσετε νέα άτομα και να διευρύνετε τον κύκλο σας. Σύντομα θα έχετε κέρδη να εξαργυρώσετε.

Διαβαστε επισης :  Τράπουλα Sfigga της Αιγύπτου – Το παρελθόν θα ξανασυστηθεί

tarw-taro-xartomanteia

Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

Ο ιεροφάντης

Αξιοποιήστε την προσοχή που λαμβάνετε από τους γύρω σας για να πείτε στον κόσμο αυτά που σκέφτεστε καιρό. Είτε πρόκειται για ένα προσωπικό σας ζήτημα είτε για ένα συλλογικό θέμα, τολμήστε να υψώσετε τη φωνή σας και να βρείτε το δίκιο σας.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

Ο άσος των πεντάκτινων

Πρόκειται να αποκτήσετε την πολυπόθητη υλική ευημερία που περιμένατε εδώ και καιρό. Είτε σκεφτόσασταν να ξεκινήσετε μια επιχείρηση, ή να κάνετε μια σημαντική αγορά, είναι η ιδανική στιγμή για να ξεκινήσετε. Μην αφήνετε την τύχη σας ανεκμεταλλευτη.

zwdia-zodia-33Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 12/12 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

Η κρίση

Ίσως οι αλλαγές να σας τρομάζουν, αλλά αυτές που θα έρθουν τώρα στη ζωή σας πρόκειται να είναι για καλό. Μόνο έτσι θα μπορέσετε να εξελιχθείτε και να διευρύνετε τους ορίζοντές σας. Σήμερα, κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά για κάποιες απρόσμενες ειδήσεις που μπορεί να σας οδηγήσουν σε μεγάλες αποφάσεις.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

Η Βασίλισσα των ξιφών

Αυτό που χρειάζεται να κάνετε για να βγείτε από μια δυσάρεστη κατάσταση, είναι να αποσυρθείτε από τον εξωτερικό κόσμο και να δείτε μέσα σας. Χρησιμοποιήστε την εμπειρία του παρελθόντος για να βρείτε μια νέα αντιμετώπιση στις τωρινές συνθήκες. Η ηρεμία θα επιτρέψει και πάλι στη ζωή σας.

dream

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

5 των κυπέλλων

Είναι εύκολο να παραπονιέστε όταν οι άλλοι σας έχουν απογοητεύσει: «Γιατί δεν είναι τόσο υπεύθυνοι ή τόσο στοργικοί όσο εγώ; Δεν καταλαβαίνουν πώς με δυσαρεστούν; ” Μην υποκύπτεπτε στην θλίψη και κλείνεστε στον εαυτό σας. Αν συμβαίνει κάτι που σας δυσαρεστεί συζητήστε το με τον άμεσα ενδιαφερόμενο. Όλα θα λυθούν αν δώσετε τον απαραίτητο χρόνο και δείξετε κατανόηση.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

Ο Βασιλιάς των κυπέλλων

Όταν ο Βασιλιάς των κυπέλλων κάνει την εμφάνισή του, είναι γίατί θέλει να μας πεί να κάνουμε πραγματικότητα τα καλλιτεχνικά μας όνειρα. Τι είναι αυτό που επιθυμείτε βαθιά; Αν υπάρχει μια ιδανική στιγμή για να συνδυάσετε την έμπνευσή σας με την επιχειρηματικότητα, αυτή είναι σήμερα. Εναλλακτικά, ο Βασιλιάς των κυπέλλων μπορεί να συμβολίσει κάποιον που αντιπροσωπεύει την ιδανική ισορροπία καλλιτεχνικής ακεραιότητας και κοσμικής επιρροής. Εάν γνωρίζετε ένα τέτοιο άτομο είναι ώρα να εμπνευστείτε από αυτό.

Διαβαστε επισης :  Τράπουλα Sfigga της Αιγύπτου – Το παρελθόν θα ξανασυστηθεί

xartomanteia

Ταρώ Ανατολής 12/12 Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

6 των ξιφών

Αν αντιμετωπίζετε μια άσχημη κατάσταση προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα από μια νέα οπτική και να ζητήσετε τη γνώμη κάποιου που βρίσκεται έξω από αυτό. Ίσως μεγεθύνετε κάποια πράγματα και επιβαρύνετε τον εαυτό σας ψυχολογικά. Προσπαθήστε να κάνετε πράγματα με τα οποία θα ξεχαστείτε και έπειτα επιστρέψτε ανανεωμένοι.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

Η αυτοκράτειρα

Έχετε ένα πάθος, φυσικό ή μεταφορικό, και ένα έργο σχετικό με αυτό επωάζεται υπό την καθοδήγησή σας για ένα εύλογο χρονικό διάστημα. Έτσι λοιπόν αυτό το έργο, είναι τώρα έτοιμο να βγει στον κόσμο. Μην διστάσετε να δείξετε σε όλους το ταλέντο σας σε αυτό που αγαπάτε. Να είστε σίγουροι πως οι άνθρωποι θα το εκτιμήσουν.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot