Ταρώ Ανατολής 14/02 Δευτέρα

taro-13

Ταρώ Ανατολής 14/02 Δευτέρα .

Ταρώ Ανατολής 14/02 Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

Ο τρελός .

Αν το τελευταίο δίαστημα σκέφτεστε πολύ έντονα κάτι το οποίο θέλετε να τολμήσετε, σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα για να το κάνετε. Όμως προσέξτε, δεν πρέπει να πάτε πουθενά απροετοίμαστοι. Υπολογίστε όλες τις απαραίτητες παραμέτρους και δεν μπορεί παρά να πετύχετε.

zodia-taro-45

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

Ο Βασιλιάς των ράβδων

Ήρθε η ώρα να θέσετε σε ισχύ τις δυνάμεις του ενθουσιασμού σας.

Εξάλλου, χωρίς ενθουσιασμό, είναι δύσκολο να κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα.

Αν δεν νιώθετε την απαραίτητη ενέργεια για να κινητοποιηθείτε, αναζητήστε ένα άτομο που μπορεί να σας αναπτερώσει το ηθικό και να σας υποστηρίξει.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Ταρώ Ανατολής 14/02 Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

5 των ράβδων

Ίσως κάποιος από το περιβάλλον σας να σας επιτίθεται τώρα, όμως μην πέφτετε σε αυτή την παγίδα. Το ότι σας προσκαλούν σε μια διαμάχη δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να το αποδεχτείτε. Μην αποσπάστε από ανούσιες και ψυχοφθόρες συναναστροφές και θα βγείτε πραγματικά κερδισμένοι.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

7 των κυπέλλων

Ήρθε η ώρα να περάσετε τις σκέψεις και τα σχέδιά σας από τη θεωρία στην πραγματικότητα. Καταγράψτε όλα τα απαραίτητα βήματα και συλλέξτε όλες τις επαφές και τους πόρους που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε. Φροντίστε να κάνετε ένα πράγμα τη φορά, διαφορετικά οι δυσκολίες που θα αντιμετωπίσετε μπορεί να σας κάνουν να απογοητευτείτε.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα HAL 13-16/02 – Ερωτικά Κατάλοιπα απο το παρελθόν στο Μέλλον

δωρεάν-προβλέψεις

Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

2 των πεντάκτινων

Σας περιμένει μια γεμάτη και κουραστική μέρα, όμως μην αποθαρρύνεστε. Έχετε το σπάνιο χάρισμα να αποδίδετε καλά ακόμα και κάτω από συνθήκες πίεσης. Θα καταφέρετε όσα απαιτούνται να γίνουν και μόλις η ημέρα σας ολοκληρωθεί θα νιώσετε ευτυχία και πληρότητα.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

4 των ράβδων

Το σπίτι σημαίνει πολλά για εσάς, γιατί είναι ο χώρος στον οποίο μπορείτε να χαλαρώσετε και να βρείτε ξανά την ισορροπία σας. Αυτή η στιγμή είναι ιδανική είτε για να βρείτε το κατάλληλο μέρος να εγκατασταθείτε, είτε για να κάνετε τις αλλαγές που χρειάζεται η τωρινή σας κατοικία.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ Ανατολής 14/02 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

3 των κυπέλλων

H σημερινή μέρα θα είναι πολύ ιδιαίτερη και σημαντική για εσάς, γιατί πρόκειται να περάσετε όμορφες στιγμές με αυτούς που αγαπάτε. Αν δεν υπάρχει κάτι ήδη κανονισμένο δημιουργήστε εσείς μια συνάντηση για ένα γεύμα ή μια διασκεδαστική δραστηριότητα ώστε να περάσετε καλά και να ξεφύγετε από την μονοτονία.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

Ο ερημίτης

Είναι ώρα να δώσετε την απαραίτητη προσοχή στον εαυτό σας και να ανακαλύψετε μια νέα κατεύθυνση στη ζωή σας. Ειδικά αν όσα σας συμβαίνουν φαίνονται μονότονα και χωρίς ιδιαίτερο νόημα, χρειάζεται να βρείτε μια πηγή έμπνευσης και κινητοποίησης. Μπορείτε να κατορθώσετε τα πάντα, αρκεί μόνο να το πιστέψετε!

zodia-zvdia-75

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

4 των πεντάκτινων

Είναι καλό να έχετε σημαντικά πράγματα στη ζωή σας. Όμως δεν θα πρέπει να κλείνεστε στον εαυτό σας για να τα διαφυλάξετε. Σήμερα θα σας παρουσιαστούν ευκαιρίες για να σκεφτείτε αυτή τη λεπτή αλλά σημαντική διάκριση. Εναλλακτικά, εάν αισθάνεστε έλλειψη σταθερότητας στη ζωή σας σε υλικό επίπεδο, ήρθε η ώρα να σκεφτείτε τρόπους για να κερδίσετε αυτά που σας αξίζουν.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

10 των ξιφών

Αν η ζωή σας έχει εξαντλήσει τελευταία, σήμερα σηματοδοτείται το τέλος μιας δύσκολης κατάστασης. Από εδώ και μπρός τα πράγματα μπορούν να γίνουν καλύτερα. Το θετικό της υπόθεσης είναι το μάθημα που αποκτήσατε μέσα από αυτη την όχι και τόσο ευχάριστη εμπειρία. Πλέον μπορείτε να προχωρήσετε όντας ωριμότεροι και πιο σίγουροι για την στάση σας στη ζωή.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα HAL 13-16/02 – Ερωτικά Κατάλοιπα απο το παρελθόν στο Μέλλον

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ταρώ Ανατολής 14/02  Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

Ο άσος των ράβδων

Είστε γεμάτοι με νέες ιδέες, όμως νιώθετε έτοιμοι να τις κάνετε πράξη; Κάθετι που σας εμπνέει και σας γεμίζει ενθουσιασμό θα πρέπει να φιλτράρεται μέσω μιας ρεαλιστικής προοπτικής. Μόνο έτσι θα καταφέρετε να περάσετε τις ιδέες σας από τη θεωρία στην πραγματικότητα.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

3 των ράβδων

Σήμερα ο κόσμος πρόκειται να δεί και να θαυμάσει ένα έργο για το οποίο έχετε προσπαθήσει πολύ. Οι άνθρωποι θα θελήσουν να μάθουν πράγματα από εσάς και θα νιώσετε ότι οι κόποι σας επιτέλους ανταμείβονται. Μην σταματάτε να προσπαθείτε γι’ αυτά που αγαπάτε!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia