Ταρώ Ανατολής 13/12 Δευτέρα

taro-13

Ταρώ Ανατολής 13/12 Δευτέρα .

Ταρώ Ανατολής 13/12 Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

5 των κυπέλλων .

Είναι εύκολο να παραπονιέστε όταν οι άλλοι σας έχουν απογοητεύσει, είτε επειδη δεν κάνουν αυτό που θα περιμένατε από αυτούς, είτε λόγω της στάσης τους απέναντι σε ένα ζήτημα. Μην υποκύπτεπτε στην θλίψη και κλείνεστε στον εαυτό σας. Αν συμβαίνει κάτι που σας δυσαρεστεί συζητήστε το με τον άμεσα ενδιαφερόμενο. Όλα θα λυθούν αν δώσετε τον απαραίτητο χρόνο και δείξετε κατανόηση.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

3 των κυπέλλων

Σήμερα φροντίστε να αφήσετε στην άκρη όσα σας απασχολούν, έστω και για λίγο, ώστε να γιορτάσετε μαζί με όσους αγαπάτε.

Ακόμα κι αν δεν κυλούν όλα ρόδινα τώρα στη ζωή σας, έχετε εμπιστοσύνη στη μοίρα σας και προσπαθήστε να είστε θετικοί για να έλξετε έτσι τα καλά πράγματα κοντά σας.

Όλα θα φτιάξουν αν το πιστέψετε αληθινά!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia

Ταρώ Ανατολής 13/12 Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

Η κρίση

Οι αλλαγές που έρχονται τώρα, θα δείτε πως είτε άμεσα είτε μακροπρόθεσμα θα σας οδηγήσουν σε πολύ θετικά αποτελέσματα. Για να προχωρήσει η στατική σας καθημερινότητα χρειάζονται μερικές αλλαγές που και που. Μην διστάζετε γιατί ο τολμών νικά.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

8 των πεντάκτινων

Σήμερα είστε πλήρως εστιασμένοι στη δουλειά σας και είστε έτοιμοι να ολοκληρώσετε ό,τι και αν σας ανατεθεί. Απλά βεβαιωθείτε ότι πληρώνεστε στην ανάλογη αξία για όλη την προσπάθειά σας. Εάν δεν λαμβάνετε την υλική αναγνώριση που θέλετε, ήρθε η ώρα να αναζητήσετε μια καλύτερη ευκαιρία.

Διαβαστε επισης : Κάρτες Αγγέλων 13-19/12 Τα Μυστικά Της Αγάπης Και Των Συντρόφων

tarw-zwdia

Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

Ο ιππότης των ράβδων

Η σημερινή μέρα είναι ιδανική για να κάνετε μια νέα αρχή σε ό,τι σχεδιάζατε το τελευταίο διάστημα στο μυαλό σας. Φέρτε τις ιδέες σας από τη θεωρία στην πράξη και πάρτε τις απαραίτητες πρωτοβουλίες. Και αν δεν ξέρετε πως να κάνετε το πρώτο βήμα, αναζητήστε τα άτομα από το περιβάλλον σας που έχουν τη σχετική εμπειρία και θα σας δώσουν την ιδανική καθοδήγηση.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

Ο αυτοκράτορας

Σήμερα σκεφτείτε το ενδεχόμενο να αναλάβετε έναν ηγετικό ρόλο στη ζωή ή τα επαγγελματικά σας. Έχετε όλα τα απαραίτητα προσόντα, και την ψυχή για να το κάνετε. Αν δεν ξέρετε από που να αρχίσετε συμβουλευετείτε κάποιον που μπορεί να σας καθοδηγήσει.

zwdia-zodia-33Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 13/12 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

Ο κόσμος

Αυτή είναι μια ιδανική μέρα για να βγάλετε στον έξω κόσμο αυτά για τα οποία δουλεύετε εδώ και καιρό. Εάν τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως έχετε προγραμματίσει, επικοινωνήστε με ανθρώπους που ξέρετε πως θα μπορούσαν να βοηθήσουν. Διαφορετικά δράστε με το ένστικτό σας και έχετε εμπιστοσύνη στο σύμπαν.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

10 των κυπέλλων

Το μάθημά σας για σήμερα είναι να εκμεταλλευτείτε όλα τα καλά πράγματα στη ζωή σας. Απο την προσωπική ευτυχία, τις ικανοποιητικές σχέσεις αγάπης έως και την οικογενειακή αρμονία. Το μόνο που θα πρέπει να κάνετε εσείς ως αντάλλαγμα είναι να τα εκτιμάτε και να κατανοείτε τη σημασία της ύπαρξής τους.

dream

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

6 των πεντάκτινων

Τη σημερινή μέρα, βρείτε έναν τρόπο να μοιραστείτε την καλοσύνη σας με τον κόσμο. Είτε αυτό σημαίνει να παρέχετε οικονομική βοήθεια είτε την έμπρακτη υποστήριξή σας στους άλλους. Ο κύκλος της ζωής απαιτεί να δίνουμε πράγματα όπως έχουμε λάβει κι εμείς με τη σειρά μας. Εάν σας απασχολεί το αν θα εκτιμήσουν τη γενναιοδωρία σας, να είστε σίγουροι πως θα λάβετε ευγνωμοσύνη για τις πράξεις σας.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

2 των κυπέλλων

Εάν αισθάνεστε μοναξιά, η σημερινή μέρα σας υπόσχεται ότι μπορεί να μην είστε μόνοι για πολύ. Πρόκειται να βρείτε μια νέα αγάπη ή έναν φίλο που θα σας αποδεχτεί και θα σας αγκαλιάσει για αυτό που είστε, καταφέρνοντας να διακρίνει όλη σας την υπέροχη, θαυμάσια ομορφιά. Εναλλακτικά, εάν βρίσκεστε σε μακροχρόνια σχέση θα μπορούσατε να κάνετε κάποιες κινήσεις αναζωογόνησης του δεσμού σας σε αυτή τη φάση.

Διαβαστε επισης : Κάρτες Αγγέλων 13-19/12 Τα Μυστικά Της Αγάπης Και Των Συντρόφων

zodia-astra-tarot

Ταρώ Ανατολής 13/12 Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

9 των ράβδων

Η έντονη ενασχόλησή σας με τις υποχρεώσεις και τις εργασίες σας, σας έχει εξαντλήσει, γι΄αυτό πριν προχωρήσετε σε οτιδήποτε άλλο, όσο μικρό και αν είναι αυτό, θα πρέπει να δώσετε στον εαυτό σας το κατάλληλο διάστημα για να χαλαρώσει. Και αν οι ευθύνες σας δεν σας αφήνουν τόσο εύκολα, προσπαθήστε να βρείτε έστω και μερικές στιγμές μέσα στην ημέρα για να επαναφορτιστείτε και να επανέλθετε.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

Οι εραστές

Τη σημερινή μέρα αφιερώστε την αναζητώντας την αγάπη στις σχέσεις σας. Είτε είστε δεσμευμένοι είτε όχι, περάστε χρόνο με αυτούς που αγαπάτε και δείξτε τρυφερότητα και γενναιοδωρία στους γύρω σας. Και το σημαντικότερο όλων, δείξτε αγάπη και φροντίδα στον εαυτό σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988