Ταρώ Ανατολής 13/03 Κυριακή

taro-13

Ταρώ Ανατολής 13/03 Κυριακή .

Ταρώ Ανατολής 13/03 Κυριακή  Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου): .

10 των πεντάκτινων .

Ισώς τελευταία να αντιμετωπίσατε προβλήματα με τα οικονομικά σας, και να νιώσατε ότι δεν μπορείτε να προσφέρετε όσα επιθυμείτε σε εσάς και τους δικούς σας ανθρώπους. Όμως πλησιάζει το τέλος αυτής της δυσάρεστης φάσης και οι κόποι σας επιτέλους θα αποδώσουν με τον καλύτερο τρόπο.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

6 των ράβδων

Η σκληρή δουλειά και οι κόποι σας επιτέλους αποδίδουν, και έχετε μπεί πλεόν στο μοναπάτι της επιτυχίας.

Μήπως όμως κάποιος προσπαθεί να μπεί εμπόδιο; Τα καλά νέα είναι ότι μπορείτε να τους αντιμετωπίσετε. Έχετε την τύχη με το μέρος σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00

Ταρώ Ανατολής 13/03 Κυριακή  Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

4 των ράβδων

Σημερα είναι μια ιδανική μέρα για να αφιερωθείτε στο σπίτι και να το διαμορφώσετε όπως σας αρέσει. Φτιάξτε ένα ιδιαίτερο γέυμα και μοιραστείτε το με τους αγαπημένους σας, ή αλλάξτε διακόσμηση στους χώρους που περνάτε τον περισσότερο χρόνο σας για να γίνεται πιο παραγωγικοί.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

7 των πεντάκτικνων

Είστε έτοιμοι να παρουσιάσετε σε όλους τα θαυμάσια έργα σας. Όμως αυτή η αναμονή πριν να το κάνετε σας αγχώνει ιδιαίτερα. Έχετε πίστη στον ευατό σας και εκτιμήστε όλα όσα έχετε καταφέρει ως τώρα. Μην κάνετε πίσω γιατί στο τέλος της διαδρομής σα περιμένει μια έκπληξη!

Διαβαστε επισης : Τράπουλα HAL 15-25/03 – Ενεργά και αληθινά συναισθήματα

xartomanteia

Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

4 των ξιφών

Η σημερινή κάρτα σας προειδοποιεί πως χρειάζεστε ένα άμεσο διάλειμμα από την καθημερινότητα για να βρείτε την απαραίτητη ισορροπία ανάμεσα στο μυαλό, το σώμα και την ψυχή σας. Βρείτε τι είναι αυτό που σας εμποδίζει να ζήσετε όπως θέλετε και αποβάλλετέ το από τη ζωή σας.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

Το άρμα

Εάν αισθάνεστε ότι η ζωή σας δεν προχωράει, σήμερα θα ξεκινήσει μια σημαντική αλλαγή στα πράγματα. Ετοιμαστείτε να προχωρήσετε στην επόμενη φάση. Oι μεταβάσεις που θα συμβούν θα είναι ιδιαίτερα ομαλές, σαν να σας τραβούν οι δυνάμεις της μοίρας και της τύχης παρακάτω. Δεν συμβαίνουν οι αλλαγές που θα θέλατε; Αναζητήστε ευκαιρίες για να προωθήσετε τα συμφέροντά σας.

zodia-zwdia-88-1Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 13/03 Κυριακή  Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

Ο άσσος των κυπέλλων

Σήμερα πρόκειται να λάβετε ένα σημαντικό μήνυμα με έναν ασυνήθηστο τρόπο. Θα μπορούσε να έρθει μέσω τη διαίσθησής σας ή μέσω των ονείρων που βλέπετε.

Και αν αυτό δεν συμβεί, αφιερώστε χρόνο για να αναπτύξετε την καλλιτεχνική σας έμπνευση και να οδηγηθείτε σε νέες ανακαλύψεις και συνειδητοποιήσεις.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

8 των κυπέλλων

Είστε ιδιαίτερα ανήσυχο πνέυμα και σήμερα λαχταράτε περισσότερη αυθεντικότητα στη ζωή σας – είτε αυτό έρθει με πιο ικανοποιητικές σχέσεις, μια πιο ουσιαστική απασχόληση, ή ένα άτομο που θα σας αποδεχτεί ακριβώς όπως είστε και θα αγαπήσει την αληθινό σας εαυτό.

zwdia-taro-astra

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

Ο Βασιλιάς των ράβδων

Εκμεταλλευτείτε τον αστείρευτο ενθουσιασμό σας και θα καταφέρετε να κάνετε τις ιδέες σας πραγματικότητα! Επενδύστε στην δυναμική του χαρακτήρα σας και δεν θα χάσετε. Εάν αισθάνεστε έλλειψη κίνητρου, αναρρωτηθείτε ποιο άτομο το οποίο γνωρίζετε μπορεί να σας εμπνεύσει ή ακόμα και να σας βοηθήσει να κάνετε την αρχή.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

8 των ξιφών

Αν αισθάνεστε σαν το θύμα στη ζωή σας αυτές τις μέρες, το οκτώ των ξιφών σας καλεί να αφαιρέσετε τις παρωπίδες σας. Σήμερα, αφιερώστε χρόνο για να διερευνήσετε την κατάσταση όπως είναι πραγματικά, και όχι όπως σας κάνει να νιώθετε. Προσπαθήστε να ελέγξετε τις συνεχείς άσχημες σκέψεις και τα αρνητικά συναισθήματα θα βγούν από τη ζωή σας μια για πάντα.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα HAL 15-25/03 – Ενεργά και αληθινά συναισθήματα

zwdia shmera

Ταρώ Ανατολής 13/03 Κυριακή  Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

Ο ερημίτης

Ώρα να επαναπροσδιορίσετε τη διαδρομή σας στη ζωή! Αφήστε για λίγο στην άκρη τις υποχρεώσεις σας και την ενασχόληση με τους άλλους, και αφιερώστε χρόνο επικεντρώνοντας όλη σας την ενέργεια στις εσωτερικές σας ανάγκες. Μόλις αυτό ολοκληρωθεί θα είστε έτοιμοι να προχωρήσετε στον σωστό δρόμο με ό,τι σας παρουσιαστεί.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

4 των πεντάκτινων

Αν διστάζετε να τολμήσετε και να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται επειδή φοβάστε να μην χάσετε κάτι που θεωρείτε δεδομένο, ξανασκεφτείτε αυτή σας την τακτική. Μόνο μέσω της αλλαγής θα καταφέρετε να πετύχετε όσα ονειρεύεστε και να εξελιχθείτε σε κάτι παραπάνω από αυτό που είστε τώρα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66