Ταρώ Ανατολής 13/06 Κυριακή

taro-13

Ταρώ Ανατολής 13/06 Κυριακή .

Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

Ο ιππότης των ράβδων .

Τη σημερινή μέρα, ο ιππότης των ράβδων σας καλεί να κάνετε το μεγάλο πρώτο βήμα σε οποιαδήποτε σχέδια επεξεργάζεστε. Μην χάνετε άλλο χρόνο! Αναζητήστε άτομα που μπορούν να σας εμπνεύσουν από το περιβάλλον σας, είτε κάποιον που δεν γνωρίζετε αλλά θαυμάζετε πολύ.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

Ο ιππότης των ξιφών

Ήρθε η ώρα να δώσετε ένα τέλος σε αυτό που σας εμποδίζει να προχωρήσετε με τη ζωή σας.

Αν φερθείτε έξυπνα και θέσετε τις κατάλληλες ερωτήσεις σε αυτούς που γνωρίζουν θα λάβετε τις σωστές απαντήσεις. Μόνο έτσι θα καταφέρετε να ξεπεράσετε την σύγχιση και την αδράνεια που σας έχει δημιουργηθεί.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

Ταρώ Ανατολής 13/06 Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

Η δύναμη

Η δύναμη της ψυχής σας μπορεί και φαίνεται στις δύσκολες καταστάσεις, και οι εμπειρίες που ζήσατε το τελευταίο διάστημα σας έχουν δυσκολέψει ιδιαίτερα. Τα καλά νέα είναι πως είστε απόλυτα ικανοί να εξημερώσετε τις δυνάμεις που σας εκφοβίζουν και να ξαναβρείτε τη χαμένη σας γαλήνη.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

5 των πεντάκτινων

Αν τελευταία αντιμετωπίσατε κάποιες οικονομικές δυσκολίες, αυτό το γεγονός σίγουρα σας έριξε ψυχολογικά. Όμως πρέπει να γνωρίζετε ότι δεν είστε μόνοι, και αυτό είναι πιο σημαντικό από οποιοδήποτε υλικό αγαθό. Τα χρήματα έρχονται και φεύγουν όμως οι άνθρωποι της ζωής μας είναι πάντα εκεί. Εκτιμήστε τα πράγματα που έχουν αληθινή αξία και σύντομα πρόκειται να ανακάμψετε οικονομικά.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 12-14/06 Κλεφτές ματιές στο παρελθόν

tarw-taro-xartomanteia

Ταρώ Ανατολής 13/06 Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

3 των ράβδων

Η σημερινή μέρα πρόκειται να σας φέρει καλά νέα σχετικά με ένα αγαπημένο σας έργο. Ώρα να προχωρήσετε στο επόμενο στάδιο ανάπτυξης! Αν δεν συμβαίνει τίποτα ενδιαφέρον στη ζωή σας, η περιόδος αυτή είναι ιδανική για να κάνετε πράξη τις φιλοδοξίες σας.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

2 των πεντάκτινων

Σας περιμένει μια γεμάτη και κουραστική μέρα, όμως μην αποθαρρύνεστε. Έχετε το σπάνιο χάρισμα να αποδίδετε καλά ακόμα και κάτω από συνθήκες πίεσης. Θα καταφέρετε όσα απαιτούνται να γίνουν και μόλις η ημέρα σας ολοκληρωθεί θα νιώσετε ευτυχία και πληρότητα.

zwdia-zodia-33Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 13/06 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

Ο ερημίτης

Είναι ώρα να δώσετε την απαραίτητη προσοχή στον εαυτό σας και να ανακαλύψετε μια νέα κατεύθυνση στη ζωή σας. Ειδικά αν όσα σας συμβαίνουν φαίνονται μονότονα και χωρίς ιδιαίτερο νόημα, χρειάζεται να βρείτε μια πηγή έμπνευσης και κινητοποίησης. Μπορείτε να κατορθώσετε τα πάντα, αρκεί μόνο να το πιστέψετε!

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

3 των κυπέλλων

H σημερινή μέρα θα είναι πολύ ιδιαίτερη και σημαντική για εσάς, γιατί πρόκειται να περάσετε όμορφες στιγμές με αυτούς που αγαπάτε. Αν δεν υπάρχει κάτι ήδη κανονισμένο δημιουργήστε εσείς μια συνάντηση για ένα γεύμα ή μια διασκεδαστική δραστηριότητα ώστε να περάσετε καλά και να ξεφύγετε από την μονοτονία.

dream

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

4 των πεντάκτινων

Μήπως έχετε κλειστεί στον εαυτό σας και διστάζετε να κάνετε οποιαδήποτε αλλαγή με τον φόβο ότι θα χάσετε κάτι πολύτιμο για εσάς; Η σημερινή μέρα σας καλεί να αναλογιστείτε όσα χάνετε με αυτή σας την συμπεριφορά. Διαφορετικά, αν αντιμετωπίζετε οικονομικά θέματα αναλάβετε δράση διεκδικώντας αυτά που σας ανήκουν.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

5 των κυπέλλων

Αν οι γύρω σας δεν μπορούν να διακρίνουν την δυσαρέσκεια που νιώθετε προς μια λανθασμένη συμπεριφορά τους, ίσως είναι ώρα να τους μιλήσετε ανοιχτά. Ιδίως αν πρόκειται για πολύ κοντινά σας πρόσωπα, δεν είναι ανάγκη να καταπιέζετε αυτά που αισθάνεστε για να μην έρθετε σε αντιπαράθεση. Αυτοί που αξίζουν να μείνουν δίπλα σας θα σας ακούσουν.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 12-14/06 Κλεφτές ματιές στο παρελθόν

xartomanteia

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

2 των ράβδων

Είναι η ιδανική μέρα για να εφαρμόσετε ένα νέο επιχειρηματικό σχέδιο ή να ξεκινήσετε την υλοποίηση μιας ιδέας με έναν συνεργάτη. Μην φοβάστε να δουλέψετε σκληρά για να τα καταφέρετε, οι κόποι σας σίγουρα θα ανταμοιφθούν σωστά.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

Ο άσος των ράβδων

Είστε γεμάτοι με νέες ιδέες, όμως νιώθετε έτοιμοι να τις κάνετε πράξη; Κάθετι που σας εμπνέει και σας γεμίζει ενθουσιασμό θα πρέπει να φιλτράρεται μέσω μιας ρεαλιστικής προοπτικής. Μόνο έτσι θα καταφέρετε να περάσετε τις ιδέες σας από τη θεωρία στην πραγματικότητα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot