Ταρώ Ανατολής 14/01 Παρασκευή

taro-13

Ταρώ Ανατολής 14/01 Παρασκευή .

Ταρώ Ανατολής 14/01 Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

Ο κρεμασμένος .

Μπορεί να θέλετε να προχωρήσετε, αλλά η ζωή σας παρουσίαζει ένα ανίκητο εμπόδιο. Αντί να εξαντλείτε τις δυνάμεις σας πολεμώντας το, αποδεχτείτε την ύπαρξή του. Είναι σίγουρα απογοητευτικό, αλλά μερικές φορές το να παραδωθούμε στη μοίρα είναι ο καλύτερος τρόπος να το αντιμετωπίσουμε.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

3 των κυπέλλων

Η σημερινή ημέρα θα είναι ιδιαίτερα απολαυστική για σας αν κάνετε ένα μικρό και απαραίτητο διάλειμμα από τις υποχρεώσεις σας και κανονίσετε κάτι όμορφο για εσάς και αυτούς που αγαπάτε.

Είτε αυτό είναι ένα γεύμα, μια βραδιά ταινίας, ή μια εξόρμηση στη φύση. Βρείτε χρόνο για να περάσετε καλά!

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2022 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Ταρώ Ανατολής 14/01 Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

Ο ιππότης των πεντάκτινων

Σηκώστε τα μανίκια σας και πιάστε δουλειά γιατί σήμερα υπάρχουν πολλά να αποκομίσετε από τις προσπάθειές σας. Είτε αποσκοπείτε στην απόκτηση υλικών αγαθών, είτε επιθυμείτε την ψυχολογική ικανοποίηση που μπορεί να σας φέρει ένα έργο, δώστε όλη σας την ενέργεια για αυτόν τον ανώτερο σκοπό.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

Ο τρελός

Αν το τελευταίο δίαστημα σκέφτεστε πολύ έντονα κάτι το οποίο θέλετε να τολμήσετε, σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα για να το κάνετε. Όμως προσέξτε, δεν πρέπει να πάτε πουθενά απροετοίμαστοι. Υπολογίστε όλες τις απαραίτητες παραμέτρους και δεν μπορεί παρά να πετύχετε.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 14-16/01 Σοβαρή σχέση – Μεγαλύτερος άντρας

tarw-taro-xartomanteia

Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

Ο διάβολος

Ισώς νιώσετε τα πάθη σας να ξυπνούν σήμερα και ό,τι κι αν είναι αυτό που απολαμβάνετε στη ζωή σας, δεν θα μπορέσετε να του αντισταθείτε τώρα. Υποκύψτε στον πειρασμό, αλλά φροντίστε την επόμενη ημέρα να επανέλθετε στο κανονικό σας πρόγραμμα.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

2 των ράβδων

Ώρα να μετατρέψετε μια πολυδουλεμένη ιδέα σε ένα απτό έργο που θα σας αποφέρει πολλά κέρδη και πάνω απ’ όλα θα ικανοποιήσει την ψυχή σας. Εκμεταλλευτείτε κάθε στιγμή και αναζητήστε τα κατάλληλα άτομα που θα μπορέσουν να συνεισφέρουν στην προσπάθειά σας.

zwdia-zodia-33Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2022 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 14/01 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

5 των ράβδων

Ίσως κάποιος από το περιβάλλον σας να σας επιτίθεται τώρα, όμως μην πέφτετε σε αυτή την παγίδα. Το ότι σας προσκαλούν σε μια διαμάχη δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να το αποδεχτείτε. Μην αποσπάστε από ανούσιες και ψυχοφθόρες συναναστροφές και θα βγείτε πραγματικά κερδισμένοι.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

Ο ιεροφάντης

Σήμερα πρόκειται να τραβήξετε την προσοχή επάνω σας, γι’ αυτό εκμεταλλευτείτε αυτή την περίσταση με τον καλύτερο τρόπο. Είτε σας ενδιαφέρει η προσοχή από ένα συγκεκριμένο άτομο, είτε θέλετε να προσέξουν το έργο και την προσπάθεια σας οι κατάλληλοι άνθρωποι, θα έχετε την ευκαιρία να δείξετε και να πείτε αυτά που θέλατε εδώ και καιρό.

zodia-0988

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

3 των ράβδων

Εάν περιμένετε με ανυπομονησία να ακούσετε την αξιολόγηση για ένα έργο στο οποίο έχετε βάλει τα δυνατά σας, η σημερινή μέρα πρόκειται να σας φέρει καλά νέα. Ώρα να προχωρήσετε στο επόμενο στάδιο ανάπτυξης! Και αν δεν συμβαίνει κάτι σημαντικό στη ζωή σας, είναι ώρα να κάνετε πράξη τα σχέδιά σας γιατί έχετε την τύχη με το μέρος σας τώρα.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

10 των ξιφών

Αν η ζωή σας έχει εξαντλήσει τελευταία, σήμερα σηματοδοτείται το τέλος μιας δύσκολης κατάστασης. Από εδώ και μπρός τα πράγματα μπορούν να γίνουν καλύτερα. Το θετικό της υπόθεσης είναι το μάθημα που αποκτήσατε μέσα από αυτη την όχι και τόσο ευχάριστη εμπειρία. Πλέον μπορείτε να προχωρήσετε όντας ωριμότεροι και πιο σίγουροι για την στάση σας στη ζωή.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 14-16/01 Σοβαρή σχέση – Μεγαλύτερος άντρας

xartomanteia

Ταρώ Ανατολής 14/01 Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

4 των ράβδων

Τη σημερινή μέρα θα έχετε την ευκαιρία να ανανεώσετε τον χώρο στον οποίο ζείτε, είτε αυτό επιτευχθεί βελτιώνοντας τις σχέσεις σας με τα άτομα που μένουν μαζί σας, είτε αλλάζοντας τον χώρο σας και βάζοντας σε αυτόν την προσωπική σας πινελιά. Με αυτό τον τρόπο το σπίτι σας θα γίνει ξανά ένα καταφύγιο γαλήνης και αγάπης.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

Ο Βασιλιάς των κυπέλλων

Η σημερινή μέρα σας φέρνει το μήνυμα πως όλες οι προσπάθειες σας πρόκειται να ανταμειφθούν σύντομα, γι’ αυτό μην παρατάτε τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σας. Ίσως κάποιοι άνθρωποι από το περιβάλλον σας να μην πίστεψαν στις δυνατότητες σας. Όμως αντί να αφήσετε την κρίση τους να σας επηρεάσει, αποδείξτε τους ότι έκαναν λάθος.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2022 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera