Ταρώ Ανατολής 13/01 Πέμπτη

taro-13

Ταρώ Ανατολής 13/01 Πέμπτη .

Ταρώ Ανατολής 13/01 Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

Το άρμα .

Τη σημερινή μέρα είστε έτοιμοι να προωθήσετε τα συμφέροντά σας και να περάσετε στο επόμενο βήμα της εξέλιξής σας. Όλες οι αλλαγές θα γίνουν πολύ ομαλά και φυσικά, καθώς έχετε την τύχη με το μέρος σας και η μοίρα σας οδηγεί στο σωστό μονοπάτι.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

Οι εραστές

Αφιερώστε αυτή την φάση της ζωής σας για να δείτε τα καλά πράγματα που υπάρχουν γύρω σας. Έχετε επικεντρωθεί για αρκετό καιρό στα άσχημα, όμως αυτό δεν σας βοηθάει να έρθετε σε αρμονία.

Βρείτε την αγάπη και την ομορφιά στα πιο μικρά πράγματα που συμβαίνουν γύρω σας και θα νιώσετε τη γαλήνη που αναζητάτε.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2022 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Ταρώ Ανατολής 13/01 Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

4 των ξιφών

Σε κάποιες περιπτώσεις είναι καλό να προχωράμε παρά τα σημάδια που μας παρακινούν να κάνουμε το αντίθετο, ενώ άλλες φορές χρειάζεται να ακούμε αυτά τα σημάδια και να κάνουμε ένα διάλειμμα. Η εμφάνιση της σημερινής κάρτας υποδηλώνει πρέπει να εφαρμόσετε τη δεύτερη επιλογή. Αυτή τη στιγμή, είναι επιτακτική ανάγκη να σταματήσετε τη δράση σας και να γιατρευτείτε από ό, τι έχει βλάψει το σώμα και την ψυχή σας.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

9 των ράβδων

Η έντονη ενασχόλησή σας με τις υποχρεώσεις και τις εργασίες σας, σας έχει εξαντλήσει, γι΄αυτό πριν προχωρήσετε σε οτιδήποτε άλλο, όσο μικρό και αν είναι αυτό, θα πρέπει να δώσετε στον εαυτό σας το κατάλληλο διάστημα για να χαλαρώσει. Και αν οι ευθύνες σας δεν σας αφήνουν τόσο εύκολα, προσπαθήστε να βρείτε έστω και μερικές στιγμές μέσα στην ημέρα για να επαναφορτιστείτε και να επανέλθετε.

Διαβαστε επισης : Η Μάντισσα Carmen προβλέπει για σχέσεις και χωρισμούς

tarw-taro-xartomanteia

Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

10 των ξιφών

Αν η ζωή σας έχει εξαντλήσει τελευταία, σήμερα σηματοδοτείται το τέλος μιας δύσκολης κατάστασης. Από εδώ και μπρός τα πράγματα μπορούν να γίνουν καλύτερα. Το θετικό της υπόθεσης είναι το μάθημα που αποκτήσατε μέσα από αυτη την όχι και τόσο ευχάριστη εμπειρία. Πλέον μπορείτε να προχωρήσετε όντας ωριμότεροι και πιο σίγουροι για την στάση σας στη ζωή.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

Ο άσος των κυπέλλων

Ακούστε την διαίσθησή σας για να βγείτε από οποιοδήποτε αδιέξοδο σας έχει παρουσιαστεί. Είστε σε πολύ καλή φόρμα και έχετε ιδιαίτερη όρεξη για να αφοσιωθείτε στη δουλειά. Για ό,τι κι αν προσπαθήσετε θα πετύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα σύντομα.

zwdia-zodia-33Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2022 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 13/01 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

Η αυτοκράτειρα

Με ό,τι κι αν ασχολείστε, η παρουσία της αυτοκράτειρας υποδηλώνει ότι υπάρχει κάτι στη ζωή σας που σας δίνει χαρά. Μπορεί να είναι κάτι φυσικό ή μεταφορικό. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, αυτό το έργο στο οποίο έχετε αφιερωθεί με τόσο πάθος τώρα είναι έτοιμο να βγεί στον έξω κόσμο.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

7 των ξιφών

Αν αισθάνεστε ότι το τελευταίο διάστημα έχετε συνεχώς έναν λόγο για να παραπονίεστε, ή ότι όλα σας φαίνονται αρνητικά και απαισιόδοξα, βάλτε τα δυνατά σας για να το σταματήσετε. Δεν είναι εύκολο να βλέπουμε την θετική πλευρά όταν νιώθουμε πως όλα γύρω μας πηγαίνουν στραβά, όμως θα βγείτε πραγματικά κερδισμένοι αν έστω προσπαθήσετε. Περάστε ξέγνοιαστο χρόνο με κάποιον που αγαπάτε και όλα θα γίνουν πιο όμορφα.

dream

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

8 των ράβδων

Ίσως νιώσατε πως η ρουτίνα της καθημερινότητάς σας έχει αρχίσει να σας κουράζει και να σας ρίχνει ψυχολογικά. Η απάντηση σε αυτό το πρόβλημα θα είναι η επικοινωνία σας με άτομα, καινούργια η γνώριμα, με τα οποία θα ανταλλάξετε ιδέες και συναισθήματα και θα ανανεώσουν την ψυχολογία σας. Αν το τηλέφωνό σας δεν χτυπά όσο θα θέλατε, κάντε εσείς το πρώτο βήμα και κανονίστε μια συνάντηση.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

5 των κυπέλλων

Είναι εύκολο να παραπονιέστε όταν οι άλλοι σας έχουν απογοητεύσει: «Γιατί δεν είναι τόσο υπεύθυνοι ή τόσο στοργικοί όσο εγώ; Δεν καταλαβαίνουν πώς με δυσαρεστούν; ” Μην υποκύπτεπτε στην θλίψη και κλείνεστε στον εαυτό σας. Αν συμβαίνει κάτι που σας δυσαρεστεί συζητήστε το με τον άμεσα ενδιαφερόμενο. Όλα θα λυθούν αν δώσετε τον απαραίτητο χρόνο και δείξετε κατανόηση.

Διαβαστε επισης : Η Μάντισσα Carmen προβλέπει για σχέσεις και χωρισμούς

xartomanteia

Ταρώ Ανατολής 13/01 Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

Ο ιππότης των ξιφών

Αν υπάρχει κάτι που έχει μπεί εμπόδιο στο δρόμο σας αυτές τις μέρες, χρησιμοποιήστε την ενέργεια της σημερινής κάρτας για να το ξεπεράσετε. Είτε πρόκειται για ένα άτομο, είτε για ένα αναπάντεχο συμβάν, πρέπει να ξέρετε πως τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα και όλα μπορούν να ανατραπούν. Η αλλαγή είναι στο χέρι σας.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

4 των κυπέλλων

Η σημερινή κάρτα μας υπενθυμίζει ότι το να το παρακάνουμε με κάτι, όσο ευχάριστο κι αν μας είναι αυτό, δεν οδηγεί πάντα σε θετικά αποτελέσματα. Βάλτε τα κατάλληλα όρια και μέτρα σε οτιδήποτε υπάρχει στη ζωή σας, για να μην αντιμετωπίσετε τα προβλήματα που θα έρθουν αν αυτό δεν συμβεί.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2022 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera