Ταρώ Ανατολής 13/11 Σάββατο

taro-13

Ταρώ Ανατολής 13/11 Σάββατο .

Ταρώ Ανατολής 13/11 Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

Ο ιππότης των ξιφών .

Τη σημερινή μέρα αναρωτηθείτε τι είναι αυτό που σας εμποδίζει στο να εξελιχθείτε και να πραγματοποιήσετε τα σχέδιά σας. Μόλις το εντοπίσετε, είτε πρόκειται για έναν ή για περισσότερους παράγοντες, βάλτε στόχο να το καταπολεμήσετε. Όσο καιρό κι αν χρειαστείτε τελικά, θα αξίζει τον κόπο.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

Ο αυτοκράτορας

Η κάρτα του αυτοκράτορα υποδηλώνει την επιθυμία σας να αναλάβετε έναν ηγετικό ρόλο. Και μπορείτε να το κάνετε γιατί διαθέτετε όλα τα απαραίτητα προσόντα.

Αν έχετε μια έλλειψη εμπειρίας, μην σας ανησυχεί, κάποιος από το περιβάλλον σας μπορεί να σας συμβουλέψει για τις σωστές κινήσεις. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να τολμήσετε και να ξεχωρίσετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia

Ταρώ Ανατολής 13/11 Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

9 των κυπέλλων

Αν νιώθετε οτι χρειάζεστε παραπάνω πράγματα από τις σχέσεις σας με τους ανθρώπους και αναζητάτε ουσιαστικότερη επαφή και πιο ιδιαίτερη σύνδεση, δοκιμάστε να μοιράζεστε πιο πολλά απο τα συναισθήματά σας με αυτούς που ξέρετε πως θα σας καταλάβουν. Όμως φροντίστε να μην μονοπωλείτε το ενδιαφέρον συνεχώς, ακούστε κι εσείς με τη σειρά σας τους δικούς τους προβληματισμούς.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

Η Βασίλισσα των κυπέλλων

Η Βασίλισσα των Κυπέλλων σηματοδοτεί την έναρξη μιας δημιουργικής φάσης για εσάς που λατρεύετε να εκφράζεστε μέσα από τα έργα και τα ταλέντα σας. Μην αφήνετε την μονοτονία της καθημερινότητας να σας τραβά μακριά από όσα απολαμβάνετε. Βρείτε χρόνο για να φτίαξετε κάτι όμορφο και αξιοθαύμαστο.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 13-15/11 Ερωτικά μυστικά – Εκπλήξεις από γυναίκα

zwdia-zodia-astrologia-65

Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

7 των ξιφών

Αν αισθάνεστε ότι το τελευταίο διάστημα έχετε συνεχώς έναν λόγο για να παραπονίεστε, ή ότι όλα σας φαίνονται αρνητικά και απαισιόδοξα, βάλτε τα δυνατά σας για να το σταματήσετε. Δεν είναι εύκολο να βλέπουμε την θετική πλευρά όταν νιώθουμε πως όλα γύρω μας πηγαίνουν στραβά, όμως θα βγείτε πραγματικά κερδισμένοι αν έστω προσπαθήσετε. Περάστε ξέγνοιαστο χρόνο με κάποιον που αγαπάτε και όλα θα γίνουν πιο όμορφα.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

4 των ράβδων

Αν αγαπάτε ιδιαίτερα το σπίτι σας και τα μέλη που μένουν σε αυτό, είναι η κατάλληλή στιγμή για να περάσετε όμορφες στιγμές μαζί τους και να δημιουργήσετε αναμνήσεις. Διαφορετικά, βρεθείτε με φίλους και περάστε καλά γνωρίζοντας νέα μέρη ή οργανώνοντας μια γιορτή.

zwdia-zvdia-alexΔιαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 13/11 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

O ιππότης των κυπέλλων

Ένας άντρας που βρίσκεται στη ζωή σας θα σας δώσει την έμπνευση να εργαστείτε πάνω στα δημιουργικά θέματα που σας αφορούν. Χρησιμοποιήστε την θετική ενέργεια και τα όμορφα συναισθήματα που σας μεταδίδει για να προχωρήσετε ξεπερνώντας όλα τα εμπόδια.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

6 των ξιφών

Αν υπάρχει κάτι που σας έχει δημιουργήσει πρόβλημα τις τελευταίες μέρες μην το αγνοείτε άλλο. Φέρτε στην επιφάνεια όλους τους προβληματισμούς και τα συναισθήματά σας αντί να κάνετε πως δεν υπάρχουν. Μόνο έτσι θα καταφέρετε να προχωρήσετε. Πάρτε τον χρόνο σας για να το επεξεργαστείτε και θα τα καταφέρετε.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

3 των κυπέλλων

Η σημερινή ημέρα θα είναι ιδιαίτερα απολαυστική για σας αν κάνετε ένα μικρό και απαραίτητο διάλειμμα από τις υποχρεώσεις σας και κανονίσετε κάτι όμορφο για εσάς και αυτούς που αγαπάτε. Είτε αυτό είναι ένα γεύμα, μια βραδιά ταινίας, ή μια εξόρμηση στη φύση. Βρείτε χρόνο για να περάσετε καλά!

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

Ο τρελός

Ξεπεράστε τις συμβάσεις και τις αναστολές σας και ξεκινήστε να δουλεύετε γι’ αυτά που ονειρεύεστε εδώ και καιρό. Δεν έχετε τίποτα να χάσετε αυτή τη στιγμή, οπότε φροντίστε να δώσετε προσοχή στις ευκαιρίες που βρίσκονται μπροστά σας. Ο τολμών νικά!

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 13-15/11 Ερωτικά μυστικά – Εκπλήξεις από γυναίκα

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Ταρώ Ανατολής 13/11 Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

Η δύναμη

Μήπως οι καταστάσεις που βιώνετε αυτό το διάστημα σας έχουν κουράσει; Νιώθετε παθητικοί δέκτες της μοίρας και των γεγονότων; Είναι ώρα να παλέψετε βάζοντας μπροστά τις πολύτιμες δυνάμεις σας, γιατί αξίζετε παραπάνω πράγματα από αυτά που έχετε τώρα στη διάθεσή σας. Διορθώστε ό,τι σας ενοχλεί και θα βρείτε την ισορροπία που χρειάζεστε.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

Η δικαιοσύνη

Αν αντιμετωπίσατε μια υπόθεση που σας δυσκόλεψε πολύ τελευταία, πρόκειται να ξεκαθαρίσουν όλα προς όφελός σας και να αποδοθεί δικαιοσύνη. Μην αφήνετε κανέναν να σας εκμεταλλεύεται ή να καρπώνεται την δική σας προσπάθεια. Μπορείτε να υψώσετε το ανάστημά σας απέναντι σε οτιδήποτε, γι’ αυτό μην φοβηθείτε να το κάνετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66