Ταρώ Ανατολής 13/01 Τετάρτη

taro-13

Ταρώ Ανατολής 13/01 Τετάρτη .

Ταρώ Ανατολής 13/01 Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

4 των ξιφών .

Η εμφάνιση της σημερινής κάρτας υποδεικνύει ότι υπάρχει σημαντικός λόγος για να κάνετε ένα απαραίτητο διάλειμμα από την καθημερινότητα. Το σώμα, το πνεύμα και η ψυχή σας χρειάζονται λίγο χρόνο για να έρθουν και πάλι σε ισορροπία. Έπειτα θα είστε έτοιμοι να ανταπεξέλθετε σε ό,τι φέρει η ζωή.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

3 των ξιφών

Είναι ώρα να μεταμορφώστε τη θλίψη σας σε κατανόηση.

Αν υπάρχει κάτι που σας ενοχλεί, θα πρέπει να διακρίνετε αν πρόκειται πράγματι για κάτι σημαντικό, ή μήπως εσείς το έχετε μεγεθύνει καθώς είστε πληγωμένοι από εμπειρίες του παρελθόντος.

Για ό,τι κι αν πρόκειται να θυμάστε πως είναι άσκοπο να στενοχωριέστε για πράγματα που δεν μπορείτε να αλλάξετε.

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2021 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia

Ταρώ Ανατολής 13/01 Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

Η Βασίλισσα των ράβδων

Σήμερα η βασίλισσα των ράβδων θα σας προσφέρει άφθονες ευκαιρίες για να δείξετε πόσο έξυπνοι είστε, και ιδιαίτερα στο χώρο εργασίας σας. Ώρα να εκπλήξετε τα αφεντικά και τους συνεργάτες σας! Κάντε ό, τι μπορείτε για να κερδίσετε την υποστήριξή τους για τους μακροπρόθεσμους στόχους σας. Το μόνο σίγουρο είναι, πως τα μεγάλα σχέδια απαιτούν μια μεγάλη ομάδα βοηθών.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

Η Βασίλισσα των κυπέλλων

Η βασίλισσα των κυπέλλων έρχεται να σας ενημερώσει ότι είναι η ιδανική στιγμή για να αφιερωθείτε στην αγάπη, την τέχνη και την ομορφιά. Βρείτε τους κατάλληλους τρόπους για να φέρετε χαρά στους γύρω σας αλλά, και το σημαντικότερο, στον εαυτό σας. Έχετε ανάγκη να επικεντρωθείτε στα θετικά πράγματα που σας περιβάλλουν και να διώξετε τον αρνητισμό.

Διαβαστε επισης : λενορμαν χαρτομαντεία 13-15/01 Ευχάριστες ειδήσεις – Λύσεις από άντρα

zodia-zvdia-22

Ταρώ Ανατολής 13/01 Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

Ο τρελός

Σε οτιδήποτε τρελό έχετε σκεφτεί να πάρετε μέρος ή να το επιχειρήσετε οι ίδιοι το τελευταίο διάστημα, είναι ώρα να το κάνετε. Απλά βεβαιωθείτε πως σε οποιαδήποτε συνθήκη προκύψει θα έχετε το έλεγχο της κατάστασης και δεν θα διακινδυνεύσετε κάτι πολύτιμο γα εσάς. Έχετε την τύχη με το μέρος σας.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

8 των ράβδων

Εάν νιώθετε κολλημένοι στην ρουτίνα της καθημερινότητας, αυτό πρόκειται να αλλάξει σύντομα. Θα έχετε ενδιαφέρουσες επικοινωνίες από εκεί που δεν το περιμένατε: τηλεφωνικές κλήσεις, γράμματα και e-mail. Με αυτό τον τρόπο θα καταφέρετε να ξεπεράσετε όσα σας απασχολούν τώρα. Και αν αυτές οι επικοινωνίες δεν συμβούν από μόνες τους, είναι ώρα να κάνετε την πρώτη κίνηση και να βγείτε στον έξω κόσμο.

κρυσταλλομαντεία

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2021 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 13/01 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

Ο άσος των ξιφών

Σε αυτή τη φάση μπαίνετε σε έναν νέο κύκλο πνευματικής ανάπτυξης και εξέλιξης. Η γνώση είναι δύναμη, και μόνο έτσι θα καταφέρετε να επιτύχετε αυτά που θέλετε. Εναλλακτικά, εάν ερευνάτε μια κατάσταση για πολύ καιρό, χρησιμοποιήστε αυτήν την ενέργεια για να φτάσετε στην αλήθεια.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

5 των πεντάκτινων

Η σημερινή κάρτα σας βάζει να αναρωτηθείτε πόσο πλούσιοι είστε πραγματικά. Μπορεί να νιώθετε απογοητευμένοι από την έλλειψη χρημάτων που ίσως αντιμετωπίζετε αυτή τη στιγμή. Αλλά θα πρέπει να σκεφτείτε τα πράγματα της ζωής σας που σας γεμίζουν αληθινά. Έ νας μεγάλος τραπεζικός λογαριασμός δεν φέρνει την ευτυχία.

taro-zodia-76

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

5 των ράβδων

Ίσως κάποιος από το περιβάλλον σας να σας επιτίθεται τώρα, όμως μην πέφτετε σε αυτή την παγίδα. Το ότι σας προσκαλούν σε μια διαμάχη δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να το αποδεχτείτε. Μην αποσπάστε από ανούσιες και ψυχοφθόρες συναναστροφές και θα βγείτε πραγματικά κερδισμένοι.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

10 των πεντάκτινων

Η σημερινή κάρτα σας καλεί να αναρωτηθείτε τι είναι αυτό που σας κάνει να νιώθετε ευγνωμοσύνη στη ζωή σας. Έχει να κάνει με τους ανθρώπους που αγαπάτε, ή με τα πράγματα που έχετε καταφέρει; Αν τον τελευταίο καιρό δυκολευτήκατε να παρέχετε στον εαυτό σας τις βασικές σας ανάγκες, αυτό πρόκειται να αλλάξει. Σήμερα θα κατορθώσετε να αποκτήσετε αυτά που σας ανήκουν.

Διαβαστε επισης : λενορμαν χαρτομαντεία 13-15/01 Ευχάριστες ειδήσεις – Λύσεις από άντρα

taro-zodia-098

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

Ο Βασιλιάς των ράβδων

Είναι ώρα να εκμεταλλευτείτε τις δυνάμεις του ενθουσιασμού σας για να πετύχετε όσα ονειρεύεστε. Εξάλλου, χωρίς ενθουσιασμό, είναι δύσκολο να κάνουμε τις ιδέες μας πραγματικότητα. Έαν σας φαίνεται δύσκολο το να αναλάβετε δράση, σκεφτείτε κάποιον που μπορεί να σας ενθαρρύνει ή να σας εμπνεύσει να δουλέψετε πάνω σε έναν δημιουργικό σκοπό.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

Η δικαιοσύνη

Σε μια μακροπρόθεσμη κατάσταση που σας έχει εξαντλήσει η σημερινή μέρα έρχεται για να βελτιώσει τα πράγματα. Χρησιμοποιήστε την ευφυία σας για να επωφεληθείτε από τις αλλαγές που πρόκειται να συμβούν. Και αν έχετε αδικηθεί με οποιοδήποτε τρόπο, έχει φτάσει η στιγμή που θα αποκαλυφθεί η αλήθεια.

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2021 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia