Ταρώ Ανατολής 14/01 Πέμπτη

taro-13

Ταρώ Ανατολής 14/01 Πέμπτη .

Ταρώ Ανατολής 14/01 Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

Ο μάγος .

Σήμερα θα σας προσφερθεί η τέλεια ευκαιρία για να εργαστείτε επάνω στα πράγματα που μπορούν να αλλάξουν τη ζωή σας. Εντοπίστε τους τομείς που μπορείτε να βελτιώσετε και αξιοποιήστε πλήρως τις δυνατότητές σας. Εναλλακτικά, μπορεί να αισθάνεστε μια νέα συνειδητοποίηση της δημιουργικότητάς σας καθώς έρχεστε σε επαφή με έναν υψηλότερο και ουσιαστικότερο σκοπό.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

6 των ράβδων

Μετά από όλη την προσπάθεια που καταβάλλατε το τελευταίο διάστημα, έρχεται η δικαίωσή σας, και η αίσθηση της είναι πολύ γλυκιά. Πρόκειται να λάβετε την αναγνώριση και την εκτίμηση που περιμένατε όλο αυτό τον καιρό, γι’ αυτό απολαύστε το.

Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

7 των κυπέλλων

Αν αναλύτετε και σκέφτεστε συνεχώς το μέλλον σας, εκμεταλλευτείτε αυτή την τάση για να δημιουργήσετε ένα πλάνο πορείας που θα εφαρμόσετε το επόμενο διάστημα. Σκεφτείτε που θέλετε να είστε σε ένα χρόνο από τώρα και σχεδιάστε τα κατάλληλα βήματα για να το πετύχετε.

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2021 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Ταρώ Ανατολής 14/01 Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

Ο τρελός

Αν σκέφτεστε να κάνετε κάτι τρελό, τα σημερινά στοιχεία δείχνουν ότι ίσως να μην είναι και τόσο τρελό τελικά. Δεν χρειάζεται όμως να ρισκάρετε γι΄αυτό. Πάρτε όλα τα απαραίτητα εφόδια στο ταξίδι που ξεκινάτε προς το άγνωστο, διαφορετικά ίσως βρεθείτε προ εκπλήξεως.

Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

Η Βασίλισσα των κυπέλλων

Αφιερώστε την αγάπη και την ενέργειά σας στους κοντινούς σας ανθρώπους και ταυτόχρονα εξασκήστε τα καλλιτεχνικά σας ταλέντα. Η Βασίλισσα των ξιφών σας προτρέπει να εμπνευστείτε για να δημιουργήσετε κάτι όμορφο και να νιώσετε ψυχική ολοκλήρωση μέσα από αυτό.

Διαβαστε επισης : Οι Κάρτες της Σουλτάνας και τα ερωτικά μελλούμενα

taro-zodia-098

Ταρώ Ανατολής 14/01 Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

Ο ιππότης των ξιφών

Υπάρχει κάτι που έχει μπεί εμπόδιο στο δρόμο σας αυτές τις μέρες; Ένα άλλο άτομο; Μια κατάσταση; Ένα τυχαίο συμβάν; Ό, τι κι αν είναι, υπάρχει τρόπος να τελειώσει σήμερα. Κάντε τις σωστές κινήσεις και βρείτε τα κατάλληλα άτομα ώστε να βγείτε απο τη δύσκολη θέση. Είναι ώρα να χρησιμοποιήσετε το ξίφος σας για να ξεπεράσετε οποιονδήποτε προβληματισμό!

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

2 των κυπέλλων

Αν αισθάνεστε μόνοι, ή σημερινή κάρτα υπόσχεται οτι αυτό δεν πρόκειται να συνεχιστεί για πολύ ακόμα. Θα συναντήσετε τον σύντροφο ή τον φίλο που θα σας καταλάβει πραγματικά. Εναλλακτικά, εάν βρίσκεστε σε μια μακροχρόνια σχέση αφιερώστε χρόνο για να την αναζωογονήσετε και να δείξετε στον σύντροφό σας όλα όσα αισθάνεστε γι’ αυτόν.

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2021 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

κρυσταλλομαντεία

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

6 των ξιφών

Τα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα όσο φαίνονται. Σήμερα, κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά για πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε πέρα από τους τρέχοντες περιορισμούς σας. Μήπως υπάρχει μια άποψη που δεν έχετε σκεφτεί; Ή ίσως ένα μάθημα ή ένα βιβλίο που μπορεί να σας βοηθήσει να μάθετε νέες δεξιότητες. Εναλλακτικά, μια γρήγορη βόλτα κοντά στο σπίτι μπορεί να σας βοηθήσει να λάβετε κάποια απόσταση από ό, τι σας ενοχλεί. Ώρα να δείτε την ουσία των πραγμάτων.

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

Ο θάνατος

Εάν έχετε προσκολληθεί σε κάτι που πλέον δεν σας οφελεί, αυτή είναι η τέλεια μέρα για να αποχαιρετήσετε το παλιό, και να καλωσορίσετε το νέο. Ίσως είναι επώδυνο να σκέφτεστε τις αλλαγές προτού γίνουν, αλλά είναι απαραίτητες. Η πρόκληση σας είναι να επιτρέψετε στα καινούρια πράγματα να μπούν στη ζωή σας χωρίς φόβο.

Διαβαστε επισης : Οι Κάρτες της Σουλτάνας και τα ερωτικά μελλούμενα

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

Ο βασιλιάς των ράβδων

Εκμεταλλευτείτε τον ασύγκριτο ενθουσιασμό σας σε ό,τι επιθυμείτε να πετύχετε. Εξάλλου, χωρίς ενθουσιασμό, είναι δύσκολο να κάνουμε τις ιδέες πραγματικότητα. Εάν αισθάνεστε περισσότερο αδρανείς αυτές τις μέρες, μήπως υπάρχει κάποιος στη ζωή σας που μπορεί να σας ενθαρρύνει και να σας παρακινήσει σε νέα έργα;

FACEBOOK (1)

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

Οι εραστές

Οι εραστές σας προσκαλούν να αναζητήσετε μια νέα εμπειρία σχετικά με τη φύση της αγάπης. Μπορεί να την βρείτε σε ένα άλλο άτομο. Ή μπορεί να την ανακαλύψετε μέσω της γενναιοδωρίας του κόσμου πρός εσάς και όσους το έχουν ανάγκη. Και ακόμα καλύτερα, να τη βρείτε στον εαυτό σας, αγκαλιάζοντας την υπέροχη μοναδικότητά σας.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

3 των πεντάκτινων

Τι μεγάλο έργο θα μπορούσατε να πετύχετε αν είχατε κι άλλους για να σας βοηθήσουν; Το τρία των πεντάκτινων μας καλεί να γίνουμε ρεαλιστές αλλά και φιλόδοξοι. Δημιουργήστε μια λίστα εποικοδομητικών βημάτων που θα σας μεταφέρουν από το σημείο Α έως το Ω. Βρείτε ανθρώπους των οποίων τα ταλέντα θα βοηθήσουν τα όνειρά σας να πάρουν μια αληθινή μορφή.

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2021 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia