Ταρώ Ανατολής 13/04 Τετάρτη

taro-13

Ταρώ Ανατολής 13/04 Τετάρτη .

Ταρώ Ανατολής 13/04 Τετάρτη Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

3 των ράβδων .

Μην φοβάστε να κάνετε πράξη τα σχέδια που δουλεύονται μέσα σας εδώ και καιρό, οι άνεμοι είναι ευνοϊκοί για εσάς τώρα. Το τελευταίο διάστημα ήταν δύσκολο και ίσως αυτό να σας έχει προκαλέσει απογοήτευση, όμως να είστε σίγουροι οτι τα καλύτερα έρχονται.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

Ο ιππότης των κυπέλλων

Ένας άντρας που βρίσκεται στη ζωή σας θα σας δώσει την έμπνευση να εργαστείτε πάνω στα δημιουργικά θέματα που σας αφορούν.

Χρησιμοποιήστε την θετική ενέργεια και τα όμορφα συναισθήματα που σας μεταδίδει για να προχωρήσετε ξεπερνώντας όλα τα εμπόδια.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia

Ταρώ Ανατολής 13/04 Τετάρτη Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

Ο άσος των κυπέλλων

Ακούστε την διαίσθησή σας για να βγείτε από οποιοδήποτε αδιέξοδο σας έχει παρουσιαστεί. Είστε σε πολύ καλή φόρμα και έχετε ιδιαίτερη όρεξη για να αφοσιωθείτε στη δουλειά. Για ό,τι κι αν προσπαθήσετε θα πετύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα σύντομα.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

6 των κυπέλλων

Αφιερώστε τη σημερινή μέρα σε αυτούς που αγαπάτε, και κάντε τους μια έκπληξη ή βοηθήστε τους με κάτι για το οποίο παλεύουν εδώ και καιρό, το να τους δείτε χαρούμενους είναι η καλύτερη ανταμοιβή. Εαν το κλίμα στην οικία σας δεν είναι όσο αρμονικό θα θέλατε δείτε ποιές αλλαγές μπορούν να γίνουν για να το επιτύχετε.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία  13-15/04 Ερχομός έρωτα – Αμοιβαία συμφωνία

dream

Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

3 των ξιφών

Είναι ώρα να εξετάσετε τις αντιδράσεις σας στα πράγματα που έχουν προκύψει στη ζωή σας τελευταία. Συμβαίνουν πράγματι κάποιες δυσάρεστες καταστάσεις; Ή μήπως εσείς δεν έχετε ακόμα επανέλθει πλήρως από τις δύσκολες στιγμές του παρελθόντος; Όλες οι απαντήσεις που χρειάζεστε βρίσκονται μέσα σας. Βρείτε τον τρόπο για να τις μάθετε.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

5 των ράβδων

Αν έχετε εμπλακεί σε μια διαμάχη με ένα πρόσωπο του περιβάλλοντός σας, γνωρίζετε καλά πως έχετε δίκιο. Παρ’ όλα αυτά θα ήταν χρήσιμο να επανεξετάσετε την συμπεριφορά σας απέναντί τους και όταν τα πράγματα θα ηρεμήσουν να δείξετε προθέσεις συμφιλίωσης. Θα βγείτε κερδισμένοι αν καταφέρετε να ξεπεράσετε οποιαδήποτε διαφωνία και ζήσετε αρμονικά.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 13/04 Τετάρτη Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

Ο άσος των ξιφών

Η κατάσταση την οποία σκέφτεστε συνεχόμενα και ίσως ακόμα να σας βασανίζει τον τελευταίο καιρό, χρειάζεται την συμβολή κάποιου εξωτερικού παράγοντα για να ξεκολλήσει από το σημείο που βρίσκεται. Αναζητήστε το άτομο που ξέρετε ότι διαθέτει την ιδιαίτερη γνώση που έχετε ανάγκη για να προχωρήσετε.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

Ο πύργος

Αν στο παρελθόν σας απογοήτευσε το γεγονός πως μια προσπάθειά σας ναυάγησε, μην τα παρατάτε. Τώρα είναι η ιδανική στιγμή για να οικοδομήσετε το έργο σας πάνω σε σταθερές βάσεις. Γνωρίζετε καλύτερα απ’ τον καθένα τις δυνατότητές σας και είστε έτοιμοι να κάνετε ό,τι χρειαστεί για να επιτύχετε.

zodia-zwdia-9988

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

Η δύναμη

Είναι ώρα να μαζέψετε όλη την εσωτερική σας δύναμη για να αντιμετωπίσετε μια κατάσταση που σας έχει στοιχίσει την ψυχική γαλήνη και ηρεμιά σας το τελευταίο διάστημα. Μην το αγνοείτε γιατί δεν πρόκειται να λήξει σύντομα από μόνο του. Μόνο έσεις ξέρετε τον τρόπο να το πολεμήσετε.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

5 των πεντάκτινων

H σημερινή κάρτα σας καλεί να καταγράψετε όλα τα πολύτιμα πράγματα που υπάρχουν γύρω σας και σας κάνουν να νιώθετε ευγνωμοσύνη. Μην αρκεστείτε στα υλικά αγαθά, οι δικοί σας άνθρωποι και τα συναισθήματα που τρέφετε για αυτούς είναι πολυτιμότερα απ’ οποιοδήποτε απόκτημά σας.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία  13-15/04 Ερχομός έρωτα – Αμοιβαία συμφωνία

zwdia shmera

Ταρώ Ανατολής 13/04 Τετάρτη Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

5 των κυπέλλων

Είναι εύκολο να παραπονιέστε όταν οι άλλοι σας έχουν απογοητεύσει, είτε επειδη δεν κάνουν αυτό που θα περιμένατε από αυτούς, είτε λόγω της στάσης τους απέναντι σε ένα ζήτημα. Μην υποκύπτεπτε στην θλίψη και κλείνεστε στον εαυτό σας. Αν συμβαίνει κάτι που σας δυσαρεστεί συζητήστε το με τον άμεσα ενδιαφερόμενο. Όλα θα λυθούν αν δώσετε τον απαραίτητο χρόνο και δείξετε κατανόηση.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

2 των πεντάκτινων

Όσο φορτωμένη με ευθύνες και εργασίες κι αν είναι η σημερινή μέρα θα καταφέρετε να τα φέρετε όλα εις πέρας με τον δικό σας μοναδικό τρόπο. Μην σας φοβίζει ό,τι κι αν παρουσιαστεί, απλά σιγουρευετείτε πως θα βρείτε κάποια στιγμή και για εσάς, ώστε να κάνετε κάτι που απολαμβάνετε πραγματικά.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66