Ταρώ Ανατολής 13/08 Παρασκευή

taro-13

Ταρώ Ανατολής 13/08 Παρασκευή .

Ταρώ Ανατολής 13/08  Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

9 των πεντάκτινων .

Η σημερινή κάρτα σας καλεί να απολαύσετε τους καρπούς των προσπαθειών σας. Αδράξτε τη μέρα και περάστε χρόνο με τα αγαπήμενα σας πρόσωπα, η αφιερώστε την στη φροντίδα του εαυτού σας.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

10 των ξιφών

Αν το τελευταίο διάστημα έχετε ταλαιπωρηθεί ιδιαίτερα, τη σημερινή μέρα θα νιώσετε πως τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται καλύτερα.

Τα καλά νέα είναι πως δεν θα χρειαστεί να ξαναπεράσετε κάποια αντίστοιχη εμπειρία, καθώς έχετε μάθει μέσα από αυτή την κατάσταση πως να διαχειριστείτε κάτι ανάλογο.

Το μόνο που σας μένει τώρα είναι να βοηθήσετε με τη σοφία σας κάποιον που περνάει κάτι παρόμοιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

Ταρώ Ανατολής 13/08  Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

Ο ιππότης των πεντάκτινων

Προετοιμαστείτε να δουλέψετε σκληρά τη σημερινή μέρα, αλλά ταυτόχρονα έχετε τα μάτια σας ανοιχτά στις σπάνιες ευκαιρίες που θα βρεθούν στο δρόμο σας. Για να επωφεληθείτε από όσα πρόκειται να φέρει η μοίρα, ίσως χρειαστεί να βάλετε κι εσέις ένα χεράκι. Κάντε ό,τι χρειαστεί και να είστε έτοιμοι να λάβετε τους καρπούς των προσπαθειών σας σύντομα.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

6 των κυπέλλων

Τη σημερινή μέρα κάντε ό,τι περνάει απ’ το χέρι σας για να βοηθήσετε αυτούς που το έχουν ανάγκη. Είτε πρόκειται για οικονομική βοήθεια, ή ψυχολογική υποστηριξη, δείξτε στους άλλους τη γενναιοδωρία σας. Οι άνθρωποι θα σας ευχαριστήσουν και θα νιώσετε την ανεκτίμητη ικανοποίηση της προσφοράς.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 14-16/08 Το γραμμένο του έρωτα

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Ταρώ Ανατολής 13/08  Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

4 των ξιφών

Σε κάποιες περιπτώσεις είναι καλό να προχωράμε παρά τα σημάδια που μας παρακινούν να κάνουμε το αντίθετο, ενώ άλλες φορές χρειάζεται να ακούμε αυτά τα σημάδια και να κάνουμε ένα διάλειμμα. Η εμφάνιση της σημερινής κάρτας υποδηλώνει πρέπει να εφαρμόσετε τη δεύτερη επιλογή. Αυτή τη στιγμή, είναι επιτακτική ανάγκη να σταματήσετε τη δράση σας και να γιατρευτείτε από ό, τι έχει βλάψει το σώμα και την ψυχή σας.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

Ο άσσος των πεντάκτινων

Ο άσσος των πεντάκτινων πρόκειται να σας φέρει σε επαφή με πολλούς ανθρώπους σήμερα. Ετοιμαστείτε να πραγματοποιήσετε επικοινωνίες που θα σας προσφέρουν πληροφορίες για να προωθήσετε την επιχείρησή σας στο επόμενο στάδιο. Εναλλακτικά, εάν περιμένατε κάποιες καθυστερημένες πληρωμές πρόκειται να τις λάβετε σύντομα.

zodia-zwdia-88-1Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 13/08  Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

Ο κρεμασμένος

Μπορεί να θέλετε πολύ να προχωρήσετε, αλλά η ζωή σας έχει θέσει ένα μεγάλο εμπόδιο. Αυτό είναι ιδιαίτερα απογοητευτικό, αλλά μερικές φορές ο καλύτερος τρόπος να το αντιμετωπίσουμε είναι να αφήσουμε τα πράγματα να κυλήσουν από μόνα τους. Υπάρχει ένα μάθημα εδώ για εσάς.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

2 των κυπέλλων

Αν τελευταία νιώθετε μοναξιά, η σημερινή κάρτα έρχεται να σας πληροφορήσει ότι αυτό πρόκειται να αλλάξει. Θα έρθει στη ζωή σας ένα άτομο που θα σας αποδεχτεί ακριβώς όπως είστε και θα εκτιμήσει όλη την υπέροχη εσωτερική σας ομορφιά. Και αν είστε σε σχέση εκμεταλλευτείτε τη σημερινή μέρα για να κάνετε κάτι οι δυό σας.

zvdia-zwdia-tarw

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

Ο διάβολος

Νιώθετε να σας παρασύρουν τα πάθη σας σήμερα; Υπάρχει κάτι που δελεάζει τη βαθύτερη πλευρά της ψυχής σας; Σύμφωνα με τον Όσκαρ Γουάιλντ, ο μόνος τρόπος για να απαλλαγούμε από έναν πειρασμό είναι να ενδώσουμε σε αυτόν. Γι’ αυτό αφεθείτε και απολαύστε αυτά που αποζητάτε, όμως προσέξτε να μη χάσετε τον έλεγχο της κατάστασης.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

10 των ράβδων

«Τόσο κοντά, αλλά ταυτόχρονα και τόσο μακριά!», αυτό είναι το μήνυμά σας για σήμερα. Τα καλά νέα είναι πως ένα πολύ κουραστικό έργο είναι σχεδόν έτοιμο να βγεί στον έξω κόσμο. Και τα κακά νέα, πως το υπόλοιπο της εργασίας που απομένει σας αγχώνει ιδιαίτερα. Σε αυτό το στάδιο, καθώς είστε τόσο κουρασμένοι, είναι εύκολο να το βάλετε στα πόδια. Ωστόσο, αυτή δεν είναι λύση. Χαλαρώστε και ολοκληρώστε το.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 14-16/08 Το γραμμένο του έρωτα

xartomanteia

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

4 των ράβδων

Τι σημαίνει για εσάς το σπίτι; Είναι το μέρος στο οποίο ζείτε; Ή μήπως πρόκειται για το μέρος που βρίσκονται οι αγαπημένοι σας; Όποια και αν είναι η ερμηνεία που προτιμάτε, η σημερινή μέρα σας προσφέρει ευκαιρίες για να εγκατασταθείτε ολοκληρωτικά στο μέρος που επιθυμείτε.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

Ο Βασιλιάς των πεντάκτινων

Ο Βασιλιάς των πεντάκτινων αντιπροσωπεύει τις δυνάμεις της ευημερίας σας, και αφορά τον υλικό και τον συναισθηματικό σας κόσμο. Σας υπενθυμίζει ότι το σύμπαν είναι ένα γενναιόδωρο μέρος και δεν χρειάζεται να παλεύετε συνεχώς για όλα. Και αν δεν μπορείτε να εκφράσετε τις επιθυμίες σας κατάλληλα, συμβουλευτείτε κάποιον που γνωρίζει καλά τον τομέα σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot