Ταρώ Ανατολής 12-13/09 Σαββατοκύριακο

tarot-m

Ταρώ Ανατολής 12-13/09 Σαββατοκύριακο .

Ταρώ Ανατολής 12-13/09 ζώδια κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

κάρτα ταρώ: 5 των κυπέλλων, ανάποδα

Θα περάσετε όμορφα αυτό το σαββ/κο με το ταίρι σας. Θα είστε αρκετά παιχνιδιάρηδες και θα θελήσετε ν’ αναπληρώσετε κάτι….γιατί θα νιώθετε ενοχές γι’ αυτό.Χαίρεται το ταίρι σας που προσπαθείτε πιο σκληρά….και καλωσορίζει την καινούργια σας συμπεριφορά. Καταφέρατε να επικοινωνήσετε με τον σύντροφό σας σε κάποιο σημείο και αυτό απέδωσε. Καταλάβατε επιτέλους, πως η ειλικρίνεια… ήταν πραγματικά η καλύτερη πολιτική .

zodia-taro-45

ζώδια ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

κάρτα ταρώ: 5 των πεντάκτινων, ανάποδα

Αν δουλέψατε πολύ όλη την περασμένη εβδομάδα, θα δείτε τα αποτελέσματα αυτό το διήμερο. Αυτό που θα ζήσετε, είναι η ικανοποίηση για την ολοκλήρωση ενός έργου που είχατε δουλέψει πολύ σκληρά γι’ αυτό.

Αυτή η κάρτα σχετίζεται τόσο με την εργασία, όσο και με τα ερωτικά. Και σας ειδοποιεί πως θα περάσετε πολύ καλά, με το ταίρι σας.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia

Ταρώ Ανατολής 12-13/09 ζώδια δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

κάρτα ταρώ : 10 των ξιφών, ανάποδα

Είναι μια προειδοποιητική κάρτα Δίδυμοι, για να “φορέσετε μάσκα.” Αν υπήρχε ποτέ μια κάρτα που να λέει: “Γεια σας, απλώς αποφύγατε τα χειρότερα επειδή απλά κάνατε κάτι ηλίθιο και ξεφύγατε από αυτό”, είναι το 10 των ξιφών, ανάποδα.

Αυτή η κάρτα αντιπροσωπεύει ασθένειες και άσχημα όνειρα. Αν είναι ανάποδα, σημαίνει πως αποφύγατε το κακό. Κάντε μια χάρη στον εαυτό σας και μην αφήσετε να συμβεί ξανά.

ζώδια καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

κάρτα ταρώ : 4 των κυπέλλων, ανάποδα

Η ερωτική σας ζωή θα φανεί σαν μια πραγματική ιστορία αγάπης αυτό το διήμερο.. Θα είναι ένα σαββ/κο γεμάτο έρωτα.

Έχετε πολλά ακόμη να μάθετε για το ταίρι σας. Αυτή η κάρτα λέει ότι το μονοπάτι είναι ξεκάθαρο…και αν σέβεστε και αγαπάτε ο ένας τον άλλον γι’ αυτό που είναι….τότε έχετε βρει το σωστό άτομο. Θα περάσετε όμορφες στιγμές με τον εραστή σας, αυτό το διήμερο.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 10-20/09 Προβλέψεις 2ο Δεκαήμερο Σεπτεμβρίου 20

zodia-astra-tarot

Ταρώ Ανατολής 12-13/09 ζώδια λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

κάρτα ταρώ: ακόλουθος των πεντάκτινων

Αυτό το σαββ/κο θα επικεντρωθείτε σε κάτι που θέλετε να αγοράσετε. Θα πάρετε όμως τη φτηνότερη έκδοση…που θα καταλήξει στα σκουπίδια.

Με άλλα λόγια, αυτό το διήμερο αναφέρεται σε λίγα μετρητά, μικρές αλλαγές, φθηνές αγορές και τίποτα, ιδιαίτερα πολύτιμο.

ζώδια παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

κάρτα ταρώ : 3 των ξιφών

Πολλές φορές τα τρία άτομα είναι πολλά. Κι αυτό το σαββ/κο θα μάθετε τι σημαίνει από κοντά και προσωπικά.

Εδώ αναφέρεται σε μια ανεπιθύμητη γνώμη, που δημιουργεί προβλήματα. Θα γρατσουνιστεί το «εγώ» σας, κι ενώ θ’ αντιδράσετε σαν να μην σας ενδιαφέρει, κατά βάθος θα είστε πολύ επιφυλακτική αυτό το διήμερο με όλους και με όλα.

Αυτό το σαββ/κο κάποιος θα πει κάτι για εσάς…. και θα μετανιώσει την ώρα και τη στιγμή που γεννήθηκε!

μελλοντολόγος

Ταρώ Ανατολής 12-13/09 ζώδια ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

κάρτα ταρώ : 6 των κυπέλλων, ανάποδα

Μπορεί να είστε μουτρωμένη με τον αγαπημένος σας Ζυγέ, αλλά αυτή η διάθεση, αφορά το ότι είστε κακομαθημένη. Σας αρέσει να φαίνεστε λυπημένη και κακοδιάθετη…και το κάνετε για να τραβήξετε την προσοχή.

Είναι αρκετά ενδιαφέρον όμως το γεγονός, πως θα λάβετε την προσοχή που θέλετε, από το άτομο που σας ενδιαφέρει…. οπότε όλα θα πάνε καλά αυτό το διήμερο. Συνεχίστε τα πείσματα…γιατί φαίνεται πως δουλεύουν μια χαρά για εσάς!

ζώδια σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

κάρτα ταρώ : 9 των ράβδων, ανάποδα

Ο έρωτας, δε θα είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σας, αυτό το σαββ/κο, γιατί θα ασχοληθείτε με τη δουλειά σας.

Πρόκειται να επικεντρωθείτε στην ολοκλήρωση ενός έργου που έχετε αναλάβει πριν το παρουσιάσετε. Αφορά την καριέρα σας…και θέλετε να δείξετε την δέουσα επιμέλεια.

Η ακεραιότητα, είναι η λειτουργική λέξη εδώ…. και για να δείξετε ότι το έχετε, θα παρουσιάζετε τις ιδέες σας με τάξη. Αυτό θα δουλέψετε όλο το διήμερο!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

ζώδια τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

κάρτα ταρώ : άσσος των πεντάκτινων

Τοξότη παίρνετε σπίτι το βραβείο για το σαββ/κο και θα νιώσετε ευγνωμοσύνη που είστε ο αποδέκτης όλης αυτής της καλοτυχίας.

Αυτή η κάρτα σημαίνει ουσιαστικά αποτελέσματα στα οικονομικά σας….οπότε ή θα είναι η υπέροχη αποπληρωμή για τη δουλειά που έχετε κάνει ή κάποια αδρή ανταμοιβή. Ό,τι από τα δύο κι αν είναι…. εσείς θα είστε έτοιμη.

Λοιπόν, πείτε «Ευχαριστώ» και προχωρήστε. Το διήμερο όπως καταλαβαίνετε θα είναι υπέροχο!

ζώδια αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

κάρτα ταρώ : 9 των πεντάκτινων

Αν υπάρχει κάποιος που είναι πάντα καλά οργανωμένος, αυτός είστε εσείς Αιγόκερε. Και για άλλη μια φορά, αυτό το διήμερο, θα σας δώσει την ικανοποίηση να ξέρετε ότι έχετε εργαστεί σκληρά, για έναν καλό λόγο.

Θα κερδίσετε για τη σκληρή δουλειά σας, καθώς θα πληρωθείτε αδρά. Είναι ένα καλό διήμερο, για να τακτοποιήσετε τα πράγματα στο σπίτι σας. Η ερωτική σας ζωή θα κυλήσει ομαλά…. αλλά στο χώρο εργασίας τα πράγματα θα είναι πραγματικά θετικά και ελπιδοφόρα.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 10-20/09 Προβλέψεις 2ο Δεκαήμερο Σεπτεμβρίου 20

tarw-taro-xartomanteia

ζώδια υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

κάρτα ταρώ : 8 των ξιφών, ανάποδα

Υδροχόε, κανένας δεν χτυπάει τα χέρια του από χαρά όταν του πέφτει αυτή η κάρτα. Αλλά υπάρχει πάντα μια προοπτική ελπίδας στα χαρτιά. Απλά πρέπει να τη δείτε. Κι αυτή είναι η γεύση αυτού του σαββ/κου για εσάς.

Πρόκειται να βρείτε ένα τρόπο για να φτιάξετε το χάος που έχετε δημιουργήσει και ίσως ακόμη ν’ ασχοληθείτε με κάτι, που πιστεύετε ότι κλονίζει την πίστη σας.

Είναι ένα διήμερο πνευματικής αναταραχής και συναισθηματικής αδυναμίας! Αλλά επειδή η κάρτα είναι ανάποδα, τονίζει πως υπάρχει ελπίδα και πως θα καταφέρετε να βρείτε την αυτοκυριαρχία σας.

ζώδια ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

κάρτα ταρώ : βασιλιάς των κυπέλλων

Θα είναι ένα καλό διήμερο για εσάς Ιχθύες.

Είστε ο βασιλιάς. Φυσικά δεν σχετίζεται με το φύλο, αλλά εξοπλίζει αυτόν που φοράει το στέμμα με μια αίσθηση αξιοπρέπειας! Και σ’ αυτήν την περίπτωση, αφορά τον έρωτα.

Ο βασιλιάς των κυπέλλων σημαίνει ότι αγαπάτε…δεν είστε μόνη. Αυτή η κάρτα είναι μια κάρτα καλωσορίσματος, και σας διεγείρει να δώσετε και να λάβετε ελεύθερα, πολλή αγάπη.

Όλα θα είναι καλά στον κόσμο σας, Ιχθύες, αυτό το σαββ/κο.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia